ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Poloneza Iga Swiatek avea la șepcuță un fluturaș cu steagul Ucrainei și a pierdut la Wimbledon în fața ucrainencei Svitolina. Nu mă interesează de Svitolina, pentru că nu mă interesează nici de ruși, nici de ucraineni, lucrarea e între ei, sunt la fel, sunt niște dușmani declarați ai României.

Dar mă bucur că slugoaica din Polonia a pierdut la fel cum mă bucur că au luat țeapă prostoboii români care i-au primit cu pungi de la Lidl (conserve cu pateu, ness la plic, snacksuri și alte sărăcii) pe aroganții care aveau milioane de dolari în portbagaje. Siguuur, nu generalizăm! Dar de ce să nu generalizăm? Presa nu mai e liberă? De când? Din noiembrie 2015 încoace? De când au murit niște copii nevinovați, pe care NU i-ați educat să NU asculte muzicoase de bestializare?

2. Un veteran de război mi-a spus așa: „dacă noi aveam probleme și ne-am fi dus să ne adăpostim într-o țară anume, grănicerii din acea țară nu ne-ar fi primit. Și nu numai că nu ne-ar fi primit. Ne-ar fi împușcat. Pentru că sunt mai mult decât prieteni, sunt frați cu știi tu cine…”  Știu, știu, știu! „Toți știau” – ce lozincă hapciupalitică!

3. „Toți pentru justiție!”, „Toți știau” – aloooo, mai multă inventivitate! Ce face departamentul ăla? Plătește toți banalii din bani publici? Eu așa recunosc panaramezul de pe centurile de socializare, unde prostia e epidemică. Și-a pus pe facebook „Toți știau!” A avut și „Corupția ucide!”, și „Vaccinați-vă oameni buni”, și steagul bicolor al unei țări străine (din toate punctele de vedere). Doar personalitate n-a avut.

4. Nu am vorbit în viața mea, față în față sau la telefon, cu Firea sau cu Pandele. Vă rog să încercați o căutare pe google „Boanchis – Împărăteasa din Voluntari” (habar n-am să dau link și sunt mândru că nu mă amestec printre analfabeții digitalizați) ca să vedeți ce am scris despre Firea. Dar mizeria care se întâmplă acum pute ca gunoiul din Sectorul 1. „Toți știau” ce, mă, ce știau? Că sunteți o turmă pe care o scot să pască lozinci vreo 50, maximum 100 de decreștinați plătiți ? Prostoboilor, ăia 50 sau 100 de gorniști sunt salamandre oengiste de după Colectiv și fac bani din „Toți știau”! Voi ce faceți? Le băgați euro în conturi unor propagandiști. „Toți știau” că în azile se trăiește prost, pentru că Statul român nu a investit în bătrâni, ci într-un vaccin netestat pentru o boală necunoscută. La 80 de ani, mama mea făcea zilnic cinci kilometri pe jos. Eu, un vaccinist răspopit, am îndemnat-o să se vaccineze. Coincidență, dom’le, coincidență, după o lună mama a făcut cancer și după alte șase luni s-a prăpădit. Poate că în fața covidului ar fi avut o șansă. După vaccin n-a avut niciuna. „Toți știau”, dar n-au voie să spună ce a însemnat vaccinul.

5. „Toți știau” că parțial eclozații din partidul Generației Gadget sunt niște ticăloși. Nu e cel mai rău lucru să fii ticălos. Dar fii un ticălos original! Îmi plac ticăloșii cu amprentă.

Trotinetiștii sunt niște ticăloși la grămadă, sunt o smoală care se crede frișcă.

Răzvan Ioan Boanchiș / Parteneriat Național

Citiți și COLECTIV 2. MIZA 1: KOVESI. ȚINTA 2: TOT BOR

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews