ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trăim vremuri de restriște, nu numai în România, ci peste tot în lume este aceeași atmosferă de incertitudini, confuzii și, în cele din urmă, spaimă. În fiecare zi, suntem asaltați de noianul de informații: câți oameni au fost infectați, câți au intrat în carantină, câți au murit, ce măsuri de interdicție au fost încălcate, informații contradictorii privind tratamentele COVID-19, vaccinuri etc. Aproape ca în vreme de război. Probabil că suntem în stare de război, dar noi nu știm. Dacă aruncăm o privire dincolo de ceea ce se întâmplă în fiecare zi, dincolo de realitatea cruntă, putem constata mai multe speculații, până la scenarii apocaliptice.

De la început, trebuie să facem precizarea că așa-zisa ”Societate științifică” dorește o lume condusă de corporații internaționale, fără frontiere, cu mai puțină populație, cu oameni cu convingeri dezirabile, special anume educați și formați, cu educație de gen, cu predominarea minorităților asupra majorităților, fără religie, fără naționalități, fără patriotism, control total asupra populației etc.

Referitor la populație, iată ce spunea Bertrand Russel, laureat al premiului Nobel cu lucrarea ”Impactul științei în societate”: ”Reducerea numărului de populație este un bine necesar pentru dezvoltarea lumii. Până acum, războiul nu a avut un efect prea mare asupra creșterii populației, care a continuat pe parcursul a Două Războaie Mondiale. Poate că războiul bacteoriologic, adică o operațiune globală de modificare genetică a populației globului, ar fi mai eficient. Totuși, rămân cele două forțe puternice care trebuie neutralizate: religia și patriotismul”.

Pe de o parte, ni se propune o altă formă de orânduire socială, un altfel de sistem de gândire, un altfel de sistem de referință, un altfel de sistem de evaluare, alte principii de viață cu altfel de priorități, o altfel de lume și altfel de oameni, cu caracter dezirabil, iar pe de alta, vedem că există un Sistem global care se află în plină derulare. Au și apărut deja așa-zișii ”oameni cu caracter dezirabil”, care atacă tot ce este bun, adevărat, autentic românesc. Execută un asalt asupra religiei creștine, în special asupra credinței ortodoxe, în mod direct, prin injurii și cuvinte grele asupra Bisericii și slujitorilor ei sau prin sloganuri gen ”Vrem spitale, nu catedrale!”, pentru prima dată în istorie au închis bisericile de ”Ziua Învierii Domnului”, populația este făcută ”proastă și leneșă”, bătrânii sunt închiși în casă etc. De asemenea, sunt atacați vehement toți cei care încearcă să apere tradiția, valorile creștine, educația etc., fiind catalogați drept naționaliști și patrioți. S-a distrus în mod voit agricultura țării, au descurajat producătorii autohtoni, micile gospodării țărănești, nu mai ai voie să crești porci, păsări în ograda ta proprie, s-au închis piețele autohtone, iar mall-urile au rămas deschise etc. Toate aceste lucruri se întâmplă sub ochii noștri.

Apoi, lansarea proiectului prezidențial ”România Educată”, introducerea prin lege în școlile românești a ”educației de gen”, lansarea Programului Național de vaccinare a tuturor românilor cu un vaccin despre care nu se cunoaște nimic și nici care este rolul acestuia și multe altele care vor veni asupra noastră.

Acum ni se interzice să-l cinstim chiar pe Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul Românilor! Poliția și Jandarmeria îl asaltează pe IPS Teodosie, vrednic Ierarh al Bisericii Ortodoxe Române! Până unde se merge? Până când? Îndemnul unui mare patriot rămâne valabil și în zilele noastre: ”Treziți-vă români sau veți pieri!”