ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sistemul nu renunță la pandemie. Ține cu dinții de ea și inventează orice pentru a o prelungi. Pentru că nu poate renunța la Frică.

Un editorial al lui Tyler Durden la ZeroHedge pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

De ce nu pot stângiștii și presa corporatistă să renunțe la Pandemie, să accepte că s-a sfârșit și să treacă la altceva?

Sunt multe motive, însă majoritatea lor pot fi explicate de mecanismele psihologice care îl animă pe progresistul obișnuit.

Stângiștii sunt frecvent caracterizați prin dependența lor de Frică. Pentru ei, Frica este un instrument puternic, un factor important de motivare pentru organizare și un mijloc de manipulare a unor grupuri mari de persoane, pentru a le face să se conformeze agendei – un proces care, în mod normal, ar dura ani de zile.

Zarva mediatică exagerată creată în jurul COVID nu este decât unul dintre exemple. Se poate vedea amorul istoric al Stângii politice față de Frică și în obsesia ei pentru „rasismul sistemic” (care nu există), sau în elucubrațiile ei despre„criza climatică” (care nu există).

Frica este un mijloc de a-i controla pe ceilalți și societatea în ansamblul ei și tinde să fie o unealtă folosită de persoanele slabe, incapabile să își afirme ideologiile totalitare cu forța armelor.

Frica este și un excelent mijloc pentru a induce populației instincte de gloată. Un mijloc de a folosi marile mulțimi stupide ca pe o armă politică.

La nivel individual, stângiștii adoră să trăiască în mijlocul unei crize permanente. Criza dă un sens existenței lor, altminteri inutile.

Drona stângistă ineptă tipică, trăind de pe o zi pe alta fără să producă nici o valoare, adesea fără familie, fără copii și fără vreun alt ideal, este disperată să simtă că face și ea parte din ceva.

Se află în căutarea a orice i-ar putea face viața searbădă mai interesantă. Nu creează valori în propria viață: are nevoie să le caute în exteriorul său și să trăiască prin procură, prin intermediul evenimentelor, al grupurilor mari și al guvernelor.

Face parte din stup, iar realizările stupului sunt și realizările sale.

Pandemia COVID a fost unul dintre acele momente ale istoriei în care această mentalitate colectivistă și-a găsit justificare și cele mai rele imbolduri ale narcisiștilor, autoritariștilor și maniacilor controlului puteau fi exhibate fără riscul criticilor.

Toate erau „spre binele general”...

Dacă virusul COVID ar fi reprezentat în realitate o amenințare mortală la scară planetară, nimeni nu ar fi fost mai fericiți decât stângiștii.

Au avut parte, în schimb, de o amenințare minoră, cu o rată medie de mortalitate în rândul infectaților de 0,23%.

COVID-ul nu a fost criza pe care o sperau și nici atât de util în afirmarea dominației lor, așa cum au crezut inițial.

Și, totuși, visul merge mai departe.

De aceea, continuăm să vedem presa corporatistă pompând nu doar frica de COVID, ci și frica de toți virușii vechi alături de care trăim de generații întregi.

Canalul de televiziune NBC este vârful de lance al celui mai recent episod al serialului „Frica”. Flutură amenințarea unei „Triplandemii”, un presupus val de COVID, de gripă sezonieră și de o altă boală respiratorie, numită RSV.


Nici o mirare faptul că presa a făcut din amenințarea pe care „Triplandemia” ar reprezenta-o pentru copii miezul propagandei sale. Lucru perfect logic, în condițiile în care COVID-ul nu a reprezentat o problemă pentru tineri, iar stângiștii au învățat în ultimii doi ani că Frica este mai eficientă, dacă amenințarea îi implică pe copii.

NBC continuă, afirmând că persoanele nevaccinate nu trebuie lăsate să se apropie de copii și că vaccinurile sunt cea mai bună opțiune de protecție.

Ceea ce „expertul medical” al postului nu menționează este că nu există vaccin împotriva RSV și că vaccinarea la copii este inutilă.

Dar ce urmărește NBC prin alăturarea dintre COVID, gripă și RSV?

Mai întâi, că opinia publică nu mai vede în COVID un motiv de izolare, nici de a respinge persoanele apropiate nevaccinate.

De aceea, era nevoie de amestecarea COVID cu o sumedenie de alte boli pentru a menține sentimentul de urgență.

În al doilea rând, poate cel mai important, marile companii farmaceutice, cum este Moderna, promovează în prezent un nou tip de vaccincare combină vaccinul împotriva gripei sezoniere cu cele împotriva RSV și COVID.

Nu este o coincidență că presa corporatistă a început să vorbească dintr-odată de o „triplandemie” exact a acestor trei boli.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să te vaccinezi împotriva gripei, trebuie să faci în același timp un nou vaccin ARN mesager împotriva RSV și un vaccin anti-COVID.

O problemă importantă este că Moderna încearcă să introducă pe piață acest nou produs vaccinal fără testele clinice aprofundate care să garanteze siguranța. Și aici, nimic surprinzător!

Sistemul încearcă să facă din existența virușilor o criză permanentă, care necesită injecții regulate cu noua tehnologie ARNm pentru a fi în siguranță. Iar stângiștii înghit propaganda.

Da, este vorba despre bani pentru companii, ca Moderna, dar este vorba și despre control.

Când oamenii sunt separați de familiile lor din cauza statutului lor vaccinal și se tem pentru sănătatea copiilor lor, cresc șansele ca ei să se supună unor tratamente netestate și unor reguli neconstituționale.

Frica este combustibilul care ține în viață Stânga.