ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Universitatea California de Sud a eliminat cuvântul „câmp” („field”) din programă și din referințele academice din cauza presupuselor sale conotații „rasiste”.

Pentru combaterea rasismului, universitatea a anunțat că expresii precum „field of study” („domeniu de studiu”) vor fi înlocuite cu „practicum”.

Într-un comunicat în care își explică decizia, conducerea universității arată:

Limbajul poate fi foarte puternic și expresii precum „going into the field” („a merge pe teren”) sau „field work” („cercetare pe teren”) pot avea conotații pentru descendenții sclavilor și lucrătorii imigranți care nu sunt benigne.

Și conducerea universității conchide că este important să „respingem supremația albă, ideologiile anti-imigrație și anti-culoare”.

 

Recent, Universitatea Stanford a propus ca termenul„american” să fie trecut pe o listă neagră, alături de alte cuvinte„dăunătoare”, din cauză că ar fi prea „US-centric” și ne-incluziv pentru oamenii din celelalte țări ale continentului.

Din motive de „rasism, misoginism, homofobie, clasism (!), antisemitism și misoginegrie (misoginie față de femile de culoare – n.m.)”, Shakespeare este interzis sau ostracizat în universitățile britanice.

Iar Universitatea York și-a prezentat scuze public pentru că a folosit „Cele trei maimuțe înțelepte” (care își acoperă respectiv ochii, gura și urechile) ca afiș pentru o conferință de istoria artei.

Motivul? Se știe: maimuțele sunt un simbol al Rasismului.

Și asemenea exemple ar putea continua la nesfârșit.

Probabil că una din cauzele cele mai importante ale beznei în care se afundă din ce în ce mai mult Occidentul este că farurile călăuzitoare, sursele de lumină care au fost cândva universitățile au devenit astăzi Izvoare de Întuneric.

IMBECILITATEA iese astfel din zona sub-mediocrului și capătă morgă de știință. Și de Dogmă.

Iar îndoctrinarea turmelor de imbecili care ies anual cu zecile de mii de pe băncile universităților occidentale, transformarea lor în gardieni ideologizați și pătrunși de misiunea lor, devine astfel metoda perfectă de a manipula, controla și supune Omenirea întreagă cu argumentul irefutabil al Științei.

Dictatura COVID a fost doar Testul nr. 1. Și s-a dovedit că metoda funcționează perfect.