ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nemții au anunțat că discriminarea a devenit politică de stat! Funcție de paturile ocupate în spitale „nevaccinații” sunt opriți de la viața socială „pentru binele societății”!
Hitler, la vremea lui, a facut un război mondial si a exterminat categorii de oameni, tot pentru binele societații! Deci exista experiență bogată in domeniu!
Probabil urmatoarea mișcare sunt lagărele de concentrare/ exterminare, pentru cei care refuză sa se alinieze! Macar o sa scăpăm fara să servim de cobai în ele, că din aștia sunt înafara lor, destui! Tot nu mi-am facut eu timp sa-l vizitez pe cel din apropiere, probabil ca o voi face… gratuit!
Și ca să fie siguri ca planul functionează, cei „vaccinați” au voie să se „adune„, pe la spectacole, stadioane samd. deși pot și sunt purtători de viruși! Asta o să facă să se umple spitalele de bolnavi „vaccinați. Altfel spus, „vaccinarea” ajută la creșterea numărului de îmbolnăviri, în rândul „vaccinaților” respectiv … la o nouă „revaccinare„!
În românește se cheamă „cerc vicios” dar mai corectă pare denumirea germană: „Teufelskreis„, adica un „cerc drăcesc”, o „drăcie„!
Desigur vina o vom purta noi „ne-vaccinații” așa cum evreii erau de vină pe vremea lui Hitler de orice!

Și ca să fie treaba clară cel „nevaccinat” găsit pozitiv, intra 14 zile in carantină FĂRĂ PLATĂ! Cel „vaccinat” primeste salariu si in carantină!
După anuntul asta am fost înștiințați ca numarul de îmbolnăviri din 2020 până acum nu a fost mai mare decât cel dinainte de 2020 ba chiar a scăzut ușor! Sau altfel spus, nu s-au abtinut să ne sublinieze, dacă nu am inteles cumva, că și-au bătut joc de noi și continuă să o facă încă!

Cine crede ca Germania fierbe, se înșeală amarnic; azi joacă Bayern cu Barcelona, mâine trebuie ajuns punctual la servici și in plus vin alegerile! Nu contează ca nimeni nu are in program restabilirea democratiei! Le arătăm noi lor la alegeri!
Gute Nacht Deutschland!
Gute Nacht Welt!

Autor: Ioan Sperling

Sursa: Vrăbiuțe Blog