ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pe zi ce trece, devine din ce în ce mai evident că omenirea a fost otrăvită.

Mi-e rușine că n-am reușit să fac mai mult, atât am putut.”

Aceste două rânduri teribile scrise de cunoscutul medic ieșean Răzvan Constantinescu pe contul său de Facebook au generat în mai puțin de două ore circa 500 de comentarii și distribuiri în rețea, care vor continua, cu siguranță.

„Ai făcut enorm, Răzvane! Mi-e rușine de rușinea colegilor tăi care au fost complici la acest masacru...”, i-a răspuns partenerul său de Coaliție, publicistul Iulian Capsali.

„Nu pot să trec mai departe fără să amintesc atacurile barbare asupra doctorului Răzvan Constantinescu. Norocul domniei sale este acela că are un psihic de fier și a putut rezista atacului telecomandaților. De asemena, a întors în instanță absolut toate măsurile aberante luate împotriva sa de către UMF Iași. Sunt curios: demenții care au făcut acele presiuni infernale asupra cadrelor didactice și a studenților mai sunt în funcție? Locul lor ar trebui să fie la pușcărie!

Personal îi consider pe toți cei care-au fost la butoanele puterii - inclusiv falsa opoziție a lui Ciolacu - criminali care trebuie să răspundă. Nu-s vorbe mari. Oamenii aceștia au mâinile pătate cu sânge și trebuie să cunoască rigorile legii! Așa ar fi normal dacă și noi am fi normali la cap. Din păcate, pedeapsa cu moartea a fost scoasă din legislația noastră, dar o spun fără a exagera că ar merita reintrodusă chiar și doar pentru a-i pedepsi pe acești criminali care, în continuare, se comportă de parcă n-ar fi făcut nimic.”, scria și Dan Diaconu, zilele trecute, în materialul preluat de noi cu titlul „Iohannis, Orban, Cîțu, Arafat, Gheorghiță & comp., din punct de vedere oficial sunteți criminali!”

Cu o zi în urmă, medicul Răzvan Constantinscu a reprodus apelul făcut de colega sa, Geanina Hagimă, publicat de curajoasa doctoriță și la ActiveNews:

EXCLUSIV / VIDEO „România nu va mai fi populată de români” - Dr. Geanina Hagimă despre morțile subite, dictatura biometrică și ce e de făcut. Apel la Părintele Justin Pârvu și martiri, pentru UNITATE, ACȚIUNE, IDENTIFICAREA DE SOLUȚII!