ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sezonul alegerilor este pe cale să înceapă în Statele Unite, iar presa ”oficială”, precum MSNBC, CNN și Business Insider se agață de noua gafă a lui Donald Trump, cel mai probabil făcută la oboseală.
 
 
Fostul președinte american a fost ironizat pe rețelele de socializare și la televiziuni după ce a afirmat că președintele Joe Biden are "deficiențe cognitive" și că ar conduce țara în "al doilea război mondial" dacă ar fi reales, în timpul unui summit desfășurat vineri la Washington, DC.
 
"Avem un om care este total corupt și cel mai rău președinte din istoria țării noastre, care este afectat din punct de vedere cognitiv, care nu este în stare să conducă, iar acum este însărcinat să se ocupe de Rusia și de un posibil război nuclear", a spus Trump în timpul discursului,
 
El a spus apoi: "Am fi în al doilea război mondial".

În același discurs, Trump a părut să îi confunde pe Biden și pe fostul președinte Barack Obama, spunând că îl devansează pe Obama în sondajele pentru alegerile din 2024. 

"După cum știți, escrocul Joe Biden și huliganii din stânga radicală au folosit arma forțelor de ordine pentru a aresta principalul lor adversar politic, și care conduce cu mult, inclusiv Obama - vă spun eu ce", a spus Trump.

Trump a părut, de asemenea, să sugereze că Obama a fost al doilea candidat în alegerile din 2016, spunând: "Cu Obama, am câștigat o alegere despre care toată lumea spunea că nu poate fi câștigată". Apoi s-a corectat și a precizat că adversarul său a fost de fapt Hillary Clinton.
 
”Trump este prea bătrân”
  
Mai nou, cel mai mare defect al lui Donald Trump nu-l reprezintă nici ancheta de la Mar-a-Lago, nici ”fraudarea” alegerilor din 2020, ci vârsta lui.
 
Cu alte cuvinte, dacă Biden este un senil și nu are șanse în cursa prezidențială, ia să-l scoatem senil și pe Trump!
 
”Trump are 77 de ani, nu este cu mult mai tânăr ca Joe Biden”,a titrat Business Insider, după discursul de la Washington.
 
Presa uită în schimb un singur lucru, Trump, la 77 de ani, ține discursuri de la o oră în sus, cum a fost cel de la Washington, iar unele ajung chiar și la 10 ore, fără să citească de pe foaie și fără să i se șoptească în cască, cum procedează contracandidatul lui.
 
În ciuda știrilor din ultima vreme care îl pun într-o lumină proastă pe candidatul republican, conform celui mai recent sondaj marca Washington Post-ABC, Trump îl devansează pe Biden cu 10 puncte procentuale.

Fostul președinte rămâne în continuare favorit să obțină nominalizarea pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidențial din 2024, potrivit ultimului sondaj în timp real de la ABC.