ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Biden a devenit nu doar inutil, ci și incomod pentru Establishmentul de la Washington. De aceea, asistăm la planul de îndepărtare a lui ca pe o măsea stricată.

Citiți mai jos un fragment lămuritor din editorialul lui Tucker Carlson de la Fox News, de joi seara, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Nu cu mult timp în urmă Andrew Cuomo era, nu doar guvernatorul statului New York, ci și un adevărat erou al Partidului Democrat.

Cuomo a legalizat marijuana, a extins Medicare, a înăsprit controlul armelor, a distrus forța politică a NRA (National Rifle Association).

El a fost cel care, mai mult decât oricine altul în această țară, inclusiv Tony Fauci, a instituit un regim draconic de lockdownuri, măști și vaccinare.

În toamna lui 2020, Cuomo a primit un premiu Emmy pentru conferințele de presă zilnice despre COVID.

Era o adevărată celebritate. Avea aerul unui viitor președinte, toată lumea spunea asta.

Însă, la câteva săptămâni după ce a obținut acel Emmy, toate au început să se prăbușească.

Mai multe femei au apărut, afirmând despre Cuomo că a spus lucruri nepoliticoase în prezența lor. Date fiind numeroasele scandaluri ale lui Andrew Cuomo, care nu îl clintiseră până atunci, nici de data aceasta nu părea să fie mare lucru.

Însă, în mod ciudat, liderii Democrați, oamenii din partidul său, au luat scandalul foarte în serios. Au declarat comportamentul lui Cuomo „hărțuire sexuală” și i-au cerut demisia.

Planul a funcționat. În vară a fost demis din toate funcțiile și dezonorat iremediabil.

Cei care i-au înmânat premiul Emmy i l-au luat înapoi și au șters numele lui Cuomo de pe site-ul lor. A fost considerat prea imoral să împartă același spațiu virtual cu actorii de la Hollywood.

Cu ce anume a greșit mai exact Cuomo? Devenise inutil pentru partid. Era expirat. Sexagenar. Alb. Sex masculin. Adică profilul unui lider Democrat din trecut, nu din viitor.

Vorbea ca un mafiot atunci când negocia contractele pentru strângerea gunoiului. Devenise incomod.

Din cauza asta, colegii lui l-au lichidat și l-au înlocuit cu cineva care arăta mai potrivit.

Nimeni nu a plâns când Andrew Cuomo a demisionat. Au mers mai departe. Partidul Democrat nu este un loc al sentimentalilor.

E greu să nu te gândești la Andrew Cuomo atunci când vezi ce i se întâmplă acum lui Joe Biden. Kamala Harris se gândește cu siguranță.

Harris a fost astăzi într-o uimitoare stare de bună dispoziție. Știm asta pentru că a vorbit din nou despre autobuzele școlare electrice.

„Ador autobuzele școlare electrice”, a bătut ea câmpii. „Le ador din mai multe motive. Poate pentru că mergeam la școală cu un autobuz școlar.”

Harris s-a hlizit tot timpul. De ce nu s-ar hlizi? Acest alb senil, care pretinde că e șeful ei, este în sfârșit pe punctul de a o lua la vale.

E o zi veselă în cuibușorul lui Harris. Dar nu e veselă deloc la Casa Biden.

De fapt, este destul de clar că asistăm la începutul sfârșitului pentru Joe Biden.

Scenariul pare cunoscut. Undeva, în sala sa de jocuri de la subsol, savurând un Courvoisier cu gheață, probabil că Andrew Cuomo zâmbește satisfăcut. A mai văzut filmul ăsta.

Asistenții lui Joe Biden nu încetează să descopere infracțiuni, în biroul lui, în mașina lui... Și în loc să distrugă dovezile, așa cum ar fi făcut în mod normal, trimit documentele la Departamentul de Justiție. Nu e semn bun.

Între timp, Procurorul General al lui Biden, cel mai lipsit de scrupule procuror general pe care l-a avut această țară, a decis că, pentru a-și păstra reputația intactă, va trimite aceste documente, aceste teancuri de infracțiuni, unui procuror Republican.

Mult succes Joe Biden! Aniversare fericită la 80 de ani!

Iată-l pe Merrick Garland:

Merrick Garland, Procuror General: În seara de 4 noiembrie 2022, Oficiul Arhivelor al Inspectorului General a contactat un procuror din Departamentul de Justiție și l-a înștiințat că Arhivele au fost informate de Casa Albă că niște documente, având ștampile de clasificare, au fost identificate în biroul de la Penn Biden Center.

Pe 14 noiembrie, conform articolului 600.2B din regulamentul procurorilor speciali, l-am însărcinat pe procurorul Lausch să întreprindă o anchetă inițială.

Pe 20 decembrie, avocatul personal al dlui Biden l-a informat pe procurorul Lausch că alte documente purtând ștampile de clasificare au fost identificate în garajul reședinței private a președintelui din Wilmington, Delaware.

În această dimineață, avocatul personal al președintelui Biden l-a sunat pe dl Lausch și a declarat că încă un document cu ștampilă de clasificare a fost identificat acasă la președinte.

L-au făcut pe Joe Biden. Oamenii lui l-au făcut. Dar nu vor să distrugă și partidul.

Ați înțeles?

Departamentul de Justiție știa încă din 4 noiembrie 2022 că Joe Biden a comis infracțiuni.

Data de 4 noiembrie era cu patru zile înainte de alegerile cruciale de la jumătatea mandatului.

Așa că, în mod normal, Departamentul de Justiție nu a emis nici un comunicat despre această chestiune. Nu a trimis FBI-ul să facă percheziție la reședința lui Biden și să cotrobăie prin lenjeria lui dr. Jill.

Nici vorbă de așa ceva. O fi Joe Biden un președinte catastrofal, dar totuși e Democrat. Nu e vreun roșcovan.

Așa că Merrick Garland, care este – nu vom osteni să o repetăm – o coadă de topor fără suflet, care va face tot ce îi va cere Partidul Democrat, a ținut secret informația suficient timp pentru a-i îndepărta pe ceilalți Democrați din zona periculoasă.

De ce să le faci rău și altora? Scopul lor este să distrugă un singur om: pe Joe Biden.

Așa că de-abia astăzi am aflat că Biden ținea pitite documente clasificate în Corvette-ul său.

Iată mai jos dialogul dintre reporterul de la Fox, Peter Doocy, și Joe Biden:

 

Dacă mai aveați îndoieli că este o acțiune concertată în interiorul Casei Albe pentru a-l distruge pe Joe Biden, iată dovada: consilierii lui îl pun să vorbească public. Ceea ce, evident, este incapabil să facă. Abia dacă e în stare să citească o declarație pregătită dinainte.

Notați că nu au făcut acest lucru în ultima campanie prezidențială din 2020, pentru că erau conștienți că nu îl favorizează.

Cu atât mai puțin îl favorizează acum, dar de data aceasta o fac. De ce?

Iată o ipoteză: imediat după alegerile de la jumătatea mandatului, din noiembrie, Joe Biden a dat în mod clar de înțeles că nu are nici un gând să se dea deoparte și să lase calea liberă pentru Kamala Harris sau Gavin Newsome sau Michelle Obama.

„Mă gândesc să candidez din nou”, a spus el. Și părea să vorbească serios.

Nu ar fi trebuit să spună asta. Următorul lucru pe care l-a pățit este că s-a trezit pe cap cu un procuror special, având puterea de a cita și a audia, o echipă mare în spate și un buget pe măsură.

„Așa se procedează la Washington”, îți vor spune. Nu, nu este așa. Doar în cazurile în care nu mai este nici o altă soluție.

Dacă ești președintele Statelor Unite, ultimul lucru pe care ți-l dorești pe cap este un procuror special. De ce? Pentru că nu ai nici o idee unde o astfel de anchetă ar putea duce.

Întrebați-l pe Bill Clinton! Încă își mai roade unghiile de furie.

De aceea, nu a fost numit un procuror special când laptopul lui Hunter Biden a dovedit că familia Biden își vinde influența guvernului chinez.

De aceea, nici un procuror special nu l-a audiat pe Tony Bobulinski.

Pentru că toate acestea se petreceau ÎNAINTE ca Joe Biden să declare că ar putea candida din nou. Și să spulbere ambițiile și așteptările următoarei generații de candidați Democrați.