ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Imaginați-vă că toate atentatele la adresa drepturilor și libertăților, pe care le-ați trăit în timpul restricțiilor COVID, vor deveni de acum permanente și vor fi dictate din afara țării.

Un editorial teribil al lui Tucker Carlson la Fox News pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Dorim să începem în seara aceasta cu o poveste pe care poate că nu ați auzit-o, dar despre care este neapărat nevoie să fiți informați.

A început anul trecut, când Joe Biden, într-unul din primele sale gesturi ca președinte, a adus Statele Unite înapoi în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății.

Ne-am gândit: de ce este Biden atât de nerăbdător să facă asta? La vremea respectivă, am presupus că gestul făcea parte din planul său mai amplu de a dezorganiza totul.

Trump retrăsese Statele Unite din OMS, așa că Biden a decis să facă exact contrariul. Copilăresc, dar părea o explicație plauzibilă.

Totuși, era puțin bizar, deoarece nu există multe organisme internaționale mai discreditate decât OMS. Mai ales după COVID.

De când au fost raportate primele cazuri de coronavirus la Wuhan, OMS și-a asumat în mod servil rolul de complice al guvernului chinez. Și a făcut-o în modul cel mai caricatural și fățiș cu putință.

Mai întâi, OMS a susținut că nu există nici o dovadă a transmiterii COVID de la om la om. Vă amintiți? Au citat oficiali care în mod evident mințeau. Astăzi, avem dovezi că mințeau.

Apoi, când a devenit clar că virusul a provenit foarte probabil dintr-un laborator al guvernului chinez, OMS a sabotat ancheta asupra originii virusului, numind în fruntea echipei de investigații tocmai un cercetător în domeniul „creșterii funcțiilor” (de agresivitate, transmitere și nocivitate ale virușilor).

Nici până azi, OMS nu a recunoscut nimic din toate astea.

În schimb, a continuat să elogieze răspunsul Chinei la COVID ca fiind „transparent”, adică exact ce a fost mai puțin.

E aproape amuzant. Dar, încă o dată, e și bizar dacă stai să te gândești. De ce a dorit Joe Biden să intre într-un grup de care toată lumea își bate joc?

Ei bine, după un an, credem că am aflat răspunsul. Administrația Biden este pe punctul de a încredința Organizației Mondiale a Sănătății puterea asupra tuturor aspectelor intime ale vieții noastre.

Imaginați-vă toate atentatele la adresa libertățior civice pe care le-ați trăit în timpul restricțiilor COVID, dar devenind acum permanente și administrate din afara țării.

Iată ce discutăm în seara aceasta.

În ianuarie, administrația Biden a înaintat o serie de propuneri pentru ceva numit International Health Regulations (IHR, Reglementări Sanitare Internaționale).

Amendamentele administrației Biden, împreună cu cele ale altor câtorva țări, vor fi combinate pentru a crea un nou tratat global de pandemie.

Acest tratat este programat să fie adoptat în acest sfârșit de săptămână la Geneva, la Adunarea Mondială a Sănătății.

Textul integral al tratatului nu este încă finalizat, dar un grup de lucru al OMS a făcut un rezumat al modului în care va arăta documentul final.

Textul începe prin promisiunea de a restrânge atribuțiile OMS numai la pandemii. Deci, stați liniștiți:„Secretariatul OMS va trebui să joace rolul de conducător, de mobilizator și de coordonator al aspectelor operaționale ale reacției de urgență în cazul unei pandemii”.

Așadar, nu deveniți paranoici. Cineva trebuie să coordoneze răspunsul pandemic global deoarece este o problemă globală.

V-ați prins? Calmați-vă, conspiraționiștilor!

Dar există un șpil. OMS este cea care stabilește CE este o pandemie, CÂND este o pandemie și CÂT durează o pandemie.

Dacă citești textul scris cu litere mici înțelegi că OMS va fi o autoritate absolută în toate acțiunile de urgență din Statele Unite (și din întreaga lumea – notă A.P.), dacă apare o „urgență de sănătate publică”.

Ce înseamnă exact o urgență de sănătate publică?

Ei bine, nu se precizează acest lucru, dar EI sunt cei care stabilesc asta. Ei decid când este o urgență, moment din care dobândesc autoritatea totală. Nu e greu de înțeles către ce duc toate astea.

Administrația Biden s-a asigurat ca birocrații pe care nu i-a ales nimeni de la OMS să aibă puterea de a declara și defini urgențele de sănătate publică. A făcut-o explicit.

Casa Albă a eliminat o dispoziție care ar fi obligat OMS să „se consulte cu statul parte pe teritoriul unde are loc evenimentul respectiv”.

În documentul original era prevăzut că OMS nu poate face nimic fără permisiunea guvernelor din țările membre.

Dar, prin modificarea promovată de administrația Biden, nu va mai exista nici o limită pentru puterile OMS.

Mai departe, lucrurile stau și mai prost.

Tratatul impune și o „abordare pan-guvernamentală și pan-societală pentru pregătirea față de o pandemie”.

Gândiți-vă bine: fiecare societate se află mereu într-un proces de pregătire pentru o pandemie. Aceasta înseamnă că nu va mai exista nici un moment în care OMS să nu dețină controlul operațional asupra tuturor așa-ziselor probleme de sănătate publică din această țară.

Ce va însemna acest lucru mai exact? Ați ghicit. Nu este de fapt vorba de o problemă de sănătate publică. Dar, înainte de a vă da alte detalii, trebuie să știți că nimic din toate acestea NU va fi facultativ.

Grație unui amendament al administrației Biden, tratatul conține o prevedere despre existența unui comitet de implementare și respectare a regulilor. Întotdeauna trebuie să existe o bâtă.

Se dispune ca fiecare țară membră a OMS trebuie „să informeze OMS despre înființarea autorității naționale competente, responsabilă cu aplicarea globală a IHR, care va fi recunoscută și trasă la răspundere”.

Prin acest tratat, membrii OMS trebuie să aplice ordinele de la OMS. Trebuie să acționeze ca niște gorile ale OMS, iar dacă nu o fac vor fi sancționați.

Casa Albă (la noi, Cotroceniul – notă A.P.) va fi pumnul directorului Organizației Mondiale a Sănătății.

Dar cine este directorul OMS? Ei bine, este un fost membru al partidului marxist-leninist etiopian pe nume Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Înainte a fost ministrul Sănătății din Etiopia. Nu este medic, dar ca șef al sistemului de sănătate etiopian a mușamalizat trei epidemii de holeră din motive politice. Adică exact invers decât ce ar fi trebuit să facă.

El a calificat holera drept o simplă diaree apoasă acută.

Apoi, Tedros a încercat să-l numească pe Robert Mugabe, criminalul rasist care a distrus Zimbabwe, ca ambasador internațional al bunăvoinței pentru sănătate publică.

La vremea respectivă, Zimbabwe era țara cea mai săracă, cea mai prost administrată și cea mai rasistă din lume. Și totuși Tedros a considerat că Mugabe trebuie să fie ambasador internațional pentru sănătate publică.

Iată câteva din motivele pentru care Tedros este și un bun prieten al lui Tony Fauci. 

Dr. Anthony Fauci: Deci, Tedros este cu adevărat o personalitate extraordinară. Îl cunosc de când era ministru al Sănătății în Etiopia. Evident, OMS a avut probleme de-a lungul anilor, dar cred că sub conducerea lui a reușit foarte bine.

 I-auzi: „A reușit foarte bine”. Este o persoană excepțională acest prieten al lui Robert Mugabe. Și pentru că este o persoană excepțională, peste câteva zile o să-i încredințăm controlul operațional al sistemului de sănătate publică al guvernului nostru. Cel pe care îl plătiți și credeți că îl controlați prin  intermediul sistemului democratic.

Dar ce va însemna acest control operațional? Iată câteva detalii.

De la început, tratatul impune„actiuni coordonate, naționale și mondiale pentru a lupta împotriva dezinformării și stigmatizării care subminează sănătatea publică”.

Adică CENZURA.

Oamenii ne critică, dar, din motive de sănătate publică, acest lucru nu mai trebuie permis. Dacă ne criticați, vor muri oameni.

Ați văzut ieri că administrația Biden, confruntată cu ironiile și bancurile tuturor, a fost nevoită să o concedieze pe șefa noului său Minister al Adevărului.

Dar au descoperit un alt mijloc de a cenzura.

„Secretariatul OMS trebuie să își întărească capacitățile pentru a institui măsuri pro-active împotriva dezinformării și atacurilor pe rețelele sociale.”

Înțelegeți? Vor putea așadar cenzura pe oricine nu este de acord cu ceea ce fac, în condițiile în care vor controla toate detaliile vieților voastre.

În virtutea acestui tratat, OMS va putea impune pașapoartele de vaccinare și regulile de călătorie.

„OMS va elabora normele pentru producerea unei versiuni digitale a certificatului internațional de vaccinare și de profilaxie.”

Poate că vă gândiți:

„Ei bine, poate e vorba doar despre COVID, iar eu am acceptat deja, la vremea respectivă, vaccinurile obligatorii și pașapoartele de vaccinare. Cât de rău poate să fie?”

Mai întâi, dacă ați acceptat asta, ar trebui să vă puneți acum cenușă în cap . Dar nu e vorba numai de COVID, deoarece OMS se va ocupa de „digitalizarea TUTUROR formularelor de sănătate”.

De asemenea, OMS va „primi și distribui informații în timp real despre măsurile de călătorie”.

Deci, veți afla atunci când veți primi sau nu permisiunea de a vă sui în autobuz, tren, avion. Sau, ce ați zice de asta?, pe bicicletă.

OMS a cerut asemenea puteri de ani de zile. Cine nu dorește mai multă putere? Iată-l pe Tedros în aprilie 2020:

Tedros: Locuitorii țărilor cu ordine de izolare la domiciliu sunt în mod firesc frustrați să fie izolați timp de săptămâni, dar lumea nu se va mai întoarce – și nu va mai putea să se întoarcă – la ceea ce a fost înainte. Trebuie să existe o nouă normalitate: o lume mai sănătoasă, mai sigură și mai bine pregătită.

OK. Vasăzică există un tip cu o istorie lungă și documentată de subminare a sănătății publice, care este în mod clar un mincinos, care acționează ca un agent în slujba guvernului chinez.

Apoi te întrebi: „Am votat pentru tipul ăsta? Este el unul dintre reprezentanții mei aleși din democrația noastră? Cum a ajuns să dobândească putere asupra mea, ca să decidă unde pot călători și când.”

Excelentă întrebare.

Și nu e vorba doar de lockdown-urile pe care Tedros va avea puterea să le dicteze de acum încolo.

OMS va avea și un control total asupra fabricării și distribuirii vaccinurilor. Este purul adevăr.

Potrivit documentului, OMS va crea o„platformă cu adevărat globală și integrală pentru vaccinuri, diagnostice, tratamente și medicamente esențiale, trecând de la un model în care inovația este lăsată să fie reglată de piață la un model menit să livreze global bunurile publice”.

Repet, este purul adevăr. Este un citat textul. Chiar asta scrie.

Potrivit tratatului, aceste vaccinuri și medicamente esențiale vor fi distribuite nu pe baza cererii, ci pe baza echității.

Echitatea – citez din tratat – are „o importanță crucială pentru sănătatea globală, atât ca principiu cât și ca rezultat”.

În consecință, OMS va garanta un„acces echitabil și eficient la vaccinuri, produse terapeutice, la diagnostice și furnituri esențiale și la teste clinice”.

Aceasta înseamnă că „lucrătorii din sănătate și cei mai vulnerabili vor avea acces prioritar”.

Nu cei mai bolnavi, nu cei care au cea mai mare nevoie de medicamente, ci cei mai vulnerabili în sens larg.

Cu alte cuvinte, grupurile favorizate primesc primele medicamente.

Nu există o mai gravă violare a eticii medicale decât asta. Fiecare medic care își exercită meseria în Statele Unite promite să nu facă ceea ce tocmai ați auzit. Și acest lucru va deveni obligatoriu, în virtutea tratatului.

De fapt, limbajul pe care tocmai l-ați auzit este exact justificarea pe care responsabilii din mai multe state americane au oferit-o atunci când au fost prinși că vaccinează în funcție de rasă.

Ce avem aici este o acaparare de putere în mod fraudulos. Lucru deosebit de periculos.

Și, în treacăt fie spus, o recompensă chiar pentru aceia care, timp de doi ani de zile, au dat greș cu reacția lor la pandemie.

Să le dăm acum putere? Este o nebunie! Iar cei care realizează ce se petrece sunt bulversați.

O sută douăzeci și cinci de mii de persoane din Marea Britanie au cerut un referendum pentru acest tratat.

Dar guvernului britanic sau administrației Biden puțin le pasă de ce cred oamenii.

În Statele Unite există o foarte mică reacție de respingere pentru că majoritatea oamenilor habar nu au despre ce se pregătește.

Nici noi nu am avut habar, până când mai multe persoane ne-au atras atenția: „Ar trebui să cercetați”. Am făcut-o și am rămas șocați.

Nu știam nimic, pentru că presa noastră nu scrie despre așa ceva. Nu sunt știri care apar pe prima pagină. De ce? Ar trebui să căutați singuri răspunsul.

A fost depusă (în SUA) cel puțin o contestație judiciară pe acest subiect, și ea vine din partea grupului lui Stephen Miller, America First Legal.

Iată care este miza: nu doar sănătatea voastră, ci și modul de viață și relația voastră cu guvernul.

Regula este că un guvern care se vrea reprezentativ are nevoie de consimțământul vostru. Doar voi singuri aveți dreptul de a vă alege reprezentanții, stilul de guvernare, legile sub care doriți să trăiți.

Asta numim noi Democrație.

Iar Tratatul OMS o lichidează.