ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Informațiile despre starea președintelui Statelor Unite coincid cu studii recente despre efectele grave ale vaccinurilor asupra stării de sănătate.

Fabulosul editorial cu care Tucker Carlson a comentat la Fox News dubla îmbolnăvire a președintelui SUA, pe care l-am tradus integral pentru cititorii ActiveNews.

*

Suntem încă în stare de șoc. Joe Biden a uluit lumea întreagă anunțând din senin, într-o conferință de presă, că are o boală potențial mortală.

„Am cancer”, a declarat Biden. „L-am făcut din cauză că am trăit în Delaware.”

Se pare că statul de baștină al lui Joe Biden este atât de poluat și de murdar încât până și leproșii care trăiesc în canalele din Calcutta refuză să meargă acolo. E prea jegos.

Cât de murdar e Delaware? E atât de murdar, spune Joe Biden, încât, atunci când plouă, plouă cu petrol. De aceea, în Delaware, toată lumea face cancer. De la ploaia cu petrol. De acolo îl are și Joe Biden.

Retrospectiv, alegătorii ar fi trebuit să afle mai multe despre factorii de risc din Delaware înainte ca Joe Biden să devină președinte. Acum e prea târziu. Iar lucrurile se agravează.

Nu doar că Biden e bolnav din cauza ploii cu petrol din Delaware, dar acum are și COVID. A anunțat Casa Albă azi.

A fost o săptămână grea. Miercuri, cancer. Joi, coronavirus. Mâine, ar putea să fie variola maimuței.

Dacă dvs. sau cineva cunoscut a avut recent raporturi sexuale neprotejate cu Joe Biden mergeți să consultați un medic. Dumnezeu știe ce ați putut lua.

La Casa Albă, sunt realmente bulversați de știrile de azi. Nu pentru că sunt îngrijorați de starea de sănătate a lui Joe Biden.

Toți cei care lucrează la Casa Albă știu deja că este atât de bolnav încât abia mai poate vorbi. Cei care manipulează teleprompterul. Cei care pun bucățelele de bandă adezivă pe jos ca să știe încotro e ușa.

Oamenii ăștia nu își mai fac iluzii despre starea de sănătate a lui Joe Biden. Ei sunt supărați pentru că Joe Biden tocmai le-a făcut praf mesajul. Mesaj care, din prima zi, a fost: „Vaccinați-vă că altfel o să vedeți voi!”

Vaccinați-vă, că altfel nu o să puteți avea o slujbă. Sau un transplant. Sau sărbători alături de copiii voștri.

Vaccinați-vă că altfel nu o să vă puteți vizita mama pe moarte, în spital.

Vaccinați-vă, sărăciilor! E cel mai important lucru. Sunteți niște monștri dacă nu o faceți!

Oamenii s-au supus. „OK”, au zis ei. „Ne vaccinăm. Se pare că nu avem de ales. Dar sigur sunt bune vaccinurile? E destul de greu să produci un vaccin eficient împotriva unui coronavirus. De fapt, nimeni nu a reușit până acum. S-a încercat împotriva SARS timp de 20 de ani și a fost un eșec total. Așa că sunteți absolut siguri că vaccinul ăsta funcționează? Că e sigur și eficient?”

„Sigur că suntem siguri”, a țipat marioneta. „Suntem guvernul Statelor Unite. Noi știm cum stau lucrurile. Nu facem greșeli. Ia nu mai puneți atâtea întrebări. Întrebările nu au ce căuta în Știință. Faceți injecția și scăpați de COVID. Garantat.”

Joe Biden a spus asta. Și nu o dată. De multe, multe, multe ori.

Biden, octombrie 2021: Realitatea este că a fost o pandemie a nevaccinaților... a nevaccinaților.

Biden, iulie 2021: Virusul Delta e mult mai transmisibil și mai mortal pentru persoanele nevaccinate... Vaccinurile pe care le fac oamenii acum îi apără. Ești OK. Nu o să... nu o să faci COVID-19 dacă faci vaccinurile astea.

Biden, ianuarie 2022: Dacă ești nevaccinat, ai toate motivele să te alarmezi. Mulți dintre voi... știți... veți avea forme grave de COVID-19, dacă nu sunteți vaccinați. Unii vor muri. Avem la dispoziție toate vaccinurile de care e nevoie pentru ca fiecare american să fie complet vaccinat, inclusiv cu rapel. Deci, nu există nici o scuză, nici o scuză pentru nimeni să nu fie vaccinat. Aceasta e în continuare o pandemie a nevaccinaților.

Da, nu e nici o scuză. Și dacă nu te vaccinezi, o să mori de COVID. Nu a zis-o doar o dată. A repetat-o aproape în fiecare zi. Și nu a fost singurul. Toți au făcut-o, începând cu Lord Fauci:

Fauci, februarie 2022, audiere COVID: Ar putea fi necesar, repet, încă un rapel. A patra doză pentru o persoană care a făcut ARN-mesager.

Fauci, mai 2021, audiere COVID: Cât despre vaccinuri, cel puțin în privința SARS-CoV-2, ele pot fi mai eficiente decât natura.

Fauci, mai 2021, MSNBC: Când oamenii sunt vaccinați, se pot simți în siguranță că nu se vor infecta.

Se pare, deci, că, odată ce te-ai vaccinat, te poți simți în siguranță. Nu te mai infectezi. Nu ești ca scârboșii de anti-vacciniști, de anti-știință, care vor muri cu toții.

Și când o să moară, o să râzi de ei, pentru că o merită.

Apropo: Nu doar Biden, care citea pe prompter, a zis asta. Și nu doar Fauci, care e gata să zică orice pentru a acoperi rolul pe care l-a jucat în crearea virusului.

Chiar și doctorii au zis același lucru. Inclusiv șefa CSC, Rochelle Walensky:

Walensky: Informațiile noastre de la CDC arată că persoanele vaccinate nu sunt purtătoare de virus, nu se îmbolnăvesc. Și nu e vorba doar de teste clinice, e vorba de date reale.

Așa e: date reale. Priviți în jurul vostru. Știți pe cineva care s-a vaccinat și apoi a făcut COVID? Ups, stați așa, toți cei care s-au vaccinat au făcut COVID.

Cum este posibil? Nimeni nu a explicat. Au încetat să mai spună că e o pandemie a nevaccinaților, pentru că era prea gogonată.

Au sperat să uitați ce au zis timp de un an de zile. Inclusiv miile de persoane cărora le-au distrus viețile cu această minciună.

Un singur lucru nu au zis. Nu și-au cerut iertare. Au sperat că nu va fi nevoie să o facă.

Însă, vinerea trecută, Joe Biden, președintele Statelor Unite, a avut niște simptome vizibile în timpul unui discurs la Ierusalim. Priviți 

Biden: Țineam un discurs și am avut o durere de cap cumplită (tușește)... Scuzați-mă... Am avut o durere de cap cumplită... (bea apă, tușește). Am avut o durere de cap cumplită cu șase ani în urmă. Și am făcut ceva stupid.

Vă amintiți când eram copii și autoritățile doreau să restrângă fumatul, așa că au tipărit niște afișe uriașe cu un bețiv aproape să moară de ciroză și care își cumpără un pachet de Pall Mall. Cu alte cuvinte, nu faceți ca tipul ăsta!

Ei bine, dacă vom avea o altă pandemie – să sperăm că nu va fi cazul – priviți la înregistrarea aceasta. Conține tot ce nu trebuie să faceți.

Amintiți-vă că directivele CDC ne cereau ca atunci când avem astfel de simptome să ne izolăm imediat.

Nu e voie să tușești spre oameni la conferințele de presă. Astea sunt reguli pe care copiii noștri le-au respectal la școală. De-aia purtau „măscuțe” și nu puteau respira.

Copiilor noștri li s-a spus să scaneze codurile QR pentru identificarea contactelor lor, dacă au o tuse seacă COVID.

Astăzi, Joe Biden are COVID. Când ziariștii au întrebat cum s-a îmbolnăvit și de ce nu s-a izolat când a avut simptome, răspunsul secretarei de presă a Casei Albe a fost: „Nu cred că contează”.

Așa, deci, nu contează. Răspândește cât de mult poți!

Deci, dacă ieri te aflai în Air Force One, sau la o mare conferință de presă în Massachussets sau te-ai salutat cu pumnul în Arabia Saudită, atunci ai putea avea Carcalacul. Dar cui îi pasă?

Evident, sunt niște ipocriți. Dar noi nu putem face abstracție de faptul că președintele Statelor Unite are 79 de ani și, cum se spune, are antecedente medicale complicate. Iar acum are și COVID.

Ce înseamnă asta? Sincer, noi sperăm să fie bine. Știm că și-ar putea pierde mirosul. Poate pentru totdeauna. Asta înseamnă că s-a terminat cu fetele pe care le adulmeca.

Imaginați-vă că, dacă erai Joe Biden, și marea ta plăcere rămăsese să adulmeci fetițele nevinovate și fără apărare, acum ai rămas și fără asta!

Să zicem că te plimbi cu bicicleta și vezi o fetiță și te gândești: „Mi-ar plăcea să-i adulmec părul”. Dar apoi te trezești: „Frate, nu mai am miros!”

Ceea ce este însă bizar din punct de vedere politic este că Biden s-a infectat cu COVID exact în momentul când nivelul lui de popularitate a ajuns cel mai jos. Și exact când fiul lui ar putea fi pus sub acuzare. Și, inutil s-o mai spunem, demența sa senilă a devenit atât de evidentă încât nu o mai putea nega nimeni.

Dar partea cea mai importantă este povestea medicală. Joe Biden și multe alte persoane s-au îmbolnăvit de COVID după ce au făcut mai multe doze de vaccin.

Există o legătură între dozele multiple de vaccin COVID și agravarea bolii?

Este posibil ca vaccinul să facă rău, mai ales dacă continui să faci rapelurile?

Este posibil ca vaccinul să slăbească sistemul imunitar?

Ei bine, pare foarte posibil.

Numeroase studii s-au aplecat asupra acestui subiect. Luna trecută, Journal of Food and Chemical Toxicology a publicat descoperirile mai multor cercetători în domeniul ARN-mesager.

Citez:

„În acest articol, prezentăm dovezi că vaccinarea induce o deteriorare gravă a capacității de semnalizare a interferonului de tipul unu, ceea ce are diverse consecințe adverse asupra sănătății umane.”

Pare un breaking news. Ați citit așa ceva în New York Times? Probabil că nu. Destul de ciudat, dat fiind că sute de milioane de oameni s-au vaccinat.

Și studiul continuă:

„Am identificat perturbări potențiale grave în controlul regulator al sintezei proteinelor și al supravegherii cancerului. Aceste perturbări au o potențială legătură de cauzalitate cu bolile neurodegenerative, miocarditele, Bell’s Palsy, bolile de ficat, tulburarea imunității adaptative, reacția alterată la distrugerile ADN etc.”

Deci, este posibil. De fapt, este foarte plauzibil ca vaccinul să suprime sistemul imunitar. Acest lucru, conchid autorii studiului,„va avea o largă paletă de consecințe, nu în ultimul rând reactivarea infecțiilor virale latente și reducerea abilității de a combate eficient infecțiile viitoare”.

Aceasta nu este concluzia unei singure publicații științifice.

The Lancet, probabil cea mai faimoasă revistă științifică din lume, a publicat concluzii asemănătoare în februarie.

Articolul din The Lancet se intitula: „Riscul de infectare, de spitalizare și de deces până la nouă luni de la a doua doză de vaccin COVID-19.”

Un medic pe nume Kenji Yamamoto a făcut următoarea observație legată de informațiile publicate de The Lancet. Citez din Journal of Viroloy:

„Studiul arată că funcția imunitară la persoanele vaccinate, după opt luni de la administrarea celor două doze de vaccin COVID-19, era inferioară celei a persoanele nevaccinate.”

Prima reacție față de persoanele aflate într-o asemenea situație trebuie să fie de profundă simpatie, deoarece oamenii au fost înșelați. Au fost obligați. Forțați. Etica medicală a fost aruncată la gunoi.

Oamenii au fost obligați la un tratament medical pe care nu îl doreau, iar unora le-a făcut rău.

Interesant este că, în textul articolului din Lancet nu veți găsi nimic asemănător cu ce spune Kenji Yamamoto, ceea ce este bizar.

De ce ai dori să ascunzi o descoperire atât de importantă ca aceasta?

Nu putem răspunde precis, însă, dacă priviți tabelul numărul trei al articolului, iată ce puteți găsi ascuns între alte date.

La 180 de zile de la vaccinare, printre persoanele cu vârsta în jurul a 80 de ani, care au fost dublu vaccinate (ca Joe Biden), rata incidențelor medicale, inclusiv spitalizări și decese, este de aproape două ori mai mare decât la nevaccinați.

Articolul include și un grafic care arată scăderea eficienței vaccinului pentru toate grupele de vârstă, după opt luni de la a doua doză, la toți participanții la studiu.

Repet, este o veste tristă pentru mulți americani, dar și un capăt de acuzare grav. Este probabil cea mai gravă acuzație din istorie la adresa liderilor noștri: a imprudenței lor, a încăpățânării lor, a lipsei lor de onestitate.

Având în vedere toate acestea, cum este posibil ca guvernul din Washington DC, printre altele, să le mai ceară elevilor să se vaccineze împotriva COVID?

Este o întrebare pe care nimeni nu a pus-o la conferința de presă de azi de la Casa Albă.

Cum este posibil ca, după toate aceste studii, membrii armatei americane să mai fie concediați, fără drept de pensie, dacă nu se vaccinează?

În loc de toate astea, conferința de presă de azi de la Casa Albă a avut ca scop să dea o probă video de viață pentru Joe Biden.

Iată:

Biden: Hei, prieteni, presupun că ați auzit în dimineața asta că am fost testat pozitiv cu COVID. Dar am fost dublu vaccinat și dublu boostat. Simptomele sunt ușoare și apreciez întrebările și îngrijorările voastre. Mă simt bine, lucrez bine. Voi continua să o fac.

O întrebare: Există vreo declarație publică – una singură – făcută de Joe Biden, de la învestitură până acum, pe care să nu o fi citit după prompter? Dacă există, arătați-mi-o.

Altă întrebare: Persoana care a filmat secvența asta este în siguranță?

La această întrebare, secretara de presă a Casei Albe a răspuns că toată lumea este bine, pentru că filmarea a fost făcută în exterior.

O oră după aceea, Joe Biden a dat publicității o fotografie cu el într-un birou, fără mască.

Deci: cine a făcut fotografia? Acea persoană mai trăiește? Are variola maimuței?

Foarte probabil, fotograful Casei Albe este vaccinat. Trebuie să fie o condiție pentru a lucra acolo.

Dar, așa cum am văzut, acest lucru îl poate face pe fotograf mai vulnerabil la infecții. De fapt – și nu ne face nici o plăcere să o spunem –ar putea însemna că fotograful este de acum mai susceptibil să se confrunte cu grave complicații ale sănătății.

Dincolo de toate acestea, ceea ce este cel mai îngrijorător este numărul persoanelor cărora vaccinul le-a făcut rău.

Ministerul Sănătății din Germania a ajuns la concluzia că un cetățean din 5000 a avut „efecte secundare grave după vaccinarea anti-COVID-19”.

Unul din 5000 poate părea puțin. Dar extrapolați la populația noastră. Dacă cifra este aceeași pentru toate țările, ar însemna că, în Statele Unite, peste 100.000 de americani au suferit efecte secundare grave de pe urma vaccinării anti-COVID.

De ce nu vorbește nimeni despre asta?

Dacă Joe Biden are o singură realizare ca președinte, aceasta este că a determinat ca oamenii să își pună întrebări. Să înțeleagă că este corect să îți pui întrebări. Și că Știința înseamnă să pui întrebări.