ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce se teme  cel mai protejat om de pe planetă – Șeful Pentagonului cu mască de sudură pe față – Dovezile minciunii COVID – Atacul asupra copiilor – Se pregătește etapa următoare

Tucker Carlson s-a întors din vacanță la Fox News cu forțe proaspete. Și, ca de obicei, cu un editorial fulminant, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

 
La mulți ani! Avem câteva vești optimiste pentru voi. 2022 va fi un an mai bun decât ultimii doi. Putem spune asta cu toată certitudinea...

De unde știm? E simplu. Nebunia COVID se va termina. Și, apropo, nu de pe urma a ceea ce se petrece în lumea medicinei. Pandemia s-ar putea stinge datorită acestei noi tulpini slăbite a virusului.

De asemenea, ar putea fi descoperite medicamente foarte eficiente pentru a o trata. De fapt, chiar au fost descoperite.

Însă, practic, evoluțiile științifice sunt de obicei irelevante pentru politicile COVID. De la început a fost așa. Astfel că motivele pentru care situația se va îmbunătăți nu au nici o legătură cu medicina.

Ideea este că actualele reguli și superstiții sunt prea stupide și prea nebunești pentru a continua. La un moment dar, probabil curând, până și votanții Partidului Democrat vor înceta să le mai suporte. Fiți siguri de asta.

Pentru a o dovedi, vom începe în această seară cu două imagini. Prima dintre ele este cu președintele Statelor Unite, Joe Biden. Biden este omul cel mai în siguranță din lume. Sute de angajați federali își petrec toată viața asigurându-se că nimic rău nu i se poate întâmpla lui Joe Biden.

Când ești președinte, medicul tău personal este la doar câțiva pași de tine. O ambulanță te urmează din clipa în care ai ieșit din casă. Poți avea orice tratament ai dori, în orice moment. Oricâte vaccinuri vrei să îți faci.

Nimeni în istorie nu a avut parte de mai multă îngrijire medicală decât are acum Joe Biden. Este ultima persoană de pe Pământ care ar trebui să se teamă de COVID, și totuși este înspăimântat.

Biden a fost pe o plajă săptămâna trecută. Se afla în aer liber. Sufla briza. Nu mai nici o altă persoană, cu excepția soției sale triplu vaccinate, femeia cu care pretinde că împarte patul.
 


Ai putea crede că Biden va considera asta ca pe un mediu sigur. Dar nu. El purta o măscuță chirurgicală în timp ce pășea prin nisip.

Întrebarea pe care este firesc să ne-o punem este dacă Joe Biden își imaginează că se poate îmbolnăvi pe sine. Și cum l-ar putea proteja măscuța?

Îi este frică de virușii transmiși de valuri, de norii de agenți patogeni care plutesc pe deasupra Atlanticului aduși de pescăruși din Azore? 

Nu știm. Este imposibil să știm răspunsul pentru că totul este o țicneală. Nu sunt temeri raționale. Sunt niște monștri care ies noaptea de sub pat. Asta este isterie așa cum scrie la manual. Este un fel de boală mintală. Ăsta e președintele nostru.

Și iată-l și pe secretarul Apărării al nostru. Numele lui este Lloyd Austin. În această vară, s-a dat jos din avionul său, cu ocazia unei vizite în Filipine, încă și mai speriat de coronavirus decât Joe Biden.
 


Biden poartă o mască chirurgicală. Lloyd Austin poartă o mască de sudură, cu o mască chirurgicală pe dedesubt și cu alta pe deasupra. În sângele lui Lloyd Austin este atâta vaccin ARN mesager cât permite legea. Lloyd Austin este pregătit pentru un asediu prelungit împotriva COVID. Gândiți-vă la romani, la Massada. Austin este conducătorul falangei Covidis.

Și cu toate acestea, într-un fel sau altul, o fisură trebuie că a apărut în formidabila armură anti-corona a lui Lloyd Austin. O breșă în fortificațiile sale virale.

Ieri, Lloyd a anunțat că, în ciuda numeroaselor vaccinuri, a făcut COVID, și încă o formă destul de gravă, astfel că nu va putea veni la muncă o vreme.

Așadar, ce lecție trage Lloyd Austin din asta? Ei bine, că vaccinurile funcționează perfect și, pentru că funcționează perfect, ele vor rămâne obligatorii în rândul forțelor armate. Putem să concediem și mai mulți din membrii trupelor SEAL. Austin scrie asta în aceeași declarație în care anunță că vaccinurile pe care le-a făcut nu funcționează.

Citez: „Vaccinurile funcționează și vor rămâne o cerință medicală obligatorie pentru angajații noștri.”
 
Este complet irațional. Orice om cu mintea limpede pricepe asta.

Dar stai, veți spune, am urmărit știrile la televiziune așa că știu că vaccinul nu a trebuit niciodată să împiedice infectarea sau răspândirea, nici măcar spitalizarea sau moartea. Și, într-adevăr, nu le împiedică.

Nu, scopul vaccinurilor a fost dintotdeauna cel de a ameliora puțin simptomele voastre. Acesta a fost discursul public care ar fi trebuit să ne liniștească. (Ciudat, însă, nimeni nu pare liniștit cu asta.) Însă, din prima zi, acesta a fost avantajul anunțat al vaccinurilor.

Asta este ceea ce par să creadă astăzi mulți oameni. Doar că nu este adevărat.

Și pentru că atâția oameni par să fi uitat ce spuneau autoritățile cu nici câteva luni în urmă, am păstrat aceste câteva înregistrări.

Reporter NBC, mai 2021: La nivel național, doar 37% dintre americani sunt vaccinați, deși experții în sănătate continuă să laude avantajele vaccinării.

Anthony Fauci: (Când te vaccinezi) devii un obstacol pentru virus, iar atunci când sunt multe obstacole în jur, virusul nu mai are unde merge.

Rochelle Walenski, directoare CDC, aprilie 2021: Cifrele noastre de astăzi, de la CDC, sugerează, știți, că persoanele vaccinate nu poartă virusul, nu se îmbolnăvesc

Joe Biden, iulie 2021: Nu mai suntem în situația în care să ne gândim că vreun virus – inclusiv virusul Delta, care este mult mai transmisibil și mult mai mortal pentru persoanele nevaccinate... Diversele vaccinuri pe care le fac oamenii îi protejează acum de asta. Nu veți mai face COVID dacă vă faceți aceste vaccinuri.

Citez: „Nu veți mai face COVID dacă vă faceți aceste vaccinuri.”

Asta zicea Joe Biden în iulie. Sărmanul bătrânel! Preferința lui Biden pentru propoziții simple, ca ale copiilor, se întâmplă să fie atât de des  groapa în care cade singur încât, ca și în acest caz, nu există nici o umbră de îndoială ce a vrut să spună.

Vaccinați-vă și nu mai faceți COVID! Ei bine, acest lucru s-a dovedit fals, ca să folosesc un eufemism.

Câte persoane vaccinate cunoașteți care au sau au avut COVID? Se pare că milioane de persoane care au primit conștiincios vaccinul au primit și corona în cursul acestor vacanțe de Crăciun. Probabil că știți mulți dintre ei. Ați putea fi chiar unul dintre ei. 

De fapt, se poate să existe o legătură între aceste două lucruri. Cercetările științifice sugerează că este posibil ca vaccinații să fie mai susceptibili de a lua și transmite acest virus decât nevaccinații.

Indiferent de verdictul final, pe care deocamdată nu îl cunoaștem, ceea ce este clar este că persoane care s-au vaccinat se pot infecta cu ușurință și pot pot transmite cu ușurință virusul altora.

Epicentrul celui mai recent focar de infecție printre vaccinați este cel mai vaccinat oraș din lume: New York.

Așadar, în acest moment, nu există nici un dubiu că experții s-au înșelat în privința a ceea ce vaccinurile pot face. Și, ca să fiu cinstit, nu este grav. Nu îi condamnăm. Nu este o crimă să te înșeli.

Există multe supoziții false, în știință ca și în viață. Știința nu este un volum de cunoștințe stabilite odată pentru totdeauna. Știința este un mod de a gândi. Este un proces de căutare a adevărului. Și, foarte adesea, în cercetarea științifică, descoperi că ipotezele tale erau false. Deci faci ajustările de rigoare. Viagra (tot de la Pfizer!) a fost lansată ca un medicament pentru inimă.

Nu este nimic imoral în asta. Trebuie doar să recunoști că te-ai înșelat. Aceasta este singura obligație. Nu trebuie să minți. Minciuna este dușmanul științei.

Dacă continui să pretinzi că vaccinurile COVID funcționează așa cum ai spus la început, atunci ești un mincinos. Punct. Locul tău nu este în sănătatea publică. Nici măcar la CNN. Faci prea mult rău țării. Nimeni nu te va mai crede vreodată. Pe tine sau pe oricine altcineva ca tine.

Așadar, acesta este primul lucru pe care trebuie să-l facem, dacă vrem să trecem de la dezastru la un viitor mai bun: trebuie să insistăm ca autoritățile să înceteze să mai mintă în privința COVID.

Ne-au mințit din prima zi, ne-au mințit în legătură cu toate, inclusiv cu statisticile elementare de sănătate publică pe care continuăm să ne bazăm.

Când ne-au spus de pildă că protestele Black Lives Matter sunt scutite de reglementările carantinei, deoarece sprijinirea scopurilor Partidului Democrat este ceva moral. De aceea, mii de persoane – membri Antifa cu însemne BLM – nu pot fi periculoși din punct de vedere epidemiologic.

Acest lucru s-a întâmplat de-adevăratelea. Chiar au spus așa ceva. Și oamenii au acceptat.

Așa s-a dovedit că politicienii noștri erau total corupți și că cetățenii noștri erau mult prea creduli și obedienți.

Iată ce spunea Bill de Blasio, primarul New York-ului:

De Blasio: Târgurile de stradă, asta înseamnă mari concerte în aer liber, asta înseamnă parade. Lucruri care, în acest oraș, pot însemna zeci de mii, sute de mii de oameni. Nu este momentul pentru așa ceva.

Wolf Blitzer, CNN: Și manifestațiile? Dacă oamenii vor să iasă pe 5th Avenue, li se va permite?

De Blasio: Uite ce e, Wolf, ăsta e un subiect sensibil. Dacă nu ar fi vorba decât de sănătate, am spune: „Hei, prieteni, rămâneți în casă pe cât posibil”. Însă înțelegem că în acest moment istoric oamenii vorbesc despre necesitatea unor mari schimbări. Este un moment istoric al marilor schimbări. Trebuie să respectăm asta.

Este un moment istoric al marilor schimbări. Acesta este tipul însărcinat cu politicile de sănătate publică în cel mai mare oraș al nostru. 

Bine, De Blasio nu mai este acum primar, însă, din nu se știe ce motiv, hotărârile sale COVID date în grabă continuă să fie respectate la New York. De ce? Pentru că toată lumea se teme să le ignore, deși nu au nici un sens.

Atunci, a cui e vina? Sincer, e vina noastră. Dacă vrem politicieni mai buni, ar trebui să fim noi cetățeni mai buni. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că trebuie să urmăm bunul simț și să ne cercetăm conștiința înainte de a ne supune unor diktate absurde și în mod evident politice.

Asta înseamnă să spunem adevărul despre politicienii noștri care mint. Nu trebuie să ne fie rușine să facem asta. Lor nu le este.

De pildă, lui Tony Fauci nu îi este rușine. Nu îi va fi niciodată, are 81 de ani. Minte de multă vreme. Tot el ne spune adesea că este un nobil om de știință. Când mai spune asta, cineva ar trebui să-l întrebe câte sexe biologice există. Ar fi destul de amuzant.

În orice caz, iată-l aici pe mincinosul Fauci recunoscând că a mințit. E o declarație de miercurea trecută. A mințit în privința numărului de copii internați în spital din cauza COVID.

Anthony Fauci: În legătură cu copiii care sunt spitalizați, mulți dintre ei sunt internați cu COVID, nu de COVID. Ce vreau să spun cu asta: dacă un copil este internat în spital, el este automat testat de COVID și este contabilizat automat ca o persoană internată pentru COVID, deși în realitate el ar putea avea un picior rupt, o apendicită sau ceva de genul ăsta. Este o mărire artificială a numărului de copii internați cu COVID, spre deosebire de cei internați pentru COVID.

O, se dovedește așadar că nu era COVID, până la urmă.Copiii nu fac COVID într-o formă gravă. COVID-ul nu este o amenințare reală pentru copii.

Se dovedește că toți adepții teoriei conspirației care sunt acum interziși pe Twitter au avut dreptate în tot acest timp: cifrele oficiale sunt false.

Acei copii se aflau în spital pentru oase rupte și apendicită, nu pentru COVID.

Tony Fauci, pentru propriile sale motive politice, a recunoscut în sfârșit asta, dar e prea târziu.Timp de doi ani i-a zdrobit pe cei mai slabi dintre noi, și termenul „zdrobit” este cât se poate de potrivit.

Imaginați-vă cum e să porți mască în clasa I. Imaginați-vă cum e să nu fi văzut niciodată chipul învățătoarei tale sau să nu-i fi văzut niciodată pe prietenii tăi râzând.

Imaginați-vă acum că sunteți ceva mai mari. Imaginați-vă că petreceți primul an de liceu singur în cameră, doar cu Internetul ca singură companie.

Ce ai păți? Ai fi afectat grav. Copiii din America au fost grav afectați. Cifrele arată limpede că este vorba de o crimă. Doar că nimeni nu a fost urmărit penal. Probabil că nimeni nu va fi urmărit penal pentru asta.

Dar, încă o dată, am păstrat înregistrările. Doar așa nu se va uita ce le-au făcut niște escroci ca Tony Fauci unor tineri.

Iată de pildă o scenă dintr-un liceu public din statul Washington, în primăvară:

Ziarist: Liceul din Wenatchee a găsit o soluție de distanțare socială pentru ca orchestra să poată să se reunească. Aceste așa-zise teci sunt amplasate în camerele orchestrei și ale corului. Elevii intră în ele, trag fermoarul și apoi își scot măștile pentru a cânta la instrumente sau din gură.


O orchestră care repetă în niște păstăi de plastic... Este grotesc... Este amuzant într-un fel... Vom privi acest video peste 10 ani, cu fălcile căzute, nevenindu-ne să credem ce au făcut acești demenți în anul 2021.

Dar, zău, nu este de glumit. A trata niște copii sănătoși ca și cum nu trebuie nici măcar să fie atinși este ceva rău ca dracul. Este ceva foarte distructiv. Este imoral.

Și cu toate astea autoritățile noastre sanitare le-au făcut rău. Pentru că puteau. Pentru ca bătrânul de 81 de ani Tony Fauci să se simtă în siguranță.

Copilăria lor a fost distrusă. A meritat? Nu, nu a meritat.

Societățile sănătoase se străduiesc să garanteze înflorirea și dezvoltarea generațiilor mai tinere. Ele sunt cele care perpetuează civilizația.

Ceea ce conducătorii noștri le-au făcut copiilor în ultimii doi ani nu poate fi iertat și nu trebuie să mai permitem ca așa ceva să se mai petreacă.

Data viitoare când rata sinuciderilor va crește printre tineri, noi ceilalți ar trebui să încetăm să facem ceea ce facem. Ar trebui să descoperim care este cauza și să o remediem. Nimic nu este mai important decât acest lucru.

Și pentru că tot am ajuns aici, încă ceva: ultimii doi ani au dezlănțuit multă cruzime în societatea noastră. Poți vedea asta pretutindeni.

David Frum, un fost consilier al lui George W. Bush, a propus ca spitalele să refuze tratamentele medicale tuturor persoanelor care refuză să se vaccineze.

Este grotesc, însă, în realitate, nimeni nu a denunțat ideea lui Frum. Numeroși medici au aplaudat. Este greu de imaginat că așa ceva s-ar fi putut petrece cu doi ani în urmă. Este o cruzime prea mare.

Americanii nu obișnuiau să vorbească unii despre alții așa. Ce ne spune asta? Ne spune că americanii sunt periculos de furioși. 

Acest lucru trebuia remediat. Dar autoritățile nu au făcut nimic să liniștească populația. Au făcut exact contrariul. Au stocat furia și au folosit-o în propriul interes.

De ce? Pentru că este în interesul lor ca populația americană să fie dezbinată.

Joe Biden a mers la televiziune acum câteva săptămâni pentru a explica că americanii nevaccinați nu au dreptul să folosească spitalele americane. Gata cu sănătatea ca drept al omului!

Este o veche temă de discuție a Partidului Democrat. Te supui sau mori!

Unde duce asta? Știți unde duce? Următorul pas, evident, îl reprezintă pașapoartele interne complet digitalizate, așa că nu există scăpare. Vei face ce îți poruncește Partidul Democrat sau vei sta în casă. Nu vei mai avea dreptul de a călători liber în propria ta țară.

Asta nu e teoria conspirației. Tipii o afirmă în gura mare. Asta urmează. Se pregătește chiar acum. Nu există pași înapoi.

Liderii Republicani de la Washington nu au făcut nimic pentru a opri toate astea. Se concentrează pe propriile lor hobby-uri: încă o rundă de reconstrucție națională, încă un război în estul Ucrainei... Sunt jalnici.

Dar cu noi, ceilalți, cum rămâne? Ei bine, ține de popor să oprească ceea ce este cu siguranță cea mai amenințătoare idee propusă vreodată în Statele Unite.

Singura speranță o reprezintă cetățenii americani. Vestea bună este că probabil sunt capabili să o facă.