Tudor Chirilă explică de ce nu se cere demisia Guvernului după tragediile de la Piatra Neamț și Matei Balș: "Lucrurile NU sunt la fel". Unul din motive ar fi: "oamenii au ieșit în stradă când s-au confruntat cu minciuna autorităților din România, când au văzut rețelistica corupției care a redus măsurile de prevenție și siguranță la niște bife pe hârtie, fără ecou în viața reală."

Un alt motiv ar fi : "În cazurile Neamț și Balș se poate vorbi despre același tip de iresponsabilitate, incompetență, corupție în formă continuată care au condus și la incendiul de la COLECTIV, dar nu poți atribui autorităților încercarea de a baga rahatul sub preș cu mantra "avem de toate", "au parte aici de același tratament".

Bine că există istoric la Facebook și Google. DEMASCAREA LUI TUDOR CHIRILĂ. Ce declara în 2015? Cam asta: "Demisiile de astazi nu inseamna nimic. Presiunea strazii trebuie sa continue. Clasa politica in totalitatea ei este compromisa. Inlocuirea ei este dificila si de lunga durata. Asta insa NU TREBUIE sa ne dezarmeze. Singura solutie este solidaritatea noastra. Trebuie sa iesim in strada pana cand vor intelege ca ei trebuie sa plece. TOTI. Si sa lase locul celor care pot face ceva pentru tara. Astazi ar trebui sa fim in strada mai multi decat ieri. Atenti la incercarile lor de a se regrupa. In seara asta voi fi din nou in strada. Este singura si cea mai importanta arma pe care o am. Nu accept sa-mi spuna Dragnea, Zgonea, Orban et co ce sa fac. Sunt niste hoti compromisi. Nu accept sa fie confiscata aceasta uriasa miscare solidara. Iohannis trebuie sa inteleaga ca nu a fost ales presedinte decat de frica lui Ponta. Este un esec. Pana acum ne-a propus Romania lucrului bine Tacut. Iesim in strada. Si vom iesi in strada impotriva oricarei incercari de regrupare a lor cu oameni din esalonul 2. Nu mai vrem sa fim pacaliti. Iesim in strada. Daca punctul 8 de la Timisoara ar putea fi rescris astazi el ar suna asa: Sa se interzica accesul in Parlamentul Romaniei tuturor celor care au facut parte dintr-un partid politic sau au detinut o functie publica in ultimii 25 de ani. La fel cum cu 25 de ani in urma a fost dizolvat si interzis PCR la fel cred ca putem reincepe constructia Romaniei fara cei care au participat la demolarea ei ca membri de partid, membri de consilii judetene, parlamentari, consilieri locali etc. Situatia poate parea ideala dar imi apare ca una din putinele solutii. Alta solutie, deocamdata, e strada. Si presiunea pe care noi o punem pe ei."

Șocant nu-i așa??? Ce repede își schimbă omul declarațiile.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews