ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alături de Editorialul ActiveNews de Crăciun, la Nașterea Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, semnat de Adrian Pătrușcă, publicăm urarea Doamnei Zoe Dantes, din partea colaboratorilor noștri de nădejde către toți cititorii noștri. Ne înclinăm în fața tuturor! Întru Mulți Ani!

Tuturor cititorilor ActiveNews, cu mulțumiri pentru că ați fost truditori în slujba Adevărului și ați rămas cititori fideli:

Aș vrea să vă urez din toată inima tot ceea ce este mai bun în viețile voastre... dar poate nu știu să o fac așa cum simt...de aceea am să vă dăruiesc cu sufletul curat rugăciunea de binecuvântare a marelui duhovnic Paisie Olaru:

„Domnul Dumnezeu, Preamilostivul, să vă binecuvinteze. Domnul să vă ajute. Domnul să vă miluiască. Domnul să vă păzească de tot răul. Domnul să vă umple de bucurie duhovnicească. 

Domnul ca un bun și iubitor de oameni să vă ierte de păcate și în ceruri cu drepții să vă pazească. 

Binecuvintează, Doamne, pe robii Tăi aceștia și rugăciunea lor, și dragostea lor, și credința lor, și bucuria lor, și smerenia lor, și răbdarea lor. 

Binecuvintează, Doamne, osteneala lor, și căsuța lor, și pâinea lor, și copiii lor, și viața lor și cu sfârșit bun îi miluiește, iar dincolo, la ziua judecății, un colțisor de rai le dăruiește, că binecuvântat ești în vecii vecilor. Amin!”

Doar acestea să vi se împlinească și să aveți în case Crăciun alb cu miros de cozonaci și obraji de mere coapte!

La mulți ani! Hristos se naște! Lăudați și cântați și vă bucurați!