ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Clotilde Armand: „Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea. Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES 1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.” (FACEBOOK, 30 septembrie 2020) 

Întrebare: Ce proces de numărare se desfășura în camera de depozitare a sacilor cu voturi? Cine și ce anume număra, când sacii erau deja aduși de la secții și procesele verbale la fel? Iar dacă era „renumărare”, cine a decis „renumărarea” din moment ce alți membri din Biroul Electoral al Sectorului 1 nu au avut cunoștință de așa ceva? 

2. Clotilde Armand: „PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES 1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu.(FACEBOOK,  30 septembrie 2020)

Întrebare: Cum își imagina Clotilde Armand că ar fi putut fi „măsluite” procesele -verbale când acestea fuseseră deja predate și înregistrate la BEC? Când, de fapt, buba era: cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3? căci, în realitate, doar „aceste lucruri ne-a durut”...

3.„... «Curierul» prins de noi este de fapt Sorin Cătălin Tomescu -candidat la funcția de consilier din partea PSD; «Curierul» nu avea la el 100 de procese verbale, avea 473. Tot ce ați citit mai sus se numește fraudă electorală și grup infracțional organizat și toți cei care au participat trebuie să plătească urgent în fața Justiției.” (29 septembrie 2020) 

Lămurire: „Procesele verbale care se întocmesc în fiecare secție după numărarea voturilor sunt emise în mai multe exemplare completate în original: două ajung la biroul electoral, restul sunt înmânate reprezentanților pe care partidele îi au în secții și care își pun semnătura pe aceste procese verbale, confirmând că voturile au fost numărate corect. Fiecare pleacă acasă cu un exemplar în original, pe care de obicei îl înmânează la partid pentru efectuarea unei numărători paralele. Așadar, un teanc de procese-verbale în original aflat în mâna unui membru de partid nu reprezintă în mod obligatoriu o fraudă.” ( RECORDER.ro 29 septembrie 2020)

4. Clotilde Armand:  „Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecare vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge. Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa.” (FACEBOOK, 29 septembrie 2020) 

Lămurire: „Potrivit unor surse din ancheta desfășurată de poliție sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, au fost analizate până acum 450 de procese verbale din cele 473 găsite asupra candidatului PSD și toate sunt identice cu datele de la BEC.”(STIRI PE SURSE.ro, 30 septembrie 2020)

5. Clotilde Armand: „Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Istrate, șoferul DGASPC - instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic. Nici nu știu cei de la PSD ce îi așteaptă.... Antena 3 e aici? Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea să scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o să îi reușească.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)
Întrebare: Ei, cam ce-i așteaptă? Și dacă ăla e „omul lui Tudorache” și celălalt e „omul” lui Piedone, oare cei 22 de cetățeni care umblă în sacii cu voturi și pot fi numărați în înregistrarea difuzată de ANTENA 3 și ROMÂNIA TV, pe  6 august 2021, ai cui sunt?

6. Clotilde Armand: „Poate vreți să auziți adevărul și ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului la A3 apare și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae; Președintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanților de pe listele electorale permanente, complementare și suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanților scris în Procesul Electoral; - Președintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidați - observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent și nu se produc fraude PRIN MANIPULAREA SACILOR.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)

Întrebare: Cam câți „colegi”, Clotilde? Cam câți? Vreo 20, să zicem, că restul până la 22 purtau numele generic de Clotilde&Sprîncu? Sau ați vrut să vedeți câți „băieți” încap într-o cameră cu saci, exact ca-n bancul cu „Câți elefanți încap într-un TRABANT”? Și cine altcineva „manipula” sacii, dragă, în afară de „colegii” tăi? Oricum , i-au trebuit Clotildei câteva zile ca să se pună de acord cu Sprîncu asupra scopului și duratei vizitei „băieților” cu ghiozdănele în camera cu saci... 

7. Clotilde Armand: „Ce-au făcut autoritățile în acești ani? Și-au bătut joc de sănătatea acestor micuți. Anul trecut, în loc să investească în infrastructura din spitale Primăria Capitalei a plătit două milioane de euro pentru a-și face reclamă la TV.(...) O spun foarte clar: intrăm în primărie și schimbăm această mentalitate criminală pentru comunitate. Fondurile pentru Sănătate trebuie să ajungă la Sănătate. Nu la TV. Iar toți cei responsabili pentru căpușarea bugetului celei mai bogate primării din România vor plăti.” (Facebook, 16 octombrie 2020)

Lămurire: și așa a și procedat, exact, dar EXACT!  cum a promis, de aceea: 

„... vicepreședintele PNL Sector 1, Dragoș Preda, avertizează că sectorul 1 nu are numai problema șobolanilor și a gunoaielor neridicate, din cauză că primarul ales nu vrea să plătească facturile dintr-un contract legal, ci și Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu ESTE DEPOSEDAT DE FINANȚĂRILE CONVENITE în anii trecuți.” (ROMÂNIA LIBERĂ. ro, 26 iunie 2021) 
 
 
8. Clotilde Armand: „Vom facem un audit. Și facem acest lucru să știm de unde începem și unde ne situăm. Știți foarte bine că o curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș, GUNOIUL 
TREBUIE ARUNCAT LA TOMBERON!!!! (FACEBOOK, 29 octombrie 2020)

Întrebare: Hei, locuitori din Sectorul 1... e sigur că gunoiul din sector nu este ascuns sub preș... dar, după ce  s-a ridicat preșul de deasupra, oare ați observat cam pe unde a poposit?
 
9. Clotilde Armand: „Dați mai departe să știe toată lumea cât de mizerabili sunt pesediștii și trompetele lor.” (FACEBOOK, 1 octombrie 2020)
Concluzie: Am dat, Clotilde, am dat... fii liniștită, m-am ocupat personal să dau mai departe producțiile tale literare de pe FACEBOOK... 
.....................................................................................................

P.S. După ce citiți ceea ce scrie mai sus, o credeți, cetățeni, pe „singura bebeluș albă din Guadelupe” că nu era dânsa persoana din „camera cu saci”? Dacă o credeți, eu zic să priviți atent secvența de la secunda 8 a înregistrării, când personajul din film își dă, cu un gest bine-cunoscut, părul după ureche... apoi, puțintică atenție la ceea ce face cu mâinile...  ați mai văzut gesturile acelea. Știți ale cui sunt. Nu trebuie să vedeți cu tot dinadinsul și fața personajului. Doar urmăriți-i gestica...