ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Timp de trei ani de zile a terorizat omenirea. A băgat spaima în suflete, a încețoșat mințile, a semănat vrajbă, a picurat otravă. Ca o sirenă isterică, a urlat zi și noapte, fără istov. A semănat Groază și Moarte.

Acum, spășită, Presa întinde oamenilor o ramură de măslin.

„Să declarăm o amnistie pandemică”, titrează The Atlantic.

În peisajul presei americane, The Atlantic este un fel de Rosa Luxemburg a Internaționalei Socialiste: cu șic și ștaif, dar veninoasă ca o mătrăgună.

Articolul care a făcut înconjurul lumii are subtitlul smieros, cu ecouri evanghelice:

„Trebuie să ne iertăm unii pe alții pentru ce am făcut și am spus când eram în ceață în privința COVID.”

Prin urmare, Presa, unealta morții, vrea Amnistie, pentru grozăvia din ultimii trei ani. Vrea iertare generală. Vrea pace creștinească.

Primul lucru care îți sare în ochi este afirmația „eram în ceață în privința COVID”. Adică nu am știut. Deci suntem nevinovați.

Însă rolul presei (ca și al oamenilor de știință, ori al autorităților) este tocmai să ȘTIE. Să INFORMEZE nu să COLPORTEZE.

Dacă NU știe, trebuie să recunoască cinstit.

În al doilea rând, Neștiința nu te exonerează de Vinovăție. Dimpotrivă, în cazul de față, este o circumstanță agravantă. Pentru că Neștiința a fost proclamată Adevăr absolut și folosită ca instrument de teroare fizică și psihică.

În al treilea rând, orice Amnistie este imorală fără aflarea vinovaților. Așa cum, de 32 de ani ni se spune că, în Decembrie 1989, au murit oameni pentru că „toți au tras”, se induce și acum ideea otrăvită a vinovăției colective.

În al patrulea rând – și cel mai important – potrivit uzanțelor juridice, Amnistia NU se acordă în cazul faptelor Grave și săvârșite cu Premeditare.

Asupra acestor aspecte ar trebui să zăbovim puțin.

GRAVITATEA faptelor este indubitabilă

Se moare pe capete. „Subit”. Majoritatea celor care cad din picioare sunt oameni în floarea vârstei. Activi. Aparent sănătoși. Dar vaccinați.

Mulți, foarte mulți sportivi profesioniști. Obligați de cluburi și federații să se „imunizeze”.

Pentru toate aceste morți nu plătește nimeni. S-a inventat un diagnostic - „Sindromul Morții Subite” -, care îi spală pe toți pe mâini. Pe ideea tradițională: „N-a mai avut zile, săracul” sau „I s-a terminat ața pe mosor”.

Un alt indiciu al gravității faptelor este uriașa creștere a mortalității – din alte cauze decât COVID -care se înregistrează în toată lumea, după apariția vaccinurilor și vaccinarea în masă.

„Sigur și Eficient.” Din lozincă lipsea un cuvânt la început: „Ucide”.

Gravitatea faptelor este demonstrată și de Amploarea Distrugerilor.

În primul rând asupra Copiilor. Obligația măștii inclusiv la copii de câțiva anișori, inclusiv la orele de sport, a fost una criminală. Estimarea traumelor fizice și psihice este abia la început, dar prognozele sunt teribile.

La fel de criminală a fost și închiderea școlilor și zăvorârea copiilor în case. Adesea supraaglomerate de prezența părințior, obligați și ei să lucreze de acasă. Și stresați de problemele economice și de atmosfera de teroare generală întreținută de mass-media.

Această izolare a copiilor, unii de alții, timp de luni de zile, în atmosfera infernală de acasă, a dus la o explozie de sinucideri, depresii, și alte maladii psihice. Inclusiv retard.

„Mulțumită” politicilor isterice din ultimii trei ani, generația viitoare a omenirii va fi una de traumatizați, speriați de bombe și retardați. Deci perfect controlabilă.

Și viețile adulților au fost distruse. În afara cifrelor (și ele mult subestimate) de morți din aziluri și căminele de bătrâni, a calculat cineva numărul bunicilor morți prematur, închiși în case, adesea singuri / văduvi, terorizați de infernala mașinărie mediatică, și care au murit de inimă rea pentru că nu și-au mai putut vedea nepoții, copiii și pe toți dragii lor?

Cine a contabilizat numărul de vieți distruse din rândul persoanelor active, rămase pe drumuri, cu datorii pe cap și familii în grijă, din cauza falimentelor în lanț provocate de lockdownuri?

Dar efectele distrugerii economiilor naționale și ale lanțurilor de aprovizionare, care au adus peste tot în lume nu doar șomaj, ci și inflație, penurii și foamete? Adică tot Moarte.

Însă cea mai gravă faptă pentru care acum se cere Amnistie este compromiterea actului medical și transformarea lui într-un instrument de represiune și control.

„Primum non nocere” („Mai întâi să nu faci rău”), cheia întregului jurământ al lui Hipocrat, pe care de milenii se întemeia medicina modernă, a devenit preș de șters saboții albi ai medicilor.

Mai mult, cu larga complicitate (sau tăcere – același lucru) a corpului medical, s-a creatprecedentul OBLIGATIVITĂȚII actului medical.

Vaccinarea obligatorie și „Certificatul Verde” au întors omenirea în vremea lui Hitler. Iar Mengele i-a luat locul lui Hipocrat.

„My Body” nu mai e „My Choice” – Ce e bun la avorturi nu e bun la vaccinuri.

În Pandemie, în timpul „Dictaturii Medicale”, cerută cu vehemență de figuri sinistre ca dr. Emilian Imbri, sub pulpana albă a halatelor, a înflorit Cultul Morții.

Sub pretextul respectării „drepturilor omului” și al „stării de urgență”, procedurile pentru avort și chiar eutanasie au devenit niște formalități. „Cazuri” pe care omul și le poate „rezolva” acasă, cu sprijinul programelor „Medicină la telefon”.

PREMEDITAREA

Există toate indiciile că Pandemia a fost un act planificat. O Plandemie.

Iată mai jos doar câteva dintre declarațiile gâlgâind de satisfacție despre „oportunitatea” oferită de noul virus:

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării. O oportunitate pe care nu am mai avut-o și probabil nu o vom mai avea niciodată.” (Prințul Charles, actualul Rege al Marii Britanii).

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.” (George Soros).

„Pandemia COVID este o fereastră unică de oportunitate” pentru o „Mare Resetare”, pentru „construirea unui nou tip de contract social”. (Klaus Schwab).

Un naiv ar fi tentat poate să afirme că e vorba doar de reflecțiile unor martori, entuziasmați că istoria, ajutată de viruși, o apucă în direcția dorită de ei.

Dacă ar fi așa, cum se explică puzderia de declarații din primele zile ale pandemiei, când nici nu se cunoștea ce fel de boală e, dar când medici, sociologi și politicieni ne avertizau în cor că„viața nu va mai fi niciodată la fel”.

Că trebuie să ne pregătim de un „Nou Normal”.

Nici în vremea Ciumei, nu s-a spus așa ceva. De unde ȘTIAU că viața se va schimba total din cauza unei gripe?

Elementar, dragul meu Watson: ei erau cei care plănuiseră schimbarea și intenționau să o aplice sub pretextul unei misterioase boli devastatoare.

EI au PREMEDITAT Noul Normal. Pe EI îi vedem astăzi ca niște croitori drogați, ciopărțind lumea și cusând-o la loc (Resetând-o) sub forma unei haine terifiante de Halloween.

Pentru a putea combate „Teoriile Conspirației” și a-i strivi pe adepții lor, au negat cu disperarea originea de laborator a virusului.

Pentru a disimula Premeditarea au instaurat Teroarea medicală și mediatică.

Prin instituirea a două principii grosolane și stupide – Infailibilitatea Științei și Știința Oficială – au introdus Cenzura și au suprimat libertatea de exprimare.

Somități medicale și oameni de știință de top s-au văzut reduși la tăcere și proscriși pentru că nu reprezentau punctul de vedere al Științei Oficiale. Deci NU erau Infailibili.

În același timp, Noua Inchiziție a interzis punerea de întrebări. Dreptul de a avea îndoieli. Și cu atât mai mult de a le exprima public.

Riscai să fii săltat de acasă și acuzat PENAL de Subminarea Combaterii Pandemiei. Sau riscai să fii băgat la nebuni.

Dacă ar fi fost realmente o Boală Gravă, atunci tot acest mecanism de teroare ar fi fost absurd. Un bolnav are nevoie de blândețe și grijă, nu de brutalitate. Are nevoie să i se dea speranță, nu să fie adus în pragul deznădejdii.

Dar NU era o Boală Gravă. Teroarea abil întreținută până în pragul Isteriei nu era altceva decât un Mecanism de Supunere și Control al populației pentru instituirea visatului Nou Normal.

Tot pentru a pune pumnul în gură a fost a fost instituit Cultul COVID. O nouă „Religie”, cu doctorii transformați în „Preoți”(după ce inițial fuseseră doar „Eroii din Linia Întâi), și apoi în „Sfinți” (vezi afișele de pe străzile Bucureștiului cu doctorii reprezentanți „artistic” în chip de zeități sau lumânările, tricourile, posterele etc. cu Fauci în chip de icoană, cu aură deasupra capului).

Pe post de „Mântuitor” a fost prezentat Vaccinul: cel „Sigur și Eficient” (ca un dumnezeu), care îi oferă omului izbăvirea de prizonierat împreună cu drepturi și libertăți inestimabile, cum ar fi mersul la cârciumă, la mall, la meci sau în concediu.

În paralel, au fost închise Bisericile, au fost interzise sau restrânse draconic pelerinajele și serviciile religioase AUTENTICE,  s-au făcut razii în locașurile religioase, s-a încercat demonetizarea Potirului și demonizarea Linguriței, iar preoții au fost supuși unei presiuni uriașe pentru a se pune în slujba Noului Mântuitor și a propovădui vaccinarea și ascultarea de autoritățile laice.

Acestea și multe altele demonstrează că, departe de a fi amnistiabilă, Plandemia a fost un genocid premeditat, la adresa rasei umane, ale cărui efecte tragice de abia de acum încolo încep să se facă simțite.

Cu milioane și milioane de morți, spre satisfacția malthusienilor care doresc decimarea populației pentru a salva planeta.

Avem de a face cu un Atac Demonic la adresa umanității și a Omului, pentru a-l scoate / deturna din rânduiala în care a fost creat și a-l transforma din Ființă Liberă în sclav. În robot.

Transumanismul, nu întâmplător adus în prim plan de COVID și care promite viață eternă pe pământ, sub forma unui amestec de țesuturi și circuite integrate, nu promite crearea Supraomului la care visa Nietzsche. Ci a NeOmului. Frate cu Nefârtatul.

Amnistia propusă ispititor de publicația americană – să ne iertăm „creștinește” Călăii, pentru că „nu au știut ce fac” - nu este o ramură de măslin ci un nou Măr Otrăvit.

Spre deosebire însă de Prima Ispită, acum Căderea va fi definitivă.

Vaccinul, cu toate boosterele lui, nu mântuiește ci ucide.