ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Discursul oficial al Dictaturii COVID se prăbușește peste tot în lume. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc din hipnoză și rezistența crește. Ce urmează?

Un editorial al lui CJ Hopkins în Consent Factory, pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Ce urmează nu o să fie prea plăcut, fraților! Rareori prăbușirea unui cult al morții e ceva plăcut.

Vor fi gemete și scrâșniri ale dinților, vor fi discursuri incoerente și fanatice, ștergeri masive ale postărilor stânjenitoare.

Va fi un adevărat tsunami de justificări disperate, de dezmințiri fierbinți, de aruncări nerușinate ale vinei asupra altora și alte forme de acoperire a fundului, în timp ce, brusc, vechii membri ai Cultului Covidian își iau un ultim respiro în junglă înainte ca adoratorii complet-vaccinați-și-boostați ai zeului „Sigur și 
Eficient” să se întoarcă împotriva lor.

Da, exact, sunt sigur că ați remarcat, discursul oficial COVID este în sfârșit pe cale să se prăbușească, sau să fie demontat în grabă, sau revizuit din punct de vedere istoric, chiar sub ochii noștri.

„Experții” și „autoritățile” recunosc în sfârșit că statisticile „deceselor COVID” și „internărilor” sunt umflate artificial și nu poți să pui nici o bază pe ele (așa cum au fost de la bun început), și admit că „vaccinurile” lor miraculoase nu funcționează (decât dacă schimbi definiția cuvântului „vaccin”), și că au ucis câteva persoane, sau, ei bine, poate ceva mai mult de câteva persoane, și că lockdown-urile au fost probabil „o gravă greșeală”.

Nu am de gând să vă mai plictisesc cu alte citate. Puteți căuta pe Internet la fel de bine ca mine.

Ideea este că „Pandemia Apocaliptică” PSYOP a ajuns la sfârșit. După aproape doi ani de isterie în masă în legătură cu un virus care provoacă simptome ușor diferite de guturai sau gripă (ori absolut nici un simptom) la circa 95% din persoanele infectate, și a cărui rată globală de mortalitate a infectaților este de aproximativ 0,1% - 0,5%, nervii oamenilor sunt întinși la maximum. Cu toții suntem epuizați. 
 
Chiar și membrii Cultului Covidian sunt epuizați. Și încep să abandoneze cultul în masă.

De la început a fost o problemă de timp. Așa cum spunea Klaus Schwab, „pandemia reprezintă o rară dar îngustă fereastră de oportunitate pentru a medita, reimagina și reseta lumea noastră”.

Nu s-a terminat, însă fereastra se închide, iar lumea noastră nu a fost încă „reimaginată” și „resetată”. Cel puțin, nu irevocabil. Nu încă. 

În mod clar, GloboCap (capitaliștii adepți ai globalizării – n.tr.) au subestimat rezistența potențială la Marea Resetare și timpul de care vor avea nevoie pentru a zdrobi această rezistență.

Iar acum timpul se scurge, iar rezistența nu a fost zdrobită... Dimpotrivă, ea crește. Și GloboCap nu pot face nimic pentru a o opri, altfel decât de a acționa fățiș în mod totalitar. Lucru pe care nu îl pot face, pentru că ar fi sinucidere curată.

Așa cum scriam într-un editorial recent:

Totalitarismul Noii Normalități – și orice formă de totalitarism global-capitalist – nu se poate etala ca totalitarism, nici măcar ca autoritarism. Nu își poate recunoaște natura sa politică. Pentru a exista, el nu trebuie să existe.

Mai presus de orice, el trebuie să își camufleze violența (la care se rezumă în cele din urmă orice politică) și să pară ca o reacție benefică în esență la o „criză sanitară mondială” legitimă...

„Criza sanitară mondială” simulată este, din toate punctele de vedere, încheiată. Ceea ce înseamnă că GloboCap au dat-o-n bară.

Fapt este că dacă ți-ai pus în cap să ții masele într-o permanentă paranoia și cu morcovul în fund, de groaza unei „pandemii apocaliptice globale”, la un moment dat chiar trebuie să produci o pandemie apocaliptică globală adevărată.

Statisticile falsificate și propaganda te vor ajuta o vreme, însă până la urmă va fi nevoie ca oamenii să trăiască ceva care să semene cât de cât cu un flagel devastator, ÎN REALITATE, nu doar pe ecranele televizoarelor și telefoanelor.

În plus, GloboCap au supraestimat grav cartea „vaccinurilor” miraculoase. Membrii cultului covidian credeau cu adevărat că „vaccinurile” îi vor proteja de infectare.

„Experți” în epidemiologie, precum Rachel Maddow (realizatoare la MSNBC), le-au dat asigurări că așa va fi:

„Acum știm că vaccinurile funcționează suficient de bine pentru ca virusul să fie oprit cu fiecare persoană vaccinată”, a declarat Maddow la o emisiune, în seara de 29 martie 2021. „Dacă o persoană vaccinată este expusă la virus, virusul nu o infectează, virusul nu poate folosi această persoană pentru a merge mai departe”, a adăugat ea ridicând din umeri. „Virusul nu poate folosi o persoană vaccinată ca gazdă pentru a căuta alte persoane.”

Și acum toți sunt bolnavi cu... ei bine, cu un fel de guturai, sau sunt „infectați asimptomatici” etc.

Și au în vedere un viitor în care să fii nevoit să te supui „vaccinărilor” sau „rapelurilor” la fiecare trei sau patru luni pentru a menține „certificatele lor de obediență” valabile, pentru a ți se permite să ai o slujbă, să mergi la școală sau să mănânci la restaurant, lucruri cu care membrii fanatici ai cultului sunt de acord. 

Însă sunt milioane de oameni care s-au supus, nu pentru că sunt niște fanatici ieșiți din minți, care ar înfășura capetele copiilor lor în celofan dacă Anthony Fauci le-ar cere asta, ci pur și simplu din „solidaritate”, sau din instinct gregar, sau, știți... din lașitate.

Multe dintre aceste persoane (adică cele ne-fanatice) încep să bănuiască că poate ceea ce noi, „extremiștii cu fesuri de aluminiu pe cap, care neagă existența COVID, sunt anti-vax și complotiști”, le-am tot spus în ultimele 22 de luni, nu este la urma urmei așa de nebunesc cum credeau la început.

Aceștia un pas înapoi, se gândesc, revăd istoria și își găsesc tot felul de justificări de rahat, cum ar fi că acum ne aflăm într-o „lume post-vaccinare” sau că „știința s-a schimbat” sau că „Omicron e diferit”, pentru a evita să fie obligați să recunoască că sunt victimele unei PSYOP a GloboCap și a isteriei în masă pe care aceasta a provocat-o.

Foarte bine, lăsați-i să spună tot ce le dictează vanitatea lor, sau reputația lor de ziariști de investigații, de vedete de stânga sau de revoluționari pe Twitter.

Dacă vă imaginați că acești membri „în convalescență” ai Cultului Covidian vor recunoaște vreodată public toate nenorocirile pe care le-au cauzat societății, oamenilor și familiilor lor, din martie 2020 încoace, și cu atât mai mult să prezinte scuze pentru toate abuzurile pe care le-au provocat celor dintre noi care au spus adevărul... Ei bine, nu o vor face.

Se vor învârti, vor tergiversa, se vor justifica și minți printre dinți, tot ce trebuie pentru a se convinge pe ei și publicul lor că, atunci când rahatul a izbit ventilatorul, nu au pocnit din călcâie și nu au luat poziția „bunului german”.

Lăsați-i în plata Domnului! Și eu mă simt la fel de furios și trădat ca voi. Dar să nu pierdem din vedere miza cea mare! 

Da, discursul oficial se prăbușește în sfârșit și Cultul Covidian începe să facă implozie, dar asta nu înseamnă că lupta s-a încheiat.

GloboCap și marionetele lor din guvern nu vor anula tot programul „Noii Normalități”, nu vor pretinde că ultimii doi ani nu au existat și nu se vor retrage cu grație în buncărele lor somptuoase din Noua Zeelandă sau pe mega-iahturile lor.

În general, mișcările totalitare și culturile morții nu se desfășoară cu eleganță. În general, se prăbușesc într-o explozie de violență gratuită și nihilistă, în timp ce secta sau mișcarea încearcă cu disperare să își mențină influența asupra membrilor săi ezitanți și să se apere de realitatea care vine peste ei. 

Exact în acest moment ne aflăm noi acum... sau ne vom afla foarte curând.

Orașe, regiuni și țări din lumea întreagă continuă punerea în operă a societății de biosecuritate a Noii Normalități, în ciuda faptului că nu mai există nici o justificare plauzibilă pentru ea.

Austria merge înainte cu „vaccinarea” forțată. 

Germania se pregătește să facă la fel.

Franța aplică un sistem național de izolare pentru a-i pedepsi pe „nevaccinați”.

Grecia îi amendează pe pensionarii „nevaccinați”.

Australia are „lagăre de carantinare”.

Scoția. Italia. Spania. Olanda. New York City. San Francisco. Toronto. Și lista continuă și continuă...

Habar nu am ce se va întâmpla. Nu sunt un oracol. Sunt doar un scriitor satiric. Însă ne apropiem periculos de punctul în care GloboCap vor fi nevoiți să se comporte ca niște fasciști adevărați, dacă vor să termine ce au început. 

Dacă se va petrece asta, lucrurile vor lua o întorsătură urâtă. Știu, situația este deja suficient de urâtă, dar vorbesc de o cu totul altfel de urâțenie. Gândiți-vă la Jonestown, sau la ultimele zile ale lui Hitler în buncăr, sau la ultimele luni ale familiei Manson.

Este ceea ce li se întâmplă mișcărilor totalitare și culturilor morții odată ce vraja s-a destrămat și discursurile lor oficiale se surpă.

Când se prăbușesc, încearcă să tragă după ele lumea întreagă.

Nu știu ce credeți voi, dar sper din tot sufletul să putem evita asta. După tot ce am auzit și citit, nu va fi foarte amuzant.