ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Notă: "Mișcarea Națională pentru Apărarea Constituției” este textul pe care Claudiu Iordache îl pregătise pentru a fi publicat pe blogul său și pe pagina de Facebook după postarea din 3 noiembrie 2021. A vorbit despre ideea centrală din acest text cu familia sa, exprimându-și gândul că trebuie pornită această acțiune în planul realității. "A te opune răului, sub toate formele lui, este o obligație de onoare a ființei umane. De-ar fi să se producă o altă revoluție pentru a clinti guvernul oligarhic din România, aș pune din nou umărul! Cei care au luptat cândva pentru libertatea lor și a altora nu vor ezita să mai lupte o dată.” spune Claudiu Iordache, membru al Adunării Constituante din 1990, luptător neobosit pentru Libertate, pentru Adevăr, pentru Dreptate, pentru România. De-ar mai fi rămas printre noi ar fi putut începe el însuși „Mișcarea Națională pentru Apărarea Constituției”! De acolo de unde este acum, prin acest ultim text îi îndeamnă pe români să se ridice la luptă pentru a-și apăra Constituția, Drepturile și Libertățile fundamentale,  Familia, Țara, Viața!
 
Ați văzut vreodată vioara lui George Enescu călcată de un tanc pe străzile Timișoarei?

Anul 1990! 

Chiar nu vreți să știți cine v-a furat Revoluția, Libertatea, Statul și Drepturile? Cine v-a furat  presa liberă? Chiar nu vă interesează istoria postdecembristă, care se pare că vă depășește capacitatea de înțelegere? Chiar vreți să dați afară cartea de istorie de pe pupitrul copiilor voștri? Chiar credeți că ignoranța voluntară este singurul țel pe care îl mai aveți? Chiar nu vă pasă de Țara în care v-ați născut? Chiar nu vă mai pasă de România?

Voi, cei cu pensii de mizerie, cu copii lipsiți de școală, cu muncitori izolați în locurile de muncă, cu salariul minim pe economie, cu impozite pe care nu le mai puteți plăti, supraviețuind ca altă dată în lipsuri și frig, cu prețuri ucigașe, cu medicamente pe care nu le mai puteți cumpăra, cu spitalele închise, cu medici care vă vând sănătatea pentru profit, cu politicieni care nu s-au ținut niciodată de cuvânt, cu actul de dreptate corupt, cu părinți uciși prin lazareturi și îngropați fără să vă aibă în preajmă, în saci de plastic, voi, cei cu prunci v@c.c.inați, chiar nu vă pasă că ați fost declarați ființe marginale ale societății controlate de ei, morți în viață deși trăiți? Chiar nu vă pasă de singura voastră viață plăpândă pe pământ?

Puterea Statului pusă sub obrocul Oligarhiei securistice! Da! Există o Criză cronică datorată felului în care s-a trăit în ultimii 31 de ani! Există un refuz general al motivelor pentru care ne târâm prin lume în halul acesta! Există o teamă lașă, păguboasă,  generalizată, de adevărul gol al bolii colective de care suferă actuala generație! Pentru că numai ea nu vrea să știe diagnosticul unei suferințe care o consumă! Da! Prin refuzul de a recunoaște că România a ajuns o captivă și că mulțimea românească a participat din plin la acest dezastru, există un complex al vinovăției celor care s-au coalizat cu clasa de putere parvenită generată de fosta Securitate!

MIȘCAREA NAȚIONALĂ PENTRU APĂRAREA CONSTITUȚIEI

O Țară fără Constituție este o țară fără cetățeni! Dacă mai e ceva de apărat în statul român este Constituția sa! Cu treizeci de ani în urmă a curs sânge nevinovat pentru ca românii să aibă Corp de Legi în apărarea libertății și demnității lor! Aceasta a fost Constituția României, țintă a ultimei ticăloșii politicianiste care o batjocorește, umilind poporul român! Acum este din nou momentul să  ne amintim, individ de individ, că avem datoria să ne apărăm Constituția! Să ne amintim și să trecem la fapte! Și prima decizie este să suspendăm Parlamentul națiunii, infectat de politicianism!

Mișcarea Națională pentru Apărarea Constituției cheamă umanitatea românilor de pretutindeni să sară în apărarea drepturilor și obligațiilor statuate de Constituție! Românii nu mai sunt liberi, nu li se mai respectă drepturile, sunt izolați și li se aplică o politică sanitară de import, monstruoasă și aducătoare de moarte pentru toate categoriile de vârstă. Copii, bătrâni, femei însărcinate sunt obligate să sufere, să suporte un v@c.c.in ce le poate desfigura viitorul! Independența statului a fost suspendată, deciziile națiunii fiind luate de instanțe imperialiste ascunse sub emblemele OMS, UNESCO sau ONU. Credința națiunilor e sufocată cu mijloacele șantajului mondial. Conducătorii României au devenit supușii unui Guvern Mondial vicios care tinde să sufoce însuși dreptul la libertate al ființelor umane! Politica internă tinde să sărăcească națiunea, să o înfricoșeze, să o subordoneze unor țeluri care nu mai sunt ale ei! România în lume este o frunză care e pe cale să se desprindă de pe trunchiul poporului român. Se moare cu zile în Țara aceasta și nimeni nu-i mai ia apărarea! Românii vor resimți pe pielea lor în lunile și anii care urmează că nu mai au un teritoriu natal, că nu mai au o moșie moștenită din moși strămoși, că nu mai au un leagăn și un mormânt pentru viețile lor ce se urmează să se nască, ori aproape apuse! Dacă mai există un sentiment de apartenență, acum e momentul să reacționăm! Pentru România nu mai există mâine dacă astăzi ezităm să îi sărim în apărare! Acum e momentul Botezului românesc! Adunați-vă, chemați-vă, organizați-vă,  inima neamului trebuie din nou să pulseze, invincibil, din nou, în România noastră!

Promisiunea divină a trecutului și viitorului nostru trebuie, cu ajutorul lui Dumnezeu, să reziste asaltului Destinului păgân! Nu mai auziți freamătul Revoluției voastre? Nu mai auziți chemarea sfântă "Există Dumnezeu!”? Ca și atunci, și acum ne aflăm în fața Dictaturii! Om cu om să ridice brațul pentru ca spiritul Legii noastre de întemeiere să rămână neatins de suflul spurcat al politicianismului! A dovedit 32 de ani ce este în stare! A ruinat statul, a distrus societatea, a înstrăinat moștenirea trecutului, a făcut din copii orfani și din femei văduve ale dezastrului! Destul! Izolați de cei dragi, înfrigurați, înfometați, fără școli și spitale, asta vreți să vă fie de aici încolo viața? Nu mai trăiți în Minciuna lor! Nu-i vedeți cum se agață, lacomi și libidinoși, de puterea voastră? Amintiți chemarea lui Coșbuc, a lui Mihai Eminescu! România înainte de toate! Vrem să dovedim că merităm să trăim pe pământ românesc! A te opune răului, sub toate formele lui, este o obligație de onoare a ființei umane. De-ar fi să se producă o altă revoluție pentru a clinti guvernul oligarhic din România, aș pune din nou umărul! Cei care au luptat cândva pentru libertatea lor și a altora nu vor ezita să mai lupte o dată. Dar Revoluția din Decembrie 1989 a fost un avertisment încă neluat în seamă! (N-ați observat tăcerea complice, absolută, a celor ce vor să să vă joace soarta pe deasupra capului vostru, menținîndu-și dominația în România?) Puterea riscă mult, și cu atât mai mult dacă, provocată de cinismul ei, o altă variantă a Revoluției Române va izbucni… Cu orice preț. Dar nu aceasta este soluția: șirul neîntrerupt de revolte împotriva sistemelor pe care le secretă pentru a-și administra viața! Soluția e viața oamenilor ca o consecință a libertății, a drepturilor, a dreptului la fericire, a dreptului la generozitate și compasiune… Retrageți puterea voastră partidelor mincinoase! Voi aveți puterea! Există în fiecare dintre voi un dram de putere care, adunat unul lângă altul, exprimă chiar puterea națiunii voastre de a fi liberă! Nu mai așteptați lideri de import, sperjuri, demagogi, parveniți, fiți voi Liderul! Dintre voi se va ivi Liderul de care este nevoie, din mijlocul Comitetelor cetățenești pe care le veți întemeia! Liderul Renașterii României! Liderul rezistenței la f@s.c.i.s.m! Liderul unei națiuni eliberate prin forțe proprii! Liderul Națiunii Române! Cât privește clasa nevrednică ce vă este acum la cârma statului vostru, împreună cu acoliții săi la fel de spurcați, nu-i mai dați votul! Refuzul votului este votul absolut! Înfometați-o alungând-o de la putere! România de astăzi, ca un astru care se stinge, trebuie să revină la lumina născătoare care a fost și va fi! O Românie liberă, în sfârșit, pentru totdeauna!

Și întrebarea din urmă: "Cine mai apără Constituția noastră?” Întrebare la care fiecare român cinstit al acestei țări cotropite de Oligarhia ei trebuie să răspundă! Să vină rușii să v-o apere? Să vină americanii? Să vină, ca de obicei, Dumnezeu să v-o apere? Să fie Țara aceasta  locuită de-a valma de o mulțime de renegați?

Doamne, ocrotește-mi România!

Claudiu Iordache

5 noiembrie 2021

Pentru că, așa cum scria Claudiu Iordache în 21 august 2021, „În acest moment cuvântul LIBERTATE este cel mai năpăstuit cuvânt din Lume!”