ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noua Zeelandă a fost, alături de China, Canada, Australia, Germania sau Marea Britanie, una dintre țările în care Dictatura COVID a îmbrăcat cele mai sinistre forme. Este „meritul” Jacindei Ardern.

Când Ardern a demisionat în lacrimi, la jumătatea lunii ianuarie, mașinăria de propagandă a presei globaliste s-a grăbit să îi explice plecarea prin faptul că devenise o „țintă a atacurilor și abuzurilor” (!)

 

Presa „conspiraționistă” a speculat însă că premierul neo-zeelandez avea prea multe tinichele de coadă, al căror tărăboi risca să compromită șansele partidului său în alegerile din octombrie.

Acum, a apărut public prima astfel de „tinichea”. Una cât casa.

Pe scurt, ea ar putea fi descrisă cam așa:

În timpul COVID, Noua Zeelandă a fost transformată într-un Lagăr al Morții.

Potrivit discursului oficial („narativa”), după un an 2020, al izolării și terorii, anul 2021 ar fi trebuit să fie unul al speranței și al libertății.

Motivul? Apăruseră „vaccinurile”. Noile invenții genetice reprezentau promisiunea salvării omenirii de „virusul ucigaș”.

Cine nu se vaccinează, nu doar că moare, dar îi omoară și pe alții! Nevaccinații sunt niște criminali și niște teroriști.

Condusă cu braț de oțel de Jacinda Ardern, Noua Zeelandă a devenit în scurt timp una dintre campioanele mondiale la vaccinare, dar și un model de teroare exercitat asupra nevaccinaților.

Duduia anorexică de la antipozi a fost probabil primul lider de țară care a recunoscut public și senin împărțirea populației în două categorii de cetățeni cu drepturi diferinte: vaccinații și nevaccinații.

Așa cum Hitler împărțise populația Germaniei în Oameni și Suboameni.

Care a fost efectul terorii COVID și al campaniei de vaccinare forțată?

Noua Zeelandă a înregistrat în 2021 un număr de 2.169 de decese în exces față de 2020.

Apoi, în primele 49 de săptămâni din 2022, un număr de 5.286 de morți în exces față de întreg anul 2020. Cifre terifiante la o populație de numai 5 milioane de oameni.

 

Aceasta înseamnă că, în primele 49 de săptămâni ale anului 2022, comparativ cu tot anul 2020, creșterea excesului de mortalitate a fost haluncinantă: de 3.203%.

De remarcat că, în anul 2020, atunci când nu apăruseră vaccinurile dar ni se spunea că noul coronavirus omoară pe capete, s-a înregistrat un număr de decese mai mic decât de obicei.

Trebuie subliniat de asemenea că toate acestea sunt cifre oficiale, pe care guvernul neo-zeelandez, condus de Ardern, le-a oferit Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare (OECD).

Ele dovedesc fără putință de tăgadă două lucruri:

1.   Că virusul SARS-CoV-2 nu a fost nici pe departe atât de periculos pe cât ni s-a spus, deci a fost vorba de o campanie de teroare întreținută;

2.   Că „vaccinurile” COVID, în schimb, ucid pe capete.

Noua Zeelandă este o insulă. Izolării geografice i s-a adăugat și izolarea aberantei politici „Zero Covid” a Jacindei Ardern.

Prin urmare, în cei trei ani de pandemie, Noua Zeelandă a fost practic un spațiu închis.

Eșantionul statistic perfect ce poate servi ca probă irefutabilă într-un proces al Dictaturii și Genocidului COVID. Un Nürnberg 2.

Poate de aceea plângea Jacinda Ardern...