Un articol dispărut de pe net: Realitatea din spatele scamatoriei Omicron

Vocea Românului, momentan suspendată...   Vocea Românului, momentan suspendată...

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Nedeea Burcă a publicat pe 3 ianuarie, pe site-ul VoceaRomânului.Ro, un articol foarte interesant despre varianta Omicron. A fost atât de apreciat încât contul publicației a fost suspendat (momentan, cel puțin). Ne bucurăm să reproducem pe ActiveNews articolul dispărut de pe net:

Realitatea din spatele scamatoriei omicron

În ciuda circului de la la televizor și din presa ”de serviciu”, datele conform cărora pericolul reprezentat de varianta omicron ar putea fi doar o imensă păcăleală încep să fie tot mai numeroase și tot mai greu de ocolit.

Astfel, conform veștilor parvenite din Africa de Sud, unde a fost detectată pentru prima oară această nouă variantă a virusului, cei infectați cu omicron sunt, în general, fie cu totul asimptomatici, fie au nasul înfundat și îi ustură gâtul, manifestări asociate de obicei cu răceala obișnuită, ca să nu mai spunem că valul uriaș de cazuri se află deja în scădere rapidă, epidemiologul și infecționistul Salim Abdool Karim declarând că vârful a fost deja depășit și că se așteaptă ca restul țărilor să urmeze o traiectorie identică sau asemănătoare.

Conform WebMD primul deces din SUA aflat în legătură cu omicron a fost o reinfecție, bărbatul, nevaccinat, provenind din Texas și având numeroase comorbidități.

În vreme ce presa americană sugera mii de noi cazuri omicron, soldate cu decesul unui singur individ, hărmălaia mediatică din România a continuat pe același ton scârbos, fără a ține cont de faptul că țara noastră se afla în scenariul verde și că oamenii ar fi avut dreptul la puțină liniște măcar de sărbători. Întreg tămbălăul având un singur scop – anume acela de a înspăimânta oamenii, împingându-i la vaccinare.

O ”strategie” copiată după ”occidentul civilizat” fără a lua deloc în considerare specificul nostru de popor căpos, care se enervează când constată că a fost fraierit și reacționează extrem de prost la șantaj.

Totodată, oamenii s-au lămurit demult că vaccinurile nu previn îmbolnăvirea (deși, din câte se spune, pot atenua efectele acesteia) și, pe cale de consecință, că persoanele vaccinate pot să transmită virusul bine merci, cel puțin în aceeași măsură ca persoanele nevaccinate.

În plus de asta, datele cele mai recente relevă că vaccinații sunt mult mai sensibili la varianta omicron decât nevaccinații, precum și că cei sub 18 ani au mai multe șanse de a fi afectați de vaccin decât de virusul în sine, ceea ce nu îi împiedică pe oficialii guvernamentali de pretutindeni, y compris pe cei din România, să forțeze vaccinarea celor mici.

Popor de frontieră, purtând trauma istorică a ”tributului de sânge”, plătit odinioară Imperiului Otoman, românii intră în mod firesc în alertă atunci când simt cea mai mică amenințare planând asupra copiilor.

Și, cum explicațiile oficiale, atunci când există, sunt în cel mai bun caz ambigue, iar mesajele cioclilor apocaliptici care își afișează sfidător osânzele rânjitoare pe la diverse televiziuni mustesc de suficiență ciocoiască, nu este deloc de mirare că oamenii încearcă să se dumirească singuri, fiecare cum poate și din ce are la îndemână.

Dar, care ar putea fi, totuși, motivele acestei crize, care pare să nu se mai termine?

Este posibil ca unii politicieni și țuțerii lor în halate albe să fie cu adevărat convinși că ei și doar ei sunt în posesia atât a adevărului absolut, cât și a mijloacelor de a pune capăt acestei pandemii, care oricum pare să se încheie de la sine. Sau, poate că au luat-o razna atât de tare încât se tem să se oprească și să-și recunoască greșelile. Ori, cine știe, poate că nu și-au făcut încă suma și încearcă din răsputeri s-o mai lungească oleacă, convinși fiind că nu se vor mai putea întâlni nicicând cu o asemenea pleașcă.

Poate că într-o bună zi vom cunoaște toate răspunsurile.

Până atunci, însă, ne aflăm nevoiți să începem numărătoarea victimelor acestui război infernal, fără învinși și fără învingători. (Sau, mai bine zis, cu învinși și învigători deocamdată necunoscuți.)

Începând cu bolnavii cronici care au murit pe capete fiindcă li s-a refuzat tratamentul, cu copiii defavorizați care au fost nevoiți să abandoneze școala, cu oamenii aflați în floarea vârstei, rămași muritori de foame odată cu prăbușirea micilor afaceri care le permiteau supraviețuirea (în calitate de angajați sau de angajatori),  și sfârșind cu familiile și grupurile de prieteni divizate, de fapt cu întregul corp social împărțit, fragmentat în funcție de opiniile fiecărui individ apropos de pandemie, vaccinare opțională sau obligatorie, certificate verzi etc… etc.

Fără a uita nici victimele chiar mult mai numeroase ale propagandei guvernamentale, ale ”tacticilor” de semănare a groazei sub presiunea cărora mii, poate chiar milioane de oameni s-au prăbușit pur și simplu psihic, înnebunind la propriu. Îi vezi pretutindeni purtând câte două trei măști suprapuse, indiferent că sunt singuri pe stradă ori în mașină, chiar și atunci când incidența infectărilor e atât de mică încât boleșnița practic nici nu mai există… Îi vezi târând de mână copii mici, la rândul lor victime nevinovate care demult nu mai știu ce înseamnă să respiri aerul de afară și mărturisind că nu vor renunța la măști nici după ce se va sfârși pandemia.

Ce se va întâmpla în continuare? Poate că prețurile la alimente și facturile gigantice din acest an nou îi vor trezi la realitate, nebunia se va disipa de la sine, iar cioclii pandemici se vor retrage în întunericul din care au ieșit pentru a-și consuma în liniște agoniseala.

Nedeea Burcă

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)    |    RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Filipan Daniel Marius 05.01.2022 20:30
    • Astia cu asa-zisa pandemie trebuie judecati, altfel oricand escrocheria criminala se poate repeta folosind aceasi formula :
    • - teste false,
    • - tratamente toxice experimentale plus INTERZICEREA GENERICELOR CARE SUNT DOVEDITE CA FUNCTIONEAZA SI AU O SIGURANTA EXTRAORDINARA,
    • - administrarea de tratamente experimentale periculoase (nici producatorii nu-si asuma nimic) sub diverse amenintari si folosind studii/cifre false !
    • CRIMELE IMPOTRIVA UMANITATII NU SE PRESCRIU !
    Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.