ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am primit spre publicare din partea distinsului nostru colaborator Protosinghel Dr. Sofian Costea un mesaj de suflet adresat echipei și cititorilor ActiveNews pentru care îi mulțumim și ale cărui urări le întoarcem întreit, cu plecăciuni, către sfinția sa și, în egala măsură, către toți cititorii ActiveNews. La Mulți Ani tuturor românilor!

La mulți ani România, La mulți ani echipei și tuturor cititorilor ActiveNews!

Iubiți prieteni, membrii ai echipei redacționale, editorialiști și cititori deopotrivă, cu ocazia Zilei noastre Naționale, îmbrăcată în haina de Lumină a prăznuirii Sf. Andrei, părintele duhovnicesc al națiunii noastre, pe care l-am sărbătorit ieri, vă doresc tuturor, La mulți și Binecuvântați ani și Îl rog pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască încă din această lume un colțișor de Rai, în care să vă adăpați din Lumina Lui Hristos, zâmbindu-I cald și copilăresc surâsului venit din partea Sf. Treimi.

Domnule Victor Roncea, nici nu știu pentru ce să vă mulțumesc mai întâi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit oportunitatea, ca în paginile ActiveNews să îmi exprim opinia fermă împotriva obligativității, a oricărei forme de discriminare și opoziția clară față de împărțirea oamenilor în buni sau răi, în funcție de urmarea sau nu a unui tratament medical. Totodată, am avut posibilitatea să spun tranșant că introducerea așa-numitului certificat verde, este o gravă formă de discriminare și o lovitură foarte puternică dată drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.

În același timp, mărturisesc că am constatat cu bucurie că, pentru ierarhii și preoții Bisericii Lui Hristos, supuși linșajului mediatic pentru că au exprimat opinii legitime, izvorâte din Adevăr, ActiveNews a avut tot timpul un cuvânt de mângâiere și încurajare.

În egală măsură, vă mulțumesc pentru că apărați sănătatea sufletească și trupească a națiunii noastre, exprimându-vă clar împotriva agendei lgbt și a educației deviante, care se propune pentru copiii noștri.

ActiveNews a condamnat pe bună dreptate instalarea în anumite centre comerciale a gardurilor, care să îi separe pe cei care au urmat un tratament medical, de cei care nu și-au asumat o astfel de soluție, instalarea acestor garduri fiind o practică totalitară fără precedent dar care ne-amintește, din păcate, de vremuri pe care le credeam demult apuse.

Pe lângă mulțumiri, vreau să adresez întregii echipe redacționale ActiveNews și o solicitare, care are formă de rugăminte dar pe care, în virtutea liberei alegeri, o puteți transforma într-un comandament de căpetenie pentru acțiunile ulterioare.

Vă rog, să fiți cel puțin la fel de tranșanți când vine vorba despre apărarea libertății noastre și să sancționați și mai categoric orice fel de derapaj de la firescul propovăduit de către Sfânta noastră Ortodoxie.

Am avut o deosebită satisfacție pentru faptul că ActiveNews a publicat Scrisoarea Deschisă semnată de numeroase personalități, care au cerut, pe bună dreptate, ca Mama noastră Spirituală, Biserica Lui Hristos, să ne apere libertatea.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu să facă fiecare zi de viață a membrilor echipei redacționale, editorialiștilor și cititorilor ActiveNews, un pas apăsat de mărturisire ca arvună a Vieții Veșnice, întru Fericirea fără de Sfârșit.