ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Semnele apăruseră de ceva vreme dar acum decizia este luată în subsolurile secrete ale Washingtonului.
 
S-o luăm cronologic. Cu câteva zile înaintea atacului Hamas asupra Israelului, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom a fost în China cu scopul de a discuta, chipurile, lupta cu climate change în mai multe provincii chinezești. Ce idee tâmpită, ca și cum te-ai duce în Arabia Saudită să încerci să-i convingi să importe carne de porc. Dar nu lupta cu clima îl interesa pe atotputernicul californian și mai puțin pe gazdele sale.             
 
Ca din întâmplare, aflănd că este în oraș, președintele Xi l-a invitat la palat. pe acest fante progresist pe care l-a onorat cu o primire demnă de un șef de stat. În sala de marmură. Conducătorul suprem de la Beijing, se știe, nu pierde vremea cu oricine. De exemplu, pe Trudeau nu-l bagă seamă de 8 ani. 

Dar chinezii lucrează pe informații și investesc cu bătaie lungă. Și Ceaușescu l-a primit din întămplare pe Nixon cănd acesta era departe de a fi candidatul republicanilor. Iar Nixon nu l-a uitat. Și Bush bătrânul l-a băgat în seamă pe Elțîn cănd nimeni nu știa cine e rusul. Pe bază de informații sensibile.

Ei bine, întălnirea Newsom-Xi n-a făcut manșetele presei progresiste de peste Ocean. Nu era cazul.

Tot ca din întămplare, o săptămănă mai tarziu după vizita aparent fără subiect a lui Newsom în China, NY Times publică un sondaj de opinie cu rezultate catastrofale pentru bătrănul pierdut de la Casa Albă. În 5 din cele 6 state numite battleground sau swingstates care decid președintele, Biden este bine în urma lui Trump.
 
Ce sens avea ca una din oficinele de presă ale democraților să inițieze un asemenea sondaj prost pentru Biden? Bulgărele a fost amplificat apoi de CNN și toată pleiada de goarne progresiste care au ajuns la concluzia că același pierdut Biden pe care l-au ținut în subsol și l-au făcut președinte este cam bătrân (nu și incompetent, că și-ar da cu firma în cap). Adică vezi doamne, Biden face bine, democrații sunt buni dar e timpul unei noi generații. Și Trump este încă prea puternic. 

Așa a început serialul numit aruncarea lui Joe sub autobuz, după tradiția brevetată de comuniști. Analiștii acestor oficine nu au încă verde de a propune un nume de candidat dar au o listă din care face parte fantele californian. Încă nu e momentul, Biden trebuie sa ia pe cocoașa lui toate păcatele democraților. Iar cea mai grea este Ucraina.
         
Presa progresită doar a pregătit terenul. Adevăratul semn că Biden va fi aruncat ca o măsea stricată tocmai a sosit din tabăra Obama care controleaza 75% din cabinetul Biden. Nu întămplător Trump se preface că îl confundă pe Biden cu Obama. Semnal puternic și articulat din gura lui David Axelrod, eminența cenușie a lui Obama. Acesta a afirmat la CNN că Biden trebuie să lase locul altora mai tineri, altfel pierd White House.
 
Rătăcitul Joe a reacționat și l-a făcut prick (penis) pe principalul colaborator al sefului său de facto. Bătrănul senil pricepe că meșterii nu dau doi bani pe el și încearcă să reacționeze pe unde poate.
 
Păpușarii îl țin departe de vreo două săptămani dar n-au putut evita ieșirea de la San Francisco cînd la căteva ore de la întălnirea cu Xi, l-a făcut din nou dictator. Era doar o răzbunare pe ai lui văzând că juncanul Gavin era în centrul atenției. Și ca să priceapă toți, tovarășii de la propagandă au întins zvonul că Trump l-ar bate pe Biden și la electoratul tănar, 18-32 de ani.

Deci ne trebuie candidat tănar, frumos, școlit. Și mai ales unul aprobat de arhitecții din munții Elveției. Iar Gavin Newsom le-a demonstrat în California (pe pielea și banii californienilor) că este cel mai calificat să implanteze toate ideologiile lunatice la scara întregii țări. Iar Xi, by the way, e foarte mulțumit. Operațiunea de distrugere a Americii nu poate fi în măini mai bune ca cele ale lui Gavin.

Cu un an înaintea alegerilor strategii sunt ocupați pănă peste cap. Trebuie să-l extragă pe bătran din Biroul Oval, cu pierderi minime pentru imaginea partidului, să-l impună pe junele californian și să-l rezolve într-un fel pe dictatorul oranj.