ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iubiți prieteni, membrii ai familiei extinse ActiveNews, vă doresc din toată inima ca Nașterea Împăratului Luminii să vă împodobească biserica sufletului cu smerenie, lumină, bunătate, dărnicie, blândețe și răbdare, pentru că numai așa omul credincios simte cu-adevărat că Fiul Lui Dumnezeu a venit în lume să ne mântuiască.

Acum aproape 2000 de ani ofertele all-inclusive ale acelor vremuri, nu au luat în calcul să asigure măcar un confort minimal pentru Preacurata Fecioară și Pruncul Nou Născut. Din nefericire aceasta lipsă de ospitalitate caracterizează, cel puțin la fel de pronunțat, și societatea secularistă a zilelor noastre, care pune la colț frumusețea tradițiilor și a datinilor străbune, încercând să înlocuiască tezaurul de aur curat cu așa numite sărbători fabricate, care nu au nimic în comun cu Sfințenia, Înțelepciunea și Iubirea Dumnezeiască.

În acest context, în care multe dintre valori sunt atacate, vocea ActiveNews a fost, este și am convingerea că va rămâne un avocat pledant dinamic și curajos care apără drepturile și libertățile fundamentale ale omului. ActiveNews trebuie să spună pe mai departe un NU hotărât , discriminărilor de tot felul, segregării între români și în general tuturor abuzurilor.

În paginile ActiveNews este imperios necesar să se susțină ferm și de-aici înainte, faptul că trebuie să se respecte libera noastră alegere, inclusiv în ceea ce privește administrarea sănătății fiecăruia dintre noi și că nu putem fi obligați la niciun fel de tratament medical și nici forțați să ne supunem politicilor discriminatorii, care nu trebuie să existe într-o societate ce se pretinde a fi democratică.

Creștinul ortodox și în general cetățeanul român, nu are nevoie de certificatele discriminatorii inventate de o lume a obligativităților, iar ActiveNews trebuie să-i apere în continuare pe oameni de orice fel de intenție prin care se dorește instituirea unor reglementari abuzive.

Vă urez încă o dată tuturor să aveți puterea să pregătiți ieslea din Betleemul sufletului și prin generozitate și milostenie să-I faceți Pruncului de Împărat, regăsit în fiecare copil năpăstuit de lângă noi haine de lumina în care să-i învestmântați trupul pentru ca Soarele Dreptații să vă învăluie la rândul Său sufletul fiecăruia în garderoba strălucirii care nu se mai termină.

Crăciun cu bucurie și La mulți ani binecuvântați!

Protosinghel Dr. Sofian Costea