ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mesaj la Nașterea Domnului pentru redacția și cititorii ActiveNews

Tuturor celor care iau parte la frumosul și luminosul demers efectuat de ActiveNews, mai exact conducerii și urmăritorilor le doresc din inimă să-și împodobească pe mai departe viața atât cu lumina credinței, cât și cu lumina patriotismului supus la rândul său ortodoxiei milenare.

Națiunea noastră, în marea ei majoritate creștin-ortodoxă are nevoie astăzi mai mult decât oricând de voci precum ActiveNews și de aceea nădăjduiesc să aveți abordări la fel de clare, convingătoare, fără nici un compromis care ar conduce la întinarea valorilor noastre care își trag seva din veșnicie.

Fie ca nașterea Împăratului Luminii și al Iubirii să vă aducă spor duhovnicesc, sănătate sufletească și trupească și să vă împroprieze și mai bine în cuget și în suflet Cuvântul lui Dumnezeu!

Ascultați și predica la Duminica după Nașterea Domnului; Sf. Ap. Întâiul Mc. și Arhid. Stefan: Unde este Dumnezeu este numai Lumină! Colindătorii nu aduc viruși, ci Lumină! Să nu ne speriem de boli și să nu mai avem niciodată biserici închise! Fiți mărturisitori!