ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Sunt dezolat pentru mesajul dur, însă cineva trebuie să spună adevărul.” – Dr. virolog Geert Vanden Bossche

Un editorial de Jim Kunstler pe The Burning Platform pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

* 

Ați avut o Zi fabuloasă a Vizibilității Transgender, fără nici o discuție cât de vagă despre Iisus Hristos și problemele sale în Levantul roman de acum 2000 de ani?

De data asta, Iepurașul de Paști a renunțat să danseze twerk pe peluza Casei Albe, însă Partidul Haosului tot a obținut votul a 0,000429% din populație care se identifică opusă erorii de scriere comise cu ocazia atribuirii sexului la naștere.

Per ansambul, este poate ultima frivolitate grotescă la care se dedă clasa politică pentru multă vreme de aici încolo și vă voi explica de ce.

Am avut onoarea să-l intervievez vineri pe medicul virolog belgian Geert Vanden Bossche la emisiunea meași a avut un mesaj care te pune pe gânduri.

„Ceea ce prezic, a spus el, este un tsunami uriaș, uriaș” de boli și decese în rândul populației puternic vaccinate și al cărei sistem imunitar este dereglat.”

„Când comiți erori sau chiar crime la o scară foarte mică, le poți ascunde”, a declarat el (aproximativ la minutul 47 al discuției noastre de o oră).

„Am văzut întâmplându-se asta cu vaccinarea împotriva Ebola în Africa, în urmă cu mai mulți ani... Totuși, dacă faci asta la scară foarte mare, așa cum s-a întâmplat cu această campanie de vaccinare în masă (Covid), adevărul va ieși la suprafață.

„Iar cei care au comis aceste crime, care au mințit populația, care nu au avut grijă de sănătatea și siguranța populației, vor fi aspru, aspru pedepsiți...

„Dacă acești oameni ar ieși acum și ar spune: «Ei bine, uite ce e, am făcut greșeli, nu a fost bine, trebuie să le corectăm, trebuie să ne revizuim gândirea», ar fi luați la bătaie cu pietre pe stradă...

„Singurul lucru la care pot spera este să se întâmple ceva care să distragă opinia publică de la această problemă. Dar asta nu se va întâmpla...

„Adevărul va ieși la suprafață: a fost un experiment gain-of-function la scară mare făcut pe întreaga omenire. Este ceva despre care se va vorbi în istorie pentru multe, multe generații de acum încolo.”

Ceva mai departe (cca. 55:20) doctorul spune:

„Veți vedea ce se va petrece, de exemplu, în următoarele câteva săptămâni... sunt tot mai multe cazuri de long Covid... Vor începe să înlocuiască valul de cancere... avem acum o fază mai cronică.

„Aceasta se va termina cu o fază hiper-acută, un val uriaș, uriaș... Sunt patru ani de când studiez asta. Știu despre ce vorbesc. Cu toată modestia, sunt probabil singura persoană care înțelege imunologia din spatele acestor lucruri.

„(La 1:00:12) Ceea ce vreau ca publicul dvs. să priceapă cu ce ne vom confrunta în legătură cu această criză hiper-acută de Covid, care este iminentă, e că trebuie să construim o lume complet nouă...

„Este foarte clar că, atunci când va începe, spitalele noastre se vor prăbuși. Iar asta înseamnă că haosul la toate nivelurile societății – financiar, economic, social etc. – va fi total. Prezic asta cât se poate de clar...

„Este poate ciudat din partea mea să fac astfel de declarații, însă nu le pot ascunde, deoarece sunt 200% convins că așa se va întâmpla.”

Acum, că ați făcut acest duș rece ca gheața, gândiți-vă puțin și la alte implicații ale acestui scenariu.

Prima este că guvernul și oficialii din sănătate publică vor încerca să atribuie responsabilitatea pentru această situație „Maladiei X” pe care o tot colportează de vreun an: „următoarea pandemie”, „ceva cu totul nou”...

Nu va fi adevărat. Vor încerca doar să își acopere fundul.

Acest viitor episod va fi mai degrabă rezultatul erorilor colosale pe care le-au comis deja, începând cu 2020, odată cu urgența Covid-19.

Varianta care va provoca criza hiper-acută ce urmează va fi foarte diferită de tulpina originală „Wuhan”, dar va fi totuși o descendentă directă care a suferit mutații în corpul vaccinaților.

Dr. Vanden Bossche a declarat la începutul melodramei Covid, în 2021, că vaccinarea împotriva unei boli pandemice este o strategie cât se poate de proastă din punct de vedere imunologic și care va produce probleme grave.

Ce puteți face, totuși, pentru a vă pregăti cât de cât de așa ceva? Dr. Vanden Bossche este foarte clar:

„Sfatul pe care îl pot da... tuturor acestor persoane vaccinate: să evite reinfectarea. Reinfectarea persoanelor vaccinate este responsabilă de această situație...

„Ei bine, singurul lucru pe care îl pot face este foarte simplu: să ia antivirale, bineînțeles. Singura diferență este că nu puteți aștepta să luați antivirale când veți avea simptome...

„De îndată ce oamenii vor vedea că în una dintre celelalte țări sau într-unul din celelalte state SUA încep spitalizările și cresc foarte rapid ca număr, să înceapă să ia antivirale profilactic, nu să aștepte până când au simptome.

„Eu sunt în Belgia. Dacă începe în SUA, sau începe în Israel, sau începe în Marea Britanie, pun pariu că în câteva zile veți vedea același scenariu în multe dintre țările puternic vaccinate.”

Prin „antivirale” dr. Vanden Bossche se referă în special la Ivermectină, medicamentul premiat cu Nobel, dar demonizat brutal de FDA și de CDC pentru a distrage atenția publicului de la faptul că există un tratament sigur și eficient pentru Covid.

Recunoașterea acestui fapt ar fi anulat autorizația de utilizare de urgență dată Pfizer și Moderna, care le-a permis să câștige zeci de miliarde de dolari cu un produs farmaceutic foarte puțin testat, bucurându-se în același timp de o protecție totală împotriva proceselor.

„Am prevăzut încă de acum șase luni că autoritățile de sănătate publică vor avea în sfârșit mandate pentru Ivermectină”, a declarat dr. Vanden Bossche.

„Rezultatele Ivermectinei sunt fabuloase. Este foarte sigură. Este singurul antiviral care este eficient din punct de vedere al costurilor, care este disponibil pe scară largă, care poate fi produs și livrat în cantități suficiente... Pur și simplu, nu există alternativă.”

Rețineți că săptămâna trecută, într-un proces intentat la tribunalul federal al Districtului de Sud din Texas, FDA a acceptat în cele din urmă să elimine postările de pe rețelele sociale pe care le publicase pentru a bloca în mod ilegal utilizarea Ivermectinei.

Amintiți-vă de postarea batjocoritoare pe Twitter:

„Nu ești cal, nu ești vacă, hai, du-te!”.

Adevărul este că FDA nu avea autoritatea de a le spune medicilor cum să practice medicina și nici de a bloca medicamentele aprobate inițiat tot de FDA (inclusiv Ivermectina), chiar și pentru tratamentele off-label.

Tratamentul off-label cu medicamente aprobate este ceva obișnuit în medicină.

În loc de Ivermectină, oficialii din domeniul sănătății publice din SUA au încurajat utilizarea periculosului Remdesevir cu intubație, ceea ce a dus la mii și mii de decese care ar fi putut fi prevenite.

Aceasta este doar una dintre crimele pentru care vor trebui să răspundă.

Dacă scenariul dr. Vanden Bossche va deveni realitate, „criza hiperacută de Covid” va coincide cu alegerile din 2024, și nu doar din Statele Unite.

În mod firesc, ne vom aștepta la o isterie totalitară extremă din partea administrației „Joe Biden”.

Aceasta va încerca în mod sigur să își pună în aplicare șiretlicul cu „Maladia X”.

Dar ei au pierdut deja încrederea oamenilor împotriva cărora au purtat război în propria țară.

În acest caz, așteptați-vă la rezistență din partea celor care nu sunt bolnavi.

Nu vom mai permite să se facă experimente pe pielea noastră!