ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un consilier municipal din orășelul West Nipissing, din Ontario, Canada (zona Sturgeon Falls - Cascadele Sturionului) își cere scuze pentru măsurile abuzive din timpul dictaturii politico-militaro-medicale Covid. Consilierul Anne Tessier și-a prezentat aceste scuze sincere la prima ședință a Consiliului Municipal din anul 2023.

„Cred că tocmai am asistat la primele scuze sincere și complete pentru mandatele de vaccinare venite din partea unui oficial guvernamental. (dacă mă înșel și nu este prima, anunțați-mă)”, scrie simpaticul blogger și matematician Igor Chudov prezentând filmarea de mai sus.

În România, cititorii ActiveNews au întocmit, la fel cum cum a cerut ulterior și dr. Robert Malone, o Listă a Tuturor Vacciniștilor, oferindu-le acestora șansa de a-și cere scuze în fața românilor. Din păcate, din lista de circa 1000 de oficiali și activiști pentru injectarea cu seruri experimentale insuficient testate, mulți plătiți, nici unul nu și-a cerut scuze public. Ba mai mult, unii au început să spună că ei dintotdeauna au fost împotriva măsurilor abuzive și a inducerii obligativității vaccinării prin presiuni și manipulare - dar nu ne-am dat seama noi, o făceau în condiții de conspirativitate, sub plapuma serviciilor -, acuzând în schimb vocal nevaccinații că... discriminează vaccinații recte vacciniștii.

Sau mai mult: medici care și-au încălcat pentru bani și funcții rostul în viață și misiunea profesiei lor - cu dictonul primordial SĂ NU FACI RĂU - își prigonesc și astăzi, când adevărul a irup la suprafață, colegii curajoși care încearcă să-i salveze, fie și după al 12-lea ceas, pe românii otrăviți în baza unei minciuni mondiale.

Alții, ascunzându-și șorțulețul și legitimația înstelată în lenjeria murdară și găurită, au îndemnat la vaccinarea cu seruri dezvoltate din embrioni umani și cu efecte adverse grave, între care și moartea, inclusiv în Biserică, provocând fără nici o mustrare decese subite asupra unor preoți și a familiilor lor, copii nevinovați, plecați la ceruri cu seringa ucigașă înfiptă în spate de o mână criminală, cu o lașitate patologică. Astăzi dau lecții de morală, mustind de ură și țâfnă, așteptând în poziție regulamentară, musai patrupedă, venirea celui de-al cincilea element: ultimul ordin de dinaintea formării cheagurilor care vor urma și, încet-încet, le vor afecta nu numai gândirea dar și, inevitabil, mântuirea. Dumnezeu să-i ierte!

Redăm punctul de vedere al lui Igor Chudov:

„În acest video emoționant, un consilier municipal din West Nipissing, Ontario, Canada, Anne Tessier, își cere oficial scuze pentru impunerea vaccinării și a certificatelor de vaccinare.

Anne recunoaște că acestea au fost greșite. Ea recunoaște că au fost greșite în momentul din momentul în care au fost adoptate.

Vocea Annei se frânge pe măsură ce își dă seama de importanța scuzelor sale:

„Vreau să recunosc faptul că această politică a provocat mult rău și animozități inutile în cadrul forței de muncă și a comunității noastre. Cred că această politică a fost adoptată în mod eronat în urmă cu 12 luni. Populația majoritară știe astăzi că vaccinul Covid nu oprește răspândirea virusului. În urmă cu 12 luni, Consiliul Municipal știa foarte bine că răspândirea virusului nu era corelată cu statutul de vaccinare înainte de adoptarea acestei politici.

Un alegător a prezentat Consiliului datele de la Public Health Ontario (INSP-ul din Ontario - n.n.) care arătau că până în ianuarie 2022 au fost raportate mai multe cazuri de infectări pe cap de locuitor la persoanele vaccinate decât la cele nevaccinate. Din nefericire, rezultatul votului din Consiliul Municipal a dus la punerea în aplicare a acestei politici punitive.

Din toată inima, îmi exprim scuzele față de cei care au fost afectați în mod negativ de această politică și sper că, în calitate de municipalitate și comunitate, să putem merge mai departe. Vă mulțumesc!”

Sunt mișcat de declarația sa.

Anne, un oficial dintr-un oraș mic, a făcut ceea ce nimeni altcineva nu a făcut până acum. Și-a cerut scuze.

Nu a emis „scuze fără scuze” - ci a recunoscut pe deplin greșelile orașului, a recunoscut răul pe care l-a făcut și și-a cerut scuze fără echivoc.

Comparați sinceritatea funcționarului Anne cu cea a ministrului german Karl Lauterbach. Karl a dat vina în mod fals pe „oameni de știință” nenominalizați (el însuși era un „om de știință” cu multiple diplome) și a refuzat să își ceară iertare.

Doamna Tessier, o funcționară dintr-un oraș mic, s-a ridicat deasupra lui Karl Lauterbach și și-a cerut scuze.

În timp ce nimeni nu ar trebui să fie scutit de viitoarele investigații privind dezastrul vaccinului Covid, remușcările și scuzele sincere ale lui Anne Tessier ar trebui să contribuie la iertare.

Scuzele lui Anne Tessier reprezintă, sperăm, începutul unei noi tendințe.

Nu toate scuzele viitoare vor fi sincere.

Cu toate acestea, văd că Anne este sinceră și îi doresc ei și orașului ei tot binele din lume.

Vor urma și alte scuze?

Ar trebui ca remușcările sincere să influențeze repercusiunile viitoare (sperăm) ale vaccinului Covid?”, se întreabă autorul, alături de noi, în încheiere.

Video: Tribute to Canada