ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicăm la rubrica de comentarii ale cititorilor remarca utilizatoarei HANNAH la articolul Colecția de insulte și amenințări la adresa marii majorități a României, nevaccinate: de la teroriști și analfabeți funcțional la negaționiști și analfabeți religios. Obligativitatea vaccinării ascunsă în declarații, încheiat cu afirmația că „din declarațiile lui Arafat reiese ca autoritățile vor să evite momentan asocierea campaniei de vaccinare cu vaccinarea obligatorie. Aceasta până când vor ajunge, din pix sau din seringă, la 50% plus 1. În momentul acela, ce este refuzat acum majorității nevaccinate va deveni literă de lege: „voința majorității” va trebui impusă prin obligativitate.”

Vă dați seama că acel 50% +1, îl vor scoate din pix, nu? Deocamdată nu pot s-o facă pentru că procentul declarat al vaccinaților e mult mai mic decât declară ei și prea ar fi "bătător la ochi", să treacă dintr-o dată la juma plus unu. Dar nici-o grijă, o vor face într-o lună sau două! Cum?

Păi să ne gândim puțin. În Austria, Belgia, Danemarca, Olanda, Franța, Italia oamenii au ieșit cu zecile de mii în stradă, unii chiar de luni în șir și tot n-au obținut nimic, decât o eventuală amânare, care nu înseamnă decât prelungirea agoniei populației și creșterea plăcerii sadicilor cumpărați de mafia mondială. Cum Emanuel Macron, Merkel, Sebastian Kurz, Viktor Orbán, Jean-Claude Juncker sunt învățăcei ai lui Klaus Schwab (după cum aflam din articolul acesta), cu siguranță știu bine și sunt educați și reeducați în spiritul marii resetări și nu vor renunța în a-și decima fiecare propriul popor.

În România ce avem? Păi un frustrat de președinte, ce are probleme chiar cu vorbitul corect al limbii române și care se simte umilit de faptul că nu poate împărăți și el o țară mai ca lumea, nu colo o amărâtă de colonie în care se deversează deșeurile Europei și se fură ca-n codru chiar și codrii. Un guvern de căcat, cu un ex-prim-ministru ce încă se simte ministru și își trăiește euforica situație exultând la faptul că în locul lui va veni un gogoman nătâng purtător de stele pe umăr, pe care-l va putea controla și ghida după „pohta ce-a pohtit”. Încă un prim-ministru deja murdar la bot de cât căcat cu polonicul a mâncat de data asta împreună cu "dujmanii" lui de moarte de la PNL. Da, chiar, câți prim-miniștri poate avea o țară? Nu de alta, dar poate ne depunem toți candidatura!

Mergem mai departe.
 
 
Un colonelaș, coordonatorul campaniei de vaccinare, care nu reușește să ajungă bine la tresele de pe propriului umăr, de mic ce este ca om, și care nu prea îmi dau seama cum poți ajunge atât de devreme la asemenea grad, dacă nu cu pile mari.

Și, nu în ultimul rând, un specimen absolut malefic, care încununează șleahta de nemernici și care e clar venit în România cu scopul de a o distruge, cu atât mai mult că suntem o țară creștină. Ia ghiciți despre cine este vorba?

Și, pe lângă acești încornorați, trădători ai țării, se mai găsesc și pupincuriștii, adică cei ce le fac pantofii și jocul (medici, judecători, polițiști, etc.), cu scuzele de rigoare pentru cei care se luptă pentru adevăr.

Iar împotriva acestora cine stă?
 
 
Poporul român, amorțit, betegit de frig și foame sau îndoctrinat de televizor, care nu-și pune nici-o clipă problema că va ajunge pe frigarea Vrăjitoarei de la Bruxelles, la fel ca Austria de ex.

Stați, fraților, comod la căldurică și gândiți la cai verzi pe pereți, iar când moartea vă va bate la ușă cu seringa în mână și nu veți putea prezenta însemnul QR, să nu vă plângeți și să nu spuneți n-am știut! Rămâne doar să vă cautați sufletul băgat într-un computer universal care se va vrea marea eminență cenușie mondială și atunci nu veți primi decât o nenorocită de Inteligență Artificială, căci sufletul vi l-ați vândut deja, odată cu Dumnezeu!