ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deborah Birx a coordonat campania de combatere a COVID-19 în timpul mandatului lui Trump, în strânsă colaborare cu Anthony Fauci, fiind o acerbă promotoare a vaccinurilor.

Cu două zile în urmă, pe 22 iulie 2022, Birx a făcut însă o declarație halucinantă la Fox News.

„Știam că aceste vaccinuri nu vor proteja împotriva infectării. Și cred că vaccinurile au fost supraestimate. Iar acest lucru i-a făcut pe oameni să se teamă că nu îi vor proteja împotriva formelor grave de boală și a spitalizării.”

Vacccinurile ARN-mesager de la Pfizer și Moderna au obținut o autorizație de folosire de urgență (adică înainte ca fazele de testare clinică obișnuite să se încheie) tocmai din cauza îngrijorării provocate de răspândirea rapidă a COVID-19.

La vremea respectivă, Birx a salutat cu entuziasm apariția vaccinurilor. Într-un podcast la ABC ea declara:

„Sunt unele dintre vaccinurile cele mai eficiente pe care le avem în arsenalul nostru împotriva bolilor infecțioase. Și de aceea sunt foarte entuziastă cu privire la aceste vaccinuri.”

Birx nu a spus nimic, nici atunci, nici mai târziu, în toată perioada mandatului său la Casa Albă, despre faptul că vaccinurile sunt incapabile să oprească infectarea și răspândirea bolii.

Vineri seara, la Fox News, a fost parcă o cu totul altă Deborah Birx, răsturnând tot discursul oficial pe care ea și alți medici scoși în față de sistemul politic ni l-au îndrugat în toți acești ani:

„Să fim foarte clari: 50% dintre persoanele care au murit de valul Omicron erau vârstnici vaccinați. De aceea spun: chiar dacă sunteți vaccinați și boostați, în acest moment cheia o reprezintă testarea și Paxlovid.”

Paxlovid este o pastilă produsă de Pfizer, care a înregistrat în perioada testelor clinice rezultate contradictorii.

În plus, Paxlovid este mult mai scump decât tratamente care și-au dovedit eficiența, ca Ivermectina, Arbidolul sau Hidroxiclorochina.

În ceea ce privește protecția pe care ar oferi-o vaccinurile împotriva formelor grave ale bolii, un studiu recent al CDC arată că vaccinurile te feresc într-o proporție de 51% de necesitatea unor îngrijiri medicale de urgență, dar ea scade la 12%, după cinci luni de la vaccinare.

De asemenea, vaccinurile ar evita internarea într-o proporție de 57%, dar protecția ajunge la 24% după cinci luni.

Primul rapel oferă o protecție de 56%, dar ea scade până la 26% după patru luni.

Studiile CDC nu sunt de obicei supuse confirmării comunității științifice înainte de publicare, așa cum sunt uzanțele științifice.

În ultima perioadă, mai multe personalități din Linia Întâi a Vaccinării au făcut prudente pasul înapoi în privința vaccinurilor.

Fauci a recunoscut și el recent:

„Vaccinurile nu protejează prea bine...”

Iar Rafila al nostru a făcut o afirmație asemănătoare:

„Vaccinul nu mai este eficient. Nu am nici un motiv să vă mint.”

Ce înseamnă această răsturnare uluitoare a întregului Discurs Vaccinist? Ce ascunde ea?

Răspunsul se află probabil în aceeași declarație a lui Fauci de la Fox News, în care a mai spus:

„Avem nevoie de vaccinuri care sunt mai bune. Mai bune din punct de vedere al gradului de eficiență și al durabilității, deoarece știm că imunitatea dispare după câteva luni... Dar avem nevoie și de vaccinuri care să protejeze împotriva infecției.”

Cine își imaginează că Vacciniștii se dau bătuți se înșală. Vaccinurile actuale NU sunt bune, de aceea avem nevoie de alte vaccinuri NOI, ne spun ei.

Pasul Înapoi este doar aparent. El are rolul ca, pe fondul neîncrederii tot mai mari a populației, să creeze orizontul de așteptare (și presiune) pentru o nouă Generație de Vaccinuri. Și să bage alte sute de miliarde de dolari în buzunarele Big Pharma.

Ce vedem acum NU este un Pas Înapoi. Este doar elanul pentru A Doua Etapă a Vaccinării.