ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


3.234 de pagini cuprinzând e-mail-urile lui Faucy, care demonstrează minciuna cu măștile care, chipurile, ne protejează de Covid 19. O minciună mondială, gândită și pusă în practică până în cele mai mici amănunte.

Sunt dezvăluiri cutremurătoare publicate de colegii de la www.activenews.ro, în articolul „Se surpă minciuna Covid”.  Niciodată masca nu ne-a protejat. Nici nu avea cum și asta s-a și demonstrat. Au fost și medici români care s-au pronunțat fie împotriva ei, fie au arătat că este inutilă. Sistemul a avut grijă să-i marginalizeze, opiniile lor fiind contrare mai marilor zilei. Devenise laitmotivul discursurilor lui Klaus Iohannis, despre care refuz să cred că era neinformat. Era practic imposibil să nu știe că masca nu ne folosește. A intrat însă în jocul spaimei mondiale. Virusul trebuia ridicat la nivel de bau-bau planetar, dându-i-se alte valențe decât cele reale. Spălatul pe mâini nu era rentabil. Masca, în schimb, da. Se profilau afaceri de milioane, sute de milioane de euro sau dolari. Se putea rata așa ceva? Nu.

Presa străină a publicat mii de articole despre Covid 19. Taberele, aceleași: pro și contra. Au fost luate în seamă doar cele care conveneau. Populația trebuia dresată prin semănarea fricii. Era un exercițiu care abia începuse și ale cărui consecințe le vom simți mai târziu. Cavalerii „Apocalipsei Covid”, care la începutul pandemiei doar că nu îți prevesteau moartea grabnică în lipsa măștii, acum au amuțit. Rar mai apare câte unul care, în treacăt , mai scapă câteva vorbe. Se ascund în spatele vaccinării, devenită peste noapte mult mai importantă. Probabil că peste un timp se va dovedi că și aici s-au înșelat. Nimeni nu și-a cerut scuze că masca a fost o cacealma. Ar fi însemnat să recunoască implicarea într-o mascaradă planetară, în care se jucau cu sufletele oamenilor. Cei mai aprigi susținători ai măștii de protecție au cam dispărut din peisaj. Pe Arafat nu l-a mai văzut nimeni ținând prelegeri de-a dreptul tâmpite cu obligativitatea purtării ei și în casă. Sau pe Tătaru, care ne spunea să purtăm chiar două. Au plecat fără să-și ceară scuze. Măcar atât. În urma lor au rămas doar profitorii care s-au îmbogățit din frica celorlalți.

NAȚIONAL