ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


The Washington Times tocmai informează că democrații din Cameră și Senat au cerut o anchetă și audieri urgente privitoare la  colapsul din Afganistan, survenit ca urmare a ordinului președintelui de retragere precipitată din această țară.

Publicația numește demersul democraților drept "o anchetare rară a acțiunilor președintelui de către propriul partid”. Mai rămâne de văzut dacă cele preconizate nu fac și ele parte dintr-un scenariu anti-Trump, vizând politica administrației sale în chestiunea afgană.

* În continuare cu contacte în interiorul ACCEPT (chiar dacă organizația a devenit între timp draconic de ermetică), m-am lămurit în privința organizării impecabile și a participanților la marșul așa zis LGBT (majoritatea covârșitoare, copii și adolescenți, cu chipul purtând pecetea candoarei vârstei) - împrejurări fără precedent la noi. Până la intrarea României în UE (perioadă pe care o pot confirma eu însumi), și un timp după (cam până pe la sfârșitul primului mandat al lui Iohannis), ideologia de gen și așa zisele interese ale comunității LGBT au fost servite de vârful politicii și de serviciile secrete de aici. Ulterior, pentru că lucrurile nu mergeau cum cerea Bruxellesul, ACCEPT a trecut practic cu totul sub tutela ambasadelor și serviciilor de informații străine.

* Să desparți Statul de Dumnezeu înseamnă să-l faci cadou dracilor.

* Merită neapărat reținute comentariile celebrului chirurg Paul Purea din Germania, care spun un adevăr pe cât de banal pe atât de teribil. Medicii se bucură să aibă pacienți cât mai puțini și să se prelungească la nesfârșit și mincinos starea de alertă, în condițiile în care ei primesc lună de lună sporul epidemiologic de 85% din salariu. Iar asta cu consecința intrării în faliment, foarte probabil, a spitalelor, care din cauza datoriilor materiale și medicale "se târăsc de la o lună la alta - dar salariile se dau”. Impasul final va face inevitabilă "privatizarea" lor pe nimic. Așadar Sistemul răului a dat mita iar medicii au primit-o cu amândouă mâinile, mâncându-și cinstea cât pentru o întreagă generație.

* Să nu ne mirăm dacă, chipurile „consultat” de cineva foarte important (care conlucrează de fapt la o spectaculoasă răsturnare de situație), însuși Departamentul de Justiție al SUA va răspunde în scurt timp că fapta primului ministru a fost de fapt contravenție și nu infracțiune. Mai ales tăcerea lui Iohannis (jucată misterios de numitul) mă întărește în convingerea că Florin Cîțu are într-adevăr spate tare. Iar pentru asta e nevoie să nu uităm nici o clipă și faptul că, atunci când le-au fost din nou în joc propriile interese, UE și SUA n-au avut nici cea mai mică problemă să ne anuleze până și referendumul prin care-l românii îl înlăturaseseră prin referendum pe Băsescu.

* Ca să înțelegem ce a fost și e cu șleahta noastră conducătoare, trebuie să ne gândim și că în ultimii 30 de ani ea ne-a înrobit Marii Finanțe mondiale care o susține cu împrumuturi de multe sute de miliarde de euro, cu dobânzi mult mai mari decât cele dispuse să le dea, în bătaie de joc, la împrumuturile de la cetățeni. Dacă asta nu-i trădare de țară, atunci ce e?

* La vârsta mea, asta e, prea multe curiozități nu mai am. Una însă, repet, îmi mănâncă sufletul: cum vor ieși SUA din nenorocirea îndatorării cu circa 30.000 de miliarde de dolari, mai având în ceafă și suflarea  rece de moarte a Chinei. Frunză verde mărăcine, n-ar fi rău să fie bine...

* USR-iștii au chemat la luptă în contra talibanilor, dar văd că sunt luați peste picior din toate părțile. Personal cred, însă, că doar așa poate scăpa lumea de ei. De USR-iști.

* Singurii politicieni care și-au ridicat răspicat vocea în contra ideologiei sexuale și a urâciunii exhibiționismului LGBT sunt cei de la AUR. În rest, fie prea grijulii, parcă să nu se strice cu sodomiții de la Bruxelles care ne vor asemeni lor (PSD-iștii) - fie pro, ca liberalii și USR-PLUS (pro pe față, iar unii și pe dos).

* Să n-am din partea științei decât o explicație caricaturală privind geneza universului și a omului, și să ignor argumentele creștinismului privind existența lui Dumnezeu, înseamnă să fiu prostul proștilor. Un zombi care-și  ratează îndumnezeirea.