ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mult, destui dintre ei au pretenția să-i credem pe cuvânt că de la o vreme numitul a fost chiar persecutat de regimul de până în 1989 de aici.

Că numiții sunt profund incorecți rezulta și din următoarea împrejurare de fapt pe care văd că lumea ori n-o știe ori o ignoră. Anume că în 1950, deci în plină epocă stalinist-teroristă, viitorului agitator GDS-ist i-a fost atribuită o locuință confiscată de la "dușmanii poporului" în buricul târgului: Jules Michelet nr 15.

Din care d-l Șora nu s-a lăsat dus decât cu picioarele înainte - așadar nici chiar după revolta anticomunistă din Decembrie 1989. Mai mult, asemeni tuturor grangurilor fostului regim criminal, el a cumpărat casa pe nimic, pe legile criminale ale regimului Iliescu - căruia, cum știm, Șora cel impostor și îmbătrânit în toate relele i-a slujit de asemenea.