ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nepoata mea se bate și ea cu asasinii Covid:

Domnului Ministru de Interne Lucian Nicolae Bode
 
Domnule Ministru,
 
Sunt Andreea Borbat, nepoata Elisabetei Călugăru. Bunica mea, în vârstă de 86 de ani, este internată de trei săptămâni în secția de neurologie a Spitalului municipal Onești, județul Bacău, urmare a unui al doilea atac vascular-cerebral care i-a determinat intrarea în comă.
 
Dat fiind că timp de 12 de zile de comă profundă medicii secției de neurologie au constatat o înrăutățire tot mai gravă a stării de sănătate a bunicii mele, practic fără șanse de supraviețuire, în urmă cu 9 zile au trecut-o pe aceasta la îngrijiri paliative, într-o fază terminală a bolii.
 
În cursul zilei de astăzi, fără ca anterior să fi avut din partea personalului medical (cu care ne-am aflat în contact permanent) nici măcar o suspiciune de acest gen, am fost anunțați de la Spital că bunica a fost diagnosticată cu Covid.
 
Întrucât, repet, în toată perioada de 21 de zile în care am ținut legătura cu personalul medical, bunica mea nu a prezentat absolut nici cel mai vag simptom de Covid, eu și familia mea suspectăm diagnosticarea ei cu Covid ca fiind frauduloasă.
 
În cursul zile de azi, unchiul meu Dan Călugăru (fiul bunicii materne) va sesiza Poliția municipiului Onești în legătură cu cele arătate. Prin prezenta, vă solicit insistent ca ancheta Poliției Onești să fie făcută cu obiectivitate, în caz contrar eu și familia mea ne vom adresa Parchetului și ulterior instanței de judecată.

24 septembrie 2021                                                                                                            Andreea Borbat

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews