ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vacciniștii. Adică cei care în "pandemie”, seduși de propaganda acelor conducători politici și medici stipendiați în mod interesat de Big Pharma, s-au vaccinat. Era alegerea lor, și nu mă putea privi pe mine în vreun fel. Dar ei au mai făcut ceva, ceva complet greșit - imoral, mai exact. I-au incriminat în mod necinstit pe nevaccinați și pe anti-vacciniști.

Cei din urmă, oameni care nu se vaccinaseră (dreptul lor) și se pronunțau în mod public (de asemenea dreptul lor) împotriva vaccinării obligatorii și a măsurilor dictate corelativ de Guvern împotriva lor.

Timpul a trecut și azi avem câteva concluzii definitive. S-a dovedit (cu experiența celor mai vaccinate țări, respectiv cu cea a celor mai puțin vaccinate - între ele și România) că o rată mare a vaccinării nu garanta deloc o rată mică a infectărilor cu COVID-19; singurul lucru pe care-l garanta în mod cert o rată mare a vaccinării erau încasările astronomice ale Big Pharma și comisioanele mai substanțiale pentru conducătorii politici și medicii stipendiați.

Deși conducătorii noștri i-au incriminat și ei pe anti-vacciniști, și i-au amenințat și insultat grosolan („teroriști” etc),  încrederea românilor în vaccinuri a rămas tot mică spre foarte mică. Iar DNA a anunțat recent că au fost trimise în judecată 72 de dosare în legătură cu pandemia, prejudiciul fiind de peste 4 miliarde euro; iar informații credibile spun că grosul prejudiciului ar fi imputabil mai ales conducătorilor politici care au achiziționat vaccinuri cu mult peste orice necesar (aceeași conducători politici care crezuseră că prin amenințări și intimidări îi vor determina pe români să se vaccineze fiecare poate și de 10 ori).

Personal mă număr printre foștii anti-vacciniști. Nu m-am vaccinat în primul rând pentru că serurile aveau ca bază celule de fetuși umani iar eu sunt creștin-ortodox. Și am militat împotriva vaccinării obligatorii întrucât o asemenea măsură restrângea drepturi și libertăți fundamentale. Ceea ce, nu chiar mult timp după articolele mele, instanța supremă avea să confirme, în recurs, cu titlu definitiv, în două din dosarele ajunse pe rolul său: dosarul 7277/2/2021 al Curții de Apel Bucuresti și dosarul 28/39/2022 al Curții de Apel Suceava.

Am scris acestea mai ales pentru că în ultimul timp observ pe internet vacciniști care vor să rescrie istoria în mod fraudulos și cutează să îndrepte iar un deget mincinos-acuzator către anti-vacciniști. Deci, puțină decență, domnilor, măcar în cele din urmă.