ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uite cine dansează hora în jurul lui O, Dozenbaum!, supărați foc pe amenda dată de Garda de Mediu. Firește, primus inter pares, Raed Arafat: „Amenda este distructivă”. Nu știu ce distruge amenda asta, altceva decât chestia aia macabră din Palatul Copiilor, dar cum pentru Raed Arafat un brad de Crăciun e totuna cu un stâlp de telegraf, nu se pune. Apoi, șeful vaccinărilor, Valeriu Gheorghiță: „Dozele de vaccin sunt deșeuri, dar nepericuloase, riscul e zero”. Păi, dacă deșeurile medicale nepericuloase sunt bune pentru joaca copiilor, să nu ne oprim doar la un brad de Crăciun făcut din doze de vaccin, să facem și soldăței din sticluțe de penicilină, beculețe de brad cu lumini intermitente din fiole de algocalmin, echipe de fotbal din pastile expirate de paracetamol și antinevralgic cu mingiuță din Aspenter, ce ziceți?

Dar cea mai tare replică aparține Adrianei Pistol (chiar așa o cheamă), șefa supravegherii și controlului epidemiei, care zice, țineți-vă bine, că „bradul din doze de vaccin putea deveni un simbol internațional”!!! S-ar fi putut, dar simbol pentru ce? Un fel de porumbel al păcii, zburând cu o doză în loc de cioc și două certificate verzi pe post de aripi? Un fel de „seringa și vaccinul” pentru lozinca ”Vaccinați din toate țările, uniți-vă!”? Un nou imn al Europei, „Oda vaccinării”? În loc să avem branduri serioase, culturale, științifice sau economice, tânjim după branduri din deșeuri medicale refolosite??? Vă dați seama pe mâna cui a ajuns campania de vaccinare din România? Felul ăsta de a gândi e o molimă pentru care mi-e teamă că nu se va putea găsi vaccin prea curând și ale cărei valuri sunt mai ceva ca mareele din Golful Biscaya...
 
*******

Reacțiile adverse post-vaccin care duc la deces sunt cauzate, în principal, de disfuncționalități ale aparatului circulator. În luna octombrie 2021 a fost administrat un număr record de doze de vaccin anticovid (prima doza – rapel – a treia doză): 3,3 milioane de doze. Printr-o coincidență bizară, numărul deceselor cauzate de deficiente ale aparatului circulator a avut o creștere uluitoare. În octombrie 2021 au murit din cauza bolilor aparatului cardiovascular la fel de multe persoane câte au murit, pe media ultimului deceniu, în întreaga lună octombrie (20 836 de persoane au murit de inimă în octombrie 2021, în timp ce media deceselor totale, de toate bolile, în lunii octombrie a fost, în ultimul deceniu, 21.615). Și, totuși, ni se spune, din cauza vaccinului nu a murit nimeni.

P.S. Dacă vă întâlniți cu un domn medic, Octavian Jurma, spuneți-i din partea mea, atunci când face calcule, să studieze, mai întâi, culegerile de probleme de aritmetică ale lui Gheba și Arimescu pentru școala primară. Iată și un text pilduitor în care încurcă strașnic numărul morților de Covid!