ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Djokovici a sosit în Australia la începutul lui ianuarie 2022. Până în acel moment, Australia reușise, printr-o politică draconică de constrângeri și printr-o batjocorire sistematică a drepturilor omului (de care era foarte mândră), să înregistreze un număr relativ redus de infectări și decese. Cum bine știm, Djokovici a fost, imediat după aterizare, reținut și, în cele din urmă, expulzat din Australia. Progresiștii vacciniști au ridiculizat sentimentele religioase ale tenismenului sârb.

Iată, însă, cum Dumnezeu ne-a arătat că, dacă sub semnul Lui poți învinge, sub semnul Lui poți fi și pedepsit. Precum molimele Egipetului, de la începutul lui ianuarie 2022, pandemia a izbucnit cu adevărat în Australia. Toate izolările, expulzările și vaccinurile repetate n-au mai avut efect. Dacă, până la începutul lui ianuarie, deci timp de aproape doi ani, Australia înregistrase 450 000 de infectări, în următoarele 4 luni numărul infectărilor a crescut la... 6 milioane!!! Dacă numărul deceselor fusese, timp de aproape doi ani, de 2 500, în următoarele patru luni acesta s-a triplat.

Se poate ca totul să fie doar o coincidență. E, totuși, o lecție amară pentru cei care se comportă precum Faraonul din povestea Exodului, făcând, din vanitate și îndărătnicie, poporul să sufere. Iar nouă nu ne rămâne decât să recitim  în Psalmul 32 al lui David: „De multe dureri are parte cel rău, iar cel ce se încrede în Domnul este înconjurat cu îndurarea Lui.”