ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


M-a mâhnit declarația lui Tudor Gheorghe potrivit căreia nu acceptă la concertele lui decât vaccinați, iar nevaccinații n-au decât să moară în liniște. Îi spun lui Tudor Gheorghe și tuturor celor care gândesc în același fel că NU EXISTĂ PE MAPAMOND, DE LA ÎNCEPUTUL CAMPANIEI DE VACCINARE (PRACTIC, FEBRUARIE 2021) NICIO CORELAȚIE ÎNTRE PROCENTUL DE VACCINAȚI ȘI NUMĂRUL DE INFECTĂRI ȘI DECESE ZILNICE, NICI ÎN INTERIORUL ACELEIAȘI ȚĂRI, NICI ÎN COMPARAȚIA DINTRE ȚĂRI.

Pentru cine dorește să cunoască realitatea, dincolo de manipulări, iată doar câteva exemple dintre alte sute asemenea: în India cu un miliard de nevaccinați (rată de vaccinare 29,3%) sunt mai puține decese și de opt ori mai puține infectări decât în Germania, cu de aproape douăzeci de ori mai puțină populație și rată de vaccinare 70% (peste 80% din populația adultă); în Indonezia cu 180 de milioane de nevaccinați (rată de vaccinare 33%) sunt de zece ori mai puține infectări și de patru ori mai puține decese decât în Austria, țară cu de 30 de ori mai puțină populație și 66% rată de vaccinare (78% din populația adultă); în Paraguay și Uruguay epidemia, practic, nu mai există în condițiile în care Uruguay are rată de vaccinare 76% și Paraguay de numai 36%; În Laos, cu 35% rată de vaccinare sunt mai puține decese decât în Singapore, vaccinat 100%; în Venezuela cu 35% populație vaccinată sunt, la populație comparabilă, de zece ori mai puține decese decât în Belgia și Olanda, cu peste 70% populație vaccinată, în România și Bulgaria, țări slab vaccinate, situația se ameliorează, în timp ce în Europa de Vest, dublu vaccinată, situația se înrăutățește etc. etc. Ca să nu mai vorbim de Africa neagră, unde atât procentul de vaccinare, cât și infectările și decesele zilnice se apropie de zero. Iar în interiorul aceleiași țări, diferitele valuri de infectare au trecut nestingherite, fără să le pese de certificatele verzi, iar recordurile absolute de infectare s-au înregistrat, adesea, când populația era într-o copleșitoare majoritate vaccinată.

Că, în aceste condiții, oameni precum Tudor Gheorghe emit astfel de opinii greu de calificat în limitele umanului poate fi pus pe seama lipsei de informare ori a dorinței de a epata. Dar faptul că autoritățile, care nu pot spune că nu cunosc aceste realități de necontestat, continuă orbește persecuțiile împotriva persoanelor nevaccinate și campania vaccinării obligatorii creează suspiciunea că scopul nu e doar combaterea pandemiei, ci mai e ceva ce nu știm, și nici nu știm dacă și când vom afla, iar atunci să nu fie prea târziu...