ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Basarabeanul Ion Nică Paiu, veteran de la Cotul Donului, a împlinit la 4 mai 102 ani. Trăiește în satul lui și se hrănește din grădina lui pe care o sapă și o îngrijește cu mâinile lui. A luptat pe Frontul de Est, în Războiul Sfânt, a suferit, a trecut prin regimul draconic sovietic. Și trăiește. Nu s-a vaccinat.

Aceasta este vârsta normală pe care trebuie să o atingă orice român, credincios, care trăiește în matricea sa lăsată de Dumnezeu. La asta să vă gândiți când vedeți valurile de români tineri sau în floarea vârstei secerați subit zilele acestea, în Anul 3 al Crimei Covid.

Cu ajutorul Domnului îl vom revedea pe Nică Paiu la manifestația patriotică pe care o organizează an de an de Ziua Eroilor - Înălțarea Domnului, la Sfânta Mănăstire Comana, Generalul Radu Theodoru, la rândul său intrat în al 100-lea an al vieții sale. Normal că nu s-a vaccinat. Vedeți Generalul Radu Theodoru: DE CE NU MĂ VACCINEZ ȘI NICI NU RECOMAND CUIVA. Biserica recunoaște harul divin al persoanei de a alege!

Iată-i mai sus pe amândoi de Ziua Eroilor a anului Domnului 2021, când veteranul Nică Paiu a împlinit 100 de ani. În continuare o cântare de pe front oferită de Nică Paiu și alte câteva fotografii de la Mănăstirea Comana și din satul său din Basarabia română. Întru Mulți Ani!