ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Avocații campaniei lui Clinton au plătit o companie de tehnologie pentru a se "infiltra" în serverele Trump Tower și, mai târziu, la Casa Albă, pentru a stabili o "deducție" și o "narațiune" pe care să le prezinte agențiilor guvernamentale care să-l lege pe Donald Trump de Rusia, se arată într-un dosar al avocatului special John Durham, potrivit Fox News și NY Post. Să vedeți acum cum o să curgă valuri de scuze din partea tuturor agenților deontologilor sub steag străin din presa de limbă română care ne fac și nouă scenarii similare în timp ce chiar ei se adapă de la seva mumei Rusia.
 Special Counsel John H. Durham
 (John Durham)

Procurorul special John Durham a depus o moțiune legată de potențiale conflicte de interese în legătură cu cazul avocatului campaniei lui Clinton, Michael Sussmann, care este acuzat de minciună față de federali.

Sussmann i-ar fi spus FBI-ului că nu lucra în numele lui Clinton atunci când a prezentat agenției documente care ar fi legat Organizația Trump de o bancă legată de Kremlin cu două luni înainte de alegeri.
 
Avocatul a pledat nevinovat la acuzația că a făcut fals în declarații în fața unui agent federal.
 
Sussmann "a adunat și a transmis acuzațiile către FBI în numele a cel puțin doi clienți specifici, inclusiv un director de tehnologie (Tech Executive 1) de la o companie de internet cu sediul în SUA (Internet Company 1) și campania Clinton".

Înregistrările au arătat că acesta "a facturat în mod repetat campania Clinton pentru munca sa în legătură cu acuzațiile privind banca rusă", care a implicat o firmă de investigații, un director tehnic, cercetători cibernetici și numeroși angajați ai unor companii de internet, se arată în moțiune.

În 2017, Sussmann a furnizat "un set actualizat de acuzații" despre conexiunea cu Rusia a președintelui Trump de atunci cu o altă agenție guvernamentală, se arată în moțiune, potrivit publicației.

Printre acuzațiile formulate la acel moment se număra faptul că căutările suspecte ale DNS de către adrese IP afiliate Rusiei "au demonstrat că Trump și/sau asociații săi foloseau telefoane wireless presupus rare, de fabricație rusă, în apropierea Casei Albe și în alte locații", ar fi spus moțiunea.

Acuzațiile "s-au bazat, în parte, pe presupusul trafic DNS" pe care Tech Executive-1 și alții "l-au adunat în legătură cu Trump Tower, clădirea de apartamente a lui Donald Trump din New York, EOP și furnizorul de servicii medicale menționat anterior", potrivit raportului Fox.

Durham a declarat că biroul său nu a găsit "niciun sprijin pentru aceste acuzații", susținând că presupusele dovezi furnizate de Sussmann erau incomplete și distorsionate.

Trump s-a declarat îndreptățit de dosarul lui Durham , adăugând că a existat o vreme în care presupusa crimă a lui Sussmann "ar fi fost pedepsită cu moartea".

Documentul "oferă dovezi incontestabile că și președinția și campania mea au fost spionate de agenți plătiți de campania lui Hillary Clinton în efortul de a dezvolta o legătură complet inventată cu Rusia", se arată în declarația fostului președinte republican.

"Acesta este un scandal mult mai mare ca amploare și magnitudine decât Watergate, iar cei care au fost implicați și au știut despre această operațiune de spionaj ar trebui să fie supuși urmăririi penale".

Reprezentantul republican Kash Patel, care a fost anchetatorul șef al investigației Camerei privind presupusele legături ale lui Trump cu Rusia, a declarat pentru Fox News că dosarul lui Durham este o dovadă "definitivă" că echipa lui Clinton a orchestrat "o întreprindere criminală pentru a fabrica o legătură între președintele Trump și Rusia".

Fostul avocat al FBI Kevin Clinesmith a fost prima persoană acuzată că a făcut o declarație falsă în legătură cu ancheta lui Durham. El a pledat vinovat în 2020 pentru falsificarea unui document folosit de FBI pentru a supraveghea un consilier al lui Trump.
 
VIDEO FOX NEWS:
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews