ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie mare pe la televizoarele românilor. „Jurnalistul Cristina”, „Jurnalistul Elena”, „Jurnalistul Alexandra”, „Jurnalistul Adriana”, „Jurnalistul Andreea”… și-au pus straie cernite ca să ne arate cât de mult suferă ele după moartea venerabilei regine Elisabeta a II-a.
 
 
În acest timp, irlandezii cântă și dansează: „Lizzy este în sicriu! Lizzy este în sicriu!”… Fiecare cu empatia lui.
 
Atât de departe merg unele secături de pe la noi, încât ar fi în stare să-l ungă pe Charles al III-lea și rege al tuturor românilor, cum credea Ion Caramitru. Există într-adevăr două unguroaice care s-au înturlecat cu niște urmași de-ai lui Vlad Țepeș, dar nu pot fi considerate urmașe directe, de sânge, de-ale lui Vlad Țepeș.
 
Pasionații de construcții monarhice cu orice preț pot merge mai departe, mai adânc în timp și cu mai mult folos: doamna Klara, soția lui Vlaicu Vodă, era bunica lui Mircea cel Bătrân, așa cum și bunica lui Petru Mușat era tot unguroaică. De acolo și până la pretențiile lui Charles III la „tronul” românilor este cale lungă de bătut câmpii. Ce ne facem însă că regele Charles al III-lea este pasionat de Transilvania, iar nu de România? Alde Kelemen Hunor se închină că poate urmașele lor vor fi primite la curtea regală a Transilvaniei… 

Pe mine m-ar pasiona să unim România cu… Marea Britanie. Nu ne mai trebuie UE, NATO, Ucraina și Rusia. Noi o ducem rău pentru că nu ne conduce o familie de origine divină. Avem rege și viitor de aur asigurat. Doar să ne ducem la el și să-i cerem, iar el ne va da. Progresiștii vor amuți. Maeștrii resetării mondiale se vor da de ceasu morții. Și ce mândru aș fi… Mai ales că regele Charles al III-lea chiar seamănă cu Vlad Țepeș. Că doar pe-ntuneric, toate mustățile seamănă cu Cămila. Iar dacă nu are, îi punem…