ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Observăm încă o dată, dacă mai era nevoie, cum societatea secularistă și așa-numitul progresism îmbrăcat în haina dezumanizării atentează din nou în mod grav la sănătatea sufletească și trupească a copiilor noștri.

După ce în campania electorală făgăduințele făcute se refereau la faptul că standardul de viață va crește în mod semnificativ și că vom avea bulevarde, străzi și ulițe pline cu lapte și miere, sesizăm acum cu ușurință marile performanțe.

Cei care ne conduc ne vorbesc despre anumite porțiuni de autostradă după anul 2030, iar incendiile declanșate în unitățile spitalicești, nu generează responsabilitatea nimănui, ba dimpotrivă unele voci îi acuză tot pe bolnavi că nu suportă temperatura extrem de scăzută.

În acest context, educația sexuală obligatorie în instituțiile de învățământ, plecând de la nivelul antepreșcolar, se pare că a devenit prioritatea zero. Din inițiativa celui ales în fruntea statului de o majoritate creștin-ortodoxă, s-a reîntors în parlament legea privitoare la educația sexuală obligatorie cu scopul de a nu mai fi necesar nici măcar acordul părinților și urmărindu-se în același timp implementarea unor așa-zise standarde de predare prin care copiilor între 0 și 4 ani trebuie să li se vorbească despre descoperirea anumitor plăceri și alte devianțe, iar celor până la 9 ani trebuie să li se prezinte ca fiind firești comportamente nefirești, situate în sfera păcatelor grave, precum : homosexualitatea, promovarea ideologiei de gen ori păcatul cumplit al avortului.

Vă las să vă răspundeți la întrebarea dacă aceasta se întâmplă în interesul superior al copilului, așa cum pretinde societatea globalizată în care trăim. Cel care vremelnic se află în fruntea statului, ne-a vorbit adesea despre "România normală, România educată și România lucrului bine făcut". Mărturisesc sincer că văzând ce înseamnă în concepția conducătorilor noștri o astfel de Românie, resping cu fermitate posibilitatea de a trăi într-o țară care implementează astfel de politici în stare să deterioreze grav climatul unei educații sănătoase.

Se pretinde că ne aflăm în luptă cu pandemiile și cu virușii care atacă sănătatea trupească, dar trebuie să avem ferma convingere că pandemoniile care atacă sănătatea sufletească și trupească, a noastră și a copiilor noștri pot fi înfrânte numai de infuzia credinței, a rugăciunii și a dragostei.

Să-L rugăm pe Bunul Dumnezeu să Își mai reverse peste națiunea noastră încă o dată mila Sa protectoare pentru a crește copii sănătoși într-un climat deplin de igienă morală și sufletească.