ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„AM DAT AFARĂ DIN MINISTERE IUBITELE LOR CA NAIBA, CA SĂ BĂGĂM TOT ACOLO IUBITELE NOASTRE ANGELICE!” (semnat: doi intelectuali publici, foarte cunoscuți)

Tu să nu crezi, popor, ceea ce vezi... Tu să nu crezi în imaginile cu oameni scoși din Spitalul Foișor, aduși pe targă și înghesuiți între perne, prin autovehicule particulare, în crucea nopții! Să nu crezi în gros-planurile cu mămăițe mergând șontâc-șontâc!, cu cadrul, până la autoturismele în care nu știu cum să-și așeze piciorul bolnav. Să nu crezi în femeia întinsă și strângându-și, tulburată, poșeta la piept, neștiind încă unde va fi dusă. Și nici în branulele acoperite ca niște movilițe caraghioase crescute pe piele. Toate acestea sunt doar pentru „impresia artistică”. Nimic din ceea ce vezi nu se întâmplă. E o glumă, popor... tu ești la „camera ascunsă” și va țâșni, în curând din întuneric Vlăduț Voiculescu, într-o rochiță frumoasă, scuturând palmele și urlând „Surprise! Surprise”! și-o să râdem cu toții, inclusiv pacienții, cei care erau cât pe ce să creadă că ar fi chiar „pe bune”! Ce ușurare! Hai, înapoi în spital, că doar n-ați crezut că se pot face astfel de rechiziționări sălbatice, la vreme de pace...

Avem, dragă, spații destule pentru ca să tratăm viroza secolului! La ce ne trebuie Spitalul Foișor? Cum să nu avem „facilități” COVID? E o glumă, zău! Doar l-ai văzut, popor, într-o frumusețe de „facilitate” de-asta, pe președintele tău vorbind, fermecat, cu un robot și aflând cu încântată uimire, în direct și la o oră de vârf, că mai există mașinării perfecte, asemenea lui, în Univers!!!

Nimic nu ne lipsește. Avem ca ministru al Sănătății o duduie fotogenică și drăgălașă, care-și schimbă poza nostimă de profil, de pe FACEBOOK, cu una și mai nostimă ori de câte ori arde, cu flăcări vesele, câte un spital din România, cu pacienți cu tot, asta ca să dea un semnal de optimism și încredere cetățenilor români!

Dacă te întrebi ce caută această duduie în fruntea Ministerului Sănătății am să-ți răspund că trebuie să avem grijă la „egalitatea de gen”! De aceea e necesar să ungem domnișoare sfielnice în fruntea trebii, ca să le dăm și lor șansa de a închide secția autohtonă de transplant pulmonar și de a trimite, pe bani frumoși, pacienții pe alte meleaguri! Căci pacienții „e marfă”, nu altceva!

Poate mai știi, popor, cum USEREUL-PLUS și PENELEUL-MINUS au înfierat cu înaltă mânie proletară modul în care CIUMA ROȘIE și-a angajat amantele prin ministere... Iar dacă ai uitat, pot să-ți amintesc o secvență din 2016:

"Ați lăsat ministerul cu toți directorii angajați temporar ca să vă puteți numi acolo GAGICI și mai știu eu ce. În minister toți erau pe funcții de conducere temporar, nimeni nu era stabil. PSD și-a pus AMANTELE în funcții" (Cristian Ghinea, USR PLUS, 8 noiembrie 2016, la Realitatea TV)

Și asta nu e tot. Tema a fost reluată, cu patos, și în 2019, pe fundalul luʹ „guvernul meu”:

„Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, AMANTE, cunoștințe, rude… tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!” ( Tinel Gheorghe, PNL în dialog cu Daniel Breaz, PSD,15 octombrie 2019, ANTENA 3)

Așa e! Nu iubita sau amanta oricui trebuie să ocupe un loc de frunte într-un minister. Amantele luʹ CIUMA ROȘIE nu au competența necesară! Totul este să fii IUBITA CUI TREBUIE, iar nu așa, fără nicio rânduială! Un om serios, dă dreapta, votant USR-PLUS, poate să o promoveze pe duduia Vlăduț, căci acela știe ce știe... de exemplu, Liiceanu Gabriel, care și-a găsit în Vlad Voiculescu sufletul pereche:

„Vă dau un exemplu. M-am îndrăgostit la un moment dat de cel care a fost ministrul Sănătății în guvernul tehnocrat. Mi se părea că e angelic și l-am băgat în edificiul meu afectiv. Indiferent că el știe sau nu. E un om minunat”! (interviu pentru RADIO EUROPA LIBERĂ, martie 2019)

Ca să nu mai spun că este o iubită împărțită între Liiceanu și Cărtărescu, care și dânsul vrea să-și proptească iubirea în minister:

„Vlad Voiculescu la Sănătate! Cât mai e timp!” (Mircea Cărtărescu, 26 martie 2020, pe pagina lui de Facebook)

Ei, vedeți? Iubitele și amantele luʹ CIUMA ROȘIE, prin ministere, erau de toată jena... Cu totul altceva sunt iubitele angelice și de-o maximă competență ale lui Liiceanu Gabriel și Mircea Cărtărescu, care știu să facă cetățenilor surprize nocturne atât de plăcute și de originale!