ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu cărțile pe masă

Am ajuns să mă plictisesc de aclamațiile la adresa lui Putin și Rusiei. Dacă mi-e silă de „Slava Ucraina”... vă rog să mă credeți, dragii mei prieteni, că mi-e tot atât de silă și de „Slava Rusia”.

Ăștia care vă situați de una sau de cealaltă parte a baricadei în acest război de operetă... scuzați-mă că v-o spun de la obraz... dar n-ați înțeles fenta! Fără supărare. Am spus-o și cu alte ocazii și o repet și acum; acest așa-zis război nu este un război real, ci o operațiune psihologică. Da... acolo mor oameni. Da... acolo sunt distrugeri. Dar războiul acela are cu totul și cu totul alte obiective. Războiul real se poartă împotriva noastră... împotriva oamenilor E logic. E vizibil. Păi, toate așa zisele „sancțiuni” cad în capul nostru. De la un cap la altul al planetei economia mondială dă semne vizibile de declin... deși n-are nicio logică. Europa depindea într-adevăr de gazul rusesc, dar restul lumii... nu! Cum poți tu să-mi spui mie că o întreagă planetă intră în recesiune economică datorită unui prăpădit de război regional? E ridicol!

De fapt... tocmai aceasta este schema, prieteni; cineva din umbră împinge deliberat întreaga lume în criză economică. Iar așa-zisul război din Ucraina nu este altceva decât o acoperire a acestei manevre.

Acest război regizat este un fel de praf în ochi, pentru a masca o operațiune mult mai mare; instalarea Noii Ordini Mondiale.

E absolut evident că Rusia ar fi putut termina Ucraina în numai câteva ore printr-o lovitură de stat... fără arme și fără vărsare de sânge. Ați uitat că Putin e spion și asta e specialitatea lui? Apropos, nu vi se pare ciudat că tot ceea ce face Rusia servește de minune planurilor Noii Ordini Mondiale?

Nu este o coincidență, prieteni... Exact așa este planul! Totul merge ca uns.

Lumea va intra în recesiune economică, iar noi vom suferi consecințele. Noi toți! Nu Rusia. Nu Ucraina.

Războiul acela este doar o perdea de fum menită să mascheze operațiunea de împingere a omenirii în criză alimentară... Încălzirea globală este operațiunea de ascundere a împingerii omenirii în criză energetică...

Pandemia este operațiunea de camuflate a restricționării drepturilor și libertăților umane... Și așa mai departe.

Nu știu cum să vă spun ca să înțelegeți mai bine... Dar ați văzut vreodată un meci de box? Când unul dintre oponenți începe să încaseze pumni în cap unul după altul... urmează de obicei un knock-out! Exact asta se întâmplă cu noi acum, prieteni... Lumea noastră încasează operațiuni psihologice una după alta Dacă nu ne revenim... ne vor face knock-out!

Așa că... vă rog mult... nu-mi mai băgați pozele lui Putin sau a lui Zelensky sub nas... și nu-mi mai țipați în urechi „Slava Rusia” sau „Slava Ucraina”... că nu-s prost.

Eu sunt Român și țin doar cu țara mea și sunt creștin ortodox și slavă dau numai lui Dumnezeu. Punct!