ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci: V. V. Voiculescu și corul său de bocitoare devin patetici, dar ex-ministrul începe să verse lucruri interesante. Sper să continue să ne dea dezvăluiri - promit să îl declar simpaticul lunii.

Ce zise omu’, la recenta conferință de presă:

  • „au fost distribuiți bani către televiziuni fără o bază reală, fără un fundament real. Mi se pare că ceea ce s-a întâmplat a fost o rușine, ca să fiu și mai clar”;
  • cifrele reale ale infectărilor au fost mai mici decât cele oficiale, fiind măsluite de PNL din rațiuni electorale;
  • numărul deceselor anunțate oficial este mai mic decât cel real;
  • campania de imunizare decelerează, și în acest caz cifrele fiind coafate, adică mai mari decât cele reale;
  • mafia din sănătate e fix în ograda „aliaților” (stai și te întrebi cum pot fi denumiți partenerii mafioților, altfel decât mafioți);
  • Arafat nu comunică și refuză colaborarea interinstituțională.
 
PS Cică să ne informăm numai din date oficiale. Așa o fi, dar care date oficiale sau alea reale, dar coafate, măsluite, manipulate, dar secrete?
 
PPS Când spunem noi, ereticii, așa ceva, suntem considerați negaționiști, conspiraționiști, protestatari inculți etc. și suntem belstemați medieval și invitați la ATI, unde „eroii din linia întâi” ne așteaptă cu lumânări. Păi, ce naiba să mai zic - mișto e lumea asta progresistă.