ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trăim vremuri grele. Foarte grele. Dacă ne întrebăm de ce noi – răspunsul e că (și) noi putem face față. E șansa noastră, așa să NĂDĂJDUIM!

Să-L lăudăm, Să-L binecuvântăm, Să-I mulțumim și să ne rugăm să ne î n t ă r e a s c ă  în credință. De neclintit să fim. Și, să ne bucurăm! 

"Dumnezeu niciodată n-a lăsat sufletul care nădăjduiește întru-Însul să fie covârșit de încercări încât să deznădăjduiască.” (1)

Iată șansa, iată lupta noastră, iată Vremuri Bune - de a supune NU, de a NU primi nimic din ce vine.. Iată Vremuri Bune - de mărturisire!

De mântuire!

Suntem candidați la ‘locurile’ cele mai cel’ din Împărăție, dacă acestea sunt vremurile de pe urmă și noi cei de pe urmă. E de colo?! Hai fraților să ne învrednicim și noi să lucrăm și să ne ridicăm la măsura la care suntem chemați! Și dacă suntem chemați înseamnă că putem! Dumnezeu așteaptă trezirea noastră, întoarcerea noatră. DARUL Lui ne așteaptă!

"Iar cei care vor mărturisi credința în Hristos, vor suferi o mucenicie înfricoșătoare, care în vremurile de apoi va fi mai slăvită decât cea a Sfântului Gheorghie sau cea a Sfântului Dimitrie.” - Sfântul Cosma Etolianul. (2)

Doamne miluiește!

IC XC NI KA

1. Sfântul Simeon Metafrastul, P.150 cap., cap 129, în Fil.rom., vol. V, p 343

2. https://www.aparatorul.md/antihristul-va-propovadui-ca-el-este-mesia-si-ca-el-este-singurul-care-va-ajuta-si-va-mantui-neamul-omenesc-de-la-distrugere-si-nefericire/

Cu privire la titlu: În iconomia Sa – cea a creației, a mântuirii/Întrupării, a sfințirii/dumnezeirii/desăvârșirii lumii