ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să zicem că tu ai fi unul dintre „stăpânii” lumii
și că ai fi ajuns la concluzia că lumea nu ne mai încape pe toți, trebuind, după părerea ta, să „scapi” de o parte.

Cum ai face?

Ar trebui să selectezi pe cei care trebuie să trăiască! Acum se pune întrebarea: vreau să-i păstrez pe cei docili sau pe cei inteligenți? Sau care e raportul, cel mai bun, între docili și inteligenți, pentru că:
Cei docili nu sunt prea inteligenți și trebuie conduși de cei inteligenți. Sunt însă absolut necesari, pentru munca de jos!
Cei inteligenți nu prea sunt docili și nu le place statutul de sclav! Cum îi poți „convinge” să facă ce dorești?
Cum se rezolvă această dilemă, mai ales că, dacă ai ales greșit, nu mai poți îndrepta greșeala?

În istorie, dictatorii au folosit mereu aceleași metode, toate bazate pe instinctul de conservare: frica de moarte, de durere, foamea, șantajul psihologic! Singurii care au putut ține piept acestor metode au fost creștinii!

Acum, întorcându-ne în zilele noastre, când unora le părem a fi prea mulți și trebuie să ne „selecteze”, vedem în primul rând că se acționează prin distrugerea credinței creștine! Interdicția participării la slujbe, la împărtășanie, scandaluri în biserică, arhierei vânzători ș.a.m.d.

Diferența între docil și refractar se obține prin atitudinea vis a vis… de vaccinare!
Problema este că sunt destui inteligenți care s-au arătat docili în privința vaccinării și destui idioți sadea care au refuzat-o!

Frica de moarte!
Îngrădirea libertății de mișcare, acest șantaj psihologic, de asemenea a făcut mulți inteligenți docili, iar foamea, care va urma curând, o sa mai „convingă” și pe alții!

Dar cum faci ca starea de fapt să se mențină în timp și să-i elimini pe cei care „nu merită” să trăiască?
Prin durere!

Exista niște metode mai puțin „ortodoxe” de dresat câini, cu ajutorul unor zgarde cu șocuri electrice, ce fac mielușei ascultători din orice câine feroce!
Și dacă nu?
Mărești intensitatea până când ascultă sau…moare!

Nu cred că „vaccinul” acesta, pentru care se insistă să fie acceptat de toți, nu a fost bine studiat! Cu siguranță că a fost! Dar nu pentru Covid, iar faptul că nu oferă protecție o demonstrează cât se poate de clar!

Pe zi ce trece mă conving că el o să fie zgarda cu șocuri electrice pentru oameni și curând (probabil după înfometare) cineva o să apese pe butonul telecomenzii!

Să dea Dumnezeu să mă înșel!