ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici măcar la apogeul campaniei de teroare din timpul COVID nu au fost folosiți asemenea termeni meniți să îngrozească populația și să o supună.

Săptămâna trecută, secretarul de stat american Antony Blincken a vizitat Australia.

Invitat la emisiunea „60 Minutes Australia”, șeful diplomației americane a fost întrebat de realizatoarea Amelia Adams care consideră că este „cea mai mare amenințare pentru omenire”: un război nuclear sau schimbarea climatică?

Blinken a răspuns textual:

„Ei bine, cred că nu poți să faci o ierarhie. Sunt unele lucruri de cea mai mare importanță – foarte periculoase – inclusiv un posibil conflict... Însă nu este nici o îndoială că schimbarea climatică reprezintă o provocare existențială pentru noi toți.”

Și, ceva mai încolo, a adăugat:

„Deci, pentru noi, aceasta (schimbarea climatică) este provocarea existențială a epocii noastre.”

Oricât de stupid este Blinken (și este!), el știe foarte bine că niciodată omenirea nu a fost mai aproape ca acum de un Armageddon Nuclear. Că Ucraina este o bombă atomică.

De asemenea, el știe la fel de bine că Schimbarea Climatică este o uriașă cacealma.

Între cele două este aceeași diferență ca între un pistol adevărat și un pistol cu capse. Primul ucide, al doilea face gălăgie și sperie.

Acreditând ideea că Schimbarea Climatică reprezintă un pericol mai mare pentru omenire decât Războiul Nuclear, Blinken dezvăluie ce ni se pregătește.

Pe de o parte, desconsiderând amenințarea unui catastrofe atomice, șeful diplomației americane ne avertizează implicit că Statele Unite sunt gata să escaladeze și mai mult conflictul cu Rusia din Ucraina. Până la limita nucleară.

Pe de altă parte, cel puțin la fel de grav, Blinken anunță că ne paște o nouă urgență globală. O nouă Sperietoare planetară. Un nou pretext pentru forțele Marii Resetări de a pune bocancul pe grumazul omenirii pentru a o „salva”.

De data aceasta, însă, ne dă ne înțeles șeful diplomației americane, va fi ceva decisiv, teribil. Pentru că Schimbarea Climatică reprezintă „provocarea existențială a epocii noastre”.

(Nu poate fi o coincidență că, în aceeași zi și la unison cu Blinken, secretarul general ONU afirma: „Era încălzirii globale s-a îngheiat, urmează era fierberii globale”.)

Nici măcar despre COVID, în plină campanie de teroare, nu s-au spus asemenea cuvinte menite să bage groaza în oase. Să fezandeze populația întru Supunere.

Momentul de respiro de după pandemie pare că se apropie de sfârșit.

Ca Zmeul din poveste, Blinken a aruncat buzduganul anunțându-ne ce ni se pregătește: o Plandemie Încălzistă. Un Armageddon Climatic.

Să-i zicem Celsius-23.