ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oferta diavolului

De doi ani și jumătate, niște diavoli, vă tot spun, măi românilor, că sunteți proști, nespălați, idioți, cretini, că nu știți să aveți grijă de voi și de ce e al vostru!


Niște diavoli, ce poartă diferite culori, care se numesc culori politice! Toți diavolii din iad au golit acel loc de întuneric fără speranță și au ieșit la suprafață pentru bătalia finală.

Conform unui plan bine stabilit, de 33 de ani, diavolii "repartizați" acestui stat, acestui loc, acestui pământ numit România, au năvălit mai abitir peste noi, din clipa în care un bătranel îmbracat în alb a coborât dintr-un avion, a îngenuncheat și a sărutat pământul! Atunci, bătrânul a spus ceea ce se mai spusese în ortodoxia noastră, după cum amintea Patriarhul Teoctist: "Sărut acest pământ, căci aici e Grădina Maicii Domnului!".

Din clipa aceea, diavolii s-au năpustit peste acest pământ pârjolind totul în cale! De la păduri, la resurse, la copii, tineri, bătrâni, minți luminate, întelepciune, aproape tot! Au distrus sistematic tot ce creștea frumos pe aceste plaiuri! S-au îmbracat în costume scumpe, și-au arogat funcții înalte, s-au făcut "oameni politici", specialiști, președinți de țară, premieri și mai ales "luptători" pentru democrație! Au făcut planuri, au înființat televiziuni, și-au "făcut" influenceri, și-au arogat dreptul de a fi "lideri de opinie".

După aceea, au început, încet, încet, insidioși precum șarpele care a generat Căderea din Rai, să promită marea cu sarea către un neam, cu frică de Dumnezeu! Întâi au început să povestească cum e cu drepturile omului, cum e cu statul de drept, cum e cu respectarea valorilor și egalității de șanse, cum e cu meritocrația și cum e cu "binele" pe care îl fac ei zi și noapte acestui neam! Planul diavolesc se desfășura sub ochii neamului, însă nimeni nu înțelegea ce se întâmplă.

Ca sa fie siguri, au vărsat atât de multă ură, încât nația asta s-a împărțit în două: au început să se urască unii pe alții, au început să se înjure unii pe alții, au început să se întoarca spate în spate, unii cu alții.

În felul ăsta, diavolii erau siguri, că oamenii, nu-și vor mai vedea inimile! S-au întors unii împotriva altora, părinți contra copiilor, copii contra părinților, frate împotriva fratelui, prieteni împotriva prietenilor! În acest fel, sfărâmarea neamului e mult mai ușoară, mai lesne de făcut. Unii au luat calea singurătății, alții au plecat în pribegie, alții au devenit abrutizați de greutăți și câțiva, au devenit obscen de bogați peste noapte, fără a avea vreodată vreun merit!

Au reușit să distrugă generații, au reușit să distrugă bunul simț, tradițiile de mii de ani, au reușit să verse mizeria morală, viclenia, minciuna, propaganda, crima și cel mai mare instrument al diavolului: Frica!

Diavolii întotdeauna ca să te cumpere îți flutură pe sub nas ceea ce-ți place ție cel mai mult: visul cel mai ascuns al tău! Pentru unii înseamnă averea fără muncă, pentru alții înseamna puterea absolută! Pentru câțiva înseamnă și una și alta! Pe ăștia din urmă, i-a împărțit în doua: pe unii i-a făcut diavoli politici, pe alții i-a făcut diavoli de televiziune! Câtorva dintre ei, le-a cântat în struna și i-a făcut specialiști! Din toate domeniile vieții!

Aceste trei divizii de diavoli, au conlucrat mână-n mână, ca să pregatească bătălia finală! Aceasta bătălie se dă pe acest pământ de doi ani și jumătate. Acerb, fără nici o regulă, fără nici o lege, fără bariere și fără șansă, poate pentru ei!

Bătălia finală dintre diavoli și oamenii simpli cu credinta în Maica Domnului și Fiul ei. Ți-au pregatit-o președinții țării de 33 de ani, te-au vărât pe tine neam creștin, dintr-o "luptă" în alta! De la "lupta" pentru democrație, pentru "statul de drept", la "lupta" împotriva "corupției", la "lupta" pentru "sănătate", corupția însemnând camarila lor politică în totalitate, de la stânga la dreapta, timp în care omul ce se vroia un "jucător" iți flutura pe sub nas o cărticică ce se chema Constituție! Cu ea te amăgea de fiecare dată și iți spunea că ce scrie acolo trebuie "imperativ" respectat! Doar de tine, românule! Nu de ei! Dupa un dezastru absolut de 10 ani, camarila omului s-a transformat precum șerpii care-și schimbă pielea, în altă camarilă, de altă culoare! Și acum, sub o armată de alt neam, "luptă" ca tu să fii "sănătos", să faci "economie", să mănânci gândaci și să-ți omori animalele din ogradă! Să nu mai ai casă, masă, familie, nimic.

Dar ei, diavolii, sunt aceeași! O singură față cu mii de chipuri! Ca să fie și mai ascunsă lucrarea, te-au lăsat pe tine române, pe mâna unor diavoli de alt neam și altă credință decât a ta, ca să poată să-ți dea lovitura finală! Te-au mințit toți, continuu, fluturându-ți pe sub nas, libertatea de a fi "cetățean european", de a te plimba pe unde dorești tu! Ai făcut-o, tu fiind de bună credință, neștiind că pentru toate firimiturile aruncate, vei plăti prețul: viața ta, a copiilor tăi, a bătrânilor tăi, cu tot ce decurge de aici! Ca să strigi că "vrei o țară ca afară!".

Azi, tu neam creștin, ești în fața ultimei tale bătălii:

Bătălia dintre Diavoli și Lumină! Diavolul și-a mărit rândurile oștilor, aruncând în prima linie "specialiștii", de orice fel, diavolii de presă și mincinoșii autentici! Rândurile Oștirii Luminii sunt puține, cei care discern încă Adevărul de Minciună, Binele de Rău și Dreptatea față de Nedreptate!


Tu, Oștire de Lumină ești un pic buimacă, căci nu te așteptai să fii chiar tu Oastea care va fi împuternicită să ducă Bătălia dintre Bine și Rău! Abia de aici înainte ochii minții tale se vor deschide larg, și vei vedea că "binele" pe care ți-l bagă pe gât un neamț, un musulman etc., și toată camarila de diavoli care sunt la ordinele Fiarei, cu toată armata lor de "oameni politici", în costume scumpe cu averi imense și interese ascunse pentru păstrarea puterii absolute, în slujba unor degenerați și dezaxați, care sunt în diferite "instituții internaționale" ți-au făcut o Ofertă de nerefuzat! Iți spun că vor să fii sănătos cu orice preț, să devii "ecologist", mințindu-te cu nerușinare diavoleasca "că iți vor binele"! Iadul întotdeauna a fost pavat cu bunele intentii! Ale altor diavoli mai mici! Ceea ce urmeaza este dincolo de puterea noastra de a înțelege și mai ales de a intui.

Un război crâncen pe viață și pe moarte, pentru viața fiecaruia dintre noi!

Am ajuns în punctul în care se va declanșa acest război nevăzut! Dincolo de puterile noastre, dincolo de numărul Oștirilor Luminii, dincolo de tot ceea ce ne imaginăm!


Și acest Război nevăzut a început în toată lumea!

Nu știu cum va fi la alții, dar la noi, se va duce sub un Drapel al Luminii îmbrăcat în cele trei culori ale strămoșilor căzuți pentru credință, libertate și demnitate. Acest Drapel va fi cu Chipul Maicii Domnului și Crucea Invierii! Este singurul Steag sub care Romania poate învinge diavolii!

Să fim biruitori, cu credință mare și să nu uităm ca în vremuri de grele încercari Harul Domnului nostru Iisus Hristos, Mântuitorul Lumii lucrează cel mai mult și cel mai ascuns! A venit vremea să ridicăm Steagul!