ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu stiu dacă e bine sau nu. Important e că se mișcă lumea. Iese din letargie. Nu așteaptă nimeni minuni după aproape trei ani de somn al rațiunii. Somn ce a născut monștri. 

Se va ieși împotriva costurilor ridicate la facturi, sau se va ieși pentru apărarea drepturilor și libertăților? Se va cere să se facă dreptate pentru cei îngropați în saci negri? Se va cere dreptate pentru condiționarea ilegală a înțepărilor sau se va sta și vor asculta pe niște unii care poate au o agendă proprie de interese?

Se va striga împotriva colonizării acestei țări sau veți asculta muzică? 

Se va cere "capul" vreunui mahăr politic sau niște #băbăieți se vor folosi din nou de mulțime?!

Vor scoate niște băieți care au schimbat niște uniforme ale statului cu haina civilă ca să facă puțin haos, sau oamenii chiar au ajuns la capătul răbdării?! Poate o să se strige "Slavă!", cine știe! Poate o să se facă protest împotriva lui Putin! Nu e el vinovat de toate?! Normal! 

De Werner ați uitat! Oricum e plecat! Mănâncă perișoare între două concedii cu privat-jet ul! Lăsați-l să se hodinească! În BMW! Mașina aia cu scaunul de-i încălzește posteriorul! Că e criză și vine frigul! Aaaa și paltonul! Să nu uităm de palton și de șapcă! 

Credeți că ajunge o șapca și un teren de golf să vă încălziți la iarnă?! Eu zic că da! Că pădurile sunt la prietenii lui din Austria! Slavă! 

O să se protesteze împotriva cui? Și de ce? Că pe unul Popescu îl doare-n borduri de voi? Că peneleii și pesedeii își fac jocurile pe viețile voastre? Că Rafila a zis că cei care nu s-au capsat au un "caracter odios" și din cauza lor au murit 60000 de oameni? Că nu aveți voie în spitale nici la ora asta?! Că nu aveți locuri de muncă și că nu există bani la buget dar ei cumpără armament și doze de grămăjoare sublime? Că se vor cheltui 200 de mil de coco ca să fie distruse? Câțu e bine? Sigur că da! E la bere cu prietenii! Arafat e bine? Normal! O arde cu nuclearele! Și alertele! Armata e bine? Salvează Ucraina! Biserica e bine? Se ocupă cu preoții care au călcat strâmb! 

Serviciile sunt bine? Vaaaiii! Normal! V-a zis Rareș că nu se mai bagă în politică! Doar în justiție! Adică în tot și toate! 

Media o fi bine? Nu prea! Că sunt niște ospicii de boli mintale! BNR o fi bine? Ghini di tot pe ratele voastre! 

Pentru ce vor ieși azi oamenii? 

Dacă tot se merge la bordelul politic, schimbați și paturile, nu numai curvele! 

Dacă aveți cu cine!