ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deoarece au forțat totul, fără bazele legale necesare imperativ, autoritățile statului nu se vor mai putea opri. 
Din foarte multe motive!

Din cauza faptului că au lăsat pacienții cronici și cei de urgență maximă să se stingă cu zile, fără să aibă accesul legal la tratament, deși aceste persoane își plătesc taxele către CAS-uri. Vor să o facă din nou!

Au blocat spitalele, arestând realmente în ele oamenii sănătoși, ei nu se mai pot opri. Deconturile contează! Să curgă banii! Să se facă alte Protocoale ale morții! Să se înțepe cât mai multă lume cu un ser despre care știm deja că are ca urmare Sindromul Morții Subite, ei nu se vor opri! 
Vor să o facă din nou!

Pentru faptul că în timpul stărilor speciale, mai puțin legale, au făcut "achiziții directe", adică delapidare,  despre care, dacă se confirmă "suspiciuni rezonabile" ilegale, se începe un procedeu de "spălare accelerată" a personajelor implicate, prin intermediul diverselor "canale tv, de casă", site-urilor de știri, "miluite" de aceleași autorități, rapace câteodată, fără să existe dezbateri pro și contra, argumente de o parte sau de cealaltă, nu se mai pot  opri! 
Vor face din nou!

Pentru că au pârjolit spitalele cu pacienți înăuntru, fără să raspundă absolut nimeni, fără să se ceară socoteală, ei nu se mai pot opri, o vor face din nou!


Pentru că, în timp ce peste tot se repetă iară "măsurile recomandate", opinia publică hăituită deja, turnată, amendată și uneori chiar arestată, de domnii care muncesc sub devizul "siguranța și încredere", se vor transforma în "măsuri obligatorii", ei nu se mai pot opri, o vor face din nou!

Pentru că România a ajuns aproape de falimentul general, azi, numărul șomerilor ridicându-se de la o zi la alta, fără ca cineva să fie preocupat vreo secundă de iminentul faliment personal al fiecărui cetățean, ei nu se mai pot opri, o vor face din nou!

Deoarece, antreprenorul român, trebuie distrus, amendat, falimentat, scos din circuitul economic cu orice preț, cu scopul de a rămâne în picioare doar capitalul străin, adică, stăpânii lor, multinaționalele, ei nu se mai pot opri, 
o vor face din nou!

Pentru că primii miniștri ai lui, nu au făcut decât să îndatoreze România pe multe generații de aici înainte, fără să știe nimeni ce au făcut cu banii, vor continua! Pentru că au dat o mizerie de ordonanță, într-un vid de putere, prin care recenzează cetățenii și bunurile acestora, adică unde este situată buda și din ce sunt pereții apartamentelor, caselor, dacă ai fost răcit sau nu. Care este scopul acestei nebunii, nu o știe nimeni! Doar ei, care nu se vor opri. Vor rechiziționa locuințele? Vor expropia terenurile? Îți vor băga pe gât în casa plătită de tine "refugiații" din alte țări? Oare coloana aceea cu numărul 24 din fostul recensământ va fi tot la secret? Probabil că da! Doar că acum va fi dublă ca număr! Și noi tot nu vom ști ce înseamnă! Ce etnie este atât de pusă în pericol, încât să nu spui despre cine este vorba?! Din cauza asta, ei nu se mai pot opri! Vor continua!

Pentru că au făcut învățământul praf si pulbere, "școala online" fiind un atac la educația acestui stat, ei nu se vor opri! 
O vor face din nou!

Pentru că au dus românii la statutul de "sclavi" și "colonie", spoliind realmente resursele naturale, mărind facturile, taxele și prețurile la cea mai ridicată cotă din Europa, ei nu se mai pot opri. Au transformat țara în cazarma oricărui stăpân a plătit și a dorit și au plătit bani grei pentru tot fierul vechi, zis și avioane de luptă, ei nu se vor opri.
O vor face din nou!

Faptul ca oricine, din orice palier social, îndrăznește să aibă o altă opinie decât a lor, de cele mai multe ori argumentată excepțional, e transformat în  "dușman al poporului", devenind automat "persoana non-grata" pentru autorități, care și i-ar dori dacă s-ar putea expulzați de drept din țară și societatea civilă, numărul acestora devenind din zi în zi mai mare, nu se vor putea opri!
O vor face din nou!

Și asta va face autoritatile să facă greșeli flagrante. Adică să instituie  forțat o noua stare de urgență, poate, în speranța că aceasta îi va ajuta să rămână cu orice preț la putere! De frica patologică că se poate întâmpla și aici ceea ce se întâmplă în Olanda, ei nu se mai pot opri.
O vor face din nou!

Ceea ce nu au luat în calcul, aceste autorități, este un singur lucru: că viața, ne arată și demonstrează în istorie, momente când un "uriaș cu picioare de lut", care a fost ținut legat, arestat, umilit, hăituit, desconsiderat de o asemenea manieră cum au făcut-o, a stat într-un cuptor, în care lutul a ars, s-a copt în flăcările iadului și de acolo se va ridica un Razboinic, care "și-a ascuțit sabia de fierul cătușelor". Războinic, care probabil așteaptă cu sabia băgată în teacă, momentul propice, clar, în care această sabia va ieși și va straluci în bătaia soarelui, urmându-și lupta de onoare, ca a samurailor! Un samurai nu scoate niciodată sabia din teacă dacă nu o folosește! Până la capăt! Și pentru ca, un razboi, de orice fel ar fi el, se câștigă întotdeauna de tabăra care luptă pentru Adevăr, Lumină și Onoare, acest războinic, așteaptă să-l evite în speranța că ei se vor opri! Faptele și acțiunile lor, au ajuns atât de departe, încat nu mai au cale de întoarcere! Nu se vor da în lături de la nimic, ba din contra, vor ofensa acest razboinic atât de tare, încat el, războinicul, va fi obligat, sa le arate ce înseamna Demnitatea! Obligat de viață! Demnitate, care-l va face să se ducă în luptă până la capăt, cerând și făcând dreptate și pentru cei sacrificați în 1989, care de acolo de Sus, strigă probabil pentru ea! O va obtine dupa 33 de ani de umilință, în care a învățat, că abia după Onoarea recuperată, Războinicii se adună și își plâng morții, cinstindu-i cum altfel, decât îmbrăcându-i în culorile Drapelului, culori pentru care întotdeuna adevarații eroi fără nume au trecut în eternitate cu Crucea biruinței în palme!

Abia atunci se vor opri! Au pârjolit totul și acum pârjolesc pâinea noastră! Voit! Doar că Pâinea noastră cea de toate zilele, este altceva decât cred ei! 
Și Pâinea noastră ne spune că "Cine ridică sabia, de sabie va pieri"! 
Cine aprinde focul, de el se va pârjoli!