ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


2023. Știu că lumea e sătulă de cifra 2. A adus pe capul oamenilor numai năpaste. Aud cum toți dau vina pe ani. Prea mulți de 2, prea multe necazuri.

Nu cred că este o problemă! Anii aștia ne-au arătat cine suntem noi, cât valorăm cu adevărat, ce este important pentru noi. Cu adevărat!
 
EU sau NOI! 

Despre asta a fost! Despre umbra pe care o purtam în noi și despre câtă lumină suntem în stare să dăruim. Se pare că am fost repetenți. Per total! Nici azi nu s-a înțeles ce înseamnă NOI. Dar am văzut exact ce înseamnă EU! Puteti citi și invers: UE!

Calamitate! Dezastru! Moarte!

Când e vorba despre EU, oamenii au fost în stare de orice. Pentru a supraviețui. Supraviețuiau oricum, însă nu au înțeles acest lucru, pentru că frica a paralizat neuronii. Si acest EU a scos din om tot ce a fost mai rău, mai perfid, mai viclean. Acest EU a lăsat să se distrugă o lume!

Pentru a face un rău e suficient un EU. Pentru a face bine, întotdeauna va fi nevoie imperativă de doi. Adică, de NOI! 

2023, poate fi anul în care o să vă aduceți aminte ca suntem NOI. Mulți, puternici, cu determinare, dornici de libertate! 

Aceasta a făcut diferența! Satrapii din guvernele lumii au știut să fie împreună. EI! Împreună au călcat în picioare EU-ul! Au făcut orice să destrame cărările dintre NOI ca să rămânem EU. 

EU-ul a însingurat, a batjocorit, a pârjolit, a adus conflicte, a separat batrânii de familii, prietenii între ei, pruncii de prunci. Moartea de viață! E cumplit să fii mort în viață! Eu-ul s-a vândut ușor, a fost cumpărat ieftin, și-a acoperit fața, și-a înțepat trupul. Al lor și al famiilor lor. 

Psihopații au stat împreună, adunați ca niște hoarde barbare, pe bani mulți, și au crezut că sunt învingători. Nu. Au rulat doar niște vorbe înveninate trimise lor de EI! De stăpânii lor. 

Anul ce vine, va trebui să înțelegeți că doar împreună puteți fi puternici. Doar împreună puteți fi liberi. Doar împreună puteți trăi! Doar fiind NOI putem câștiga acest război! 

Și Hristos nu a fost singur, deși este Dumnezeu. A avut 12 apostoli. Au fost NOI! Și doar 12 apostoli au schimbat cursul umanității. Au rupt ura, separarea, dihonia, distanțele, neputințele si au îmbrăcat totul în Iubire și Adevăr!
Pentru această Taină EL S-a urcat pe Cruce! Ca să vă facă o Obște! Adică, mulți, adunați laolaltă! O singură inimă în Veșnicie!

Fie ca anul ce a început să vă facă Obștea Lui Hristos! Si cu EL, prin EL să devenim NOI! 

De neînvins în Cruce și prin Cruce! Golgo

ta s-a terminat, ușile iadului au fost sfărâmate, răul a fost legat.

Urmează Învierea! 

2023 poate fi anul Învierii noastre ca neam! Diferența o va face curajul! 
De a fi NOI! 

Pentru că vorba unui astronaut J.B. Irwin: "Mai important decât faptul că omul a pășit pe Lună, este faptul că Fiul Lui Dumnezeu a pășit pe pământ."

Întotdeauna într-un mare rău, se ascunde un mare Bine! Totul e sa-l vedem!

Urmați Calea Lui!

Amin!