ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A fost cândva o Baricadă. A libertății. În 1989. Se auzeau strigătele mulțimii:"Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă!". "Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim!"
Cei de la Baricadă și-au dus menirea până la capăt! Atunci s-a crezut că este Revoluție. Pentru cei care au rămas neclintiți, fără frică în fața tancurilor și a mitralierelor. Nu-și imagina cineva că juca un joc al morții pus la cale de unii care acum sunt la conducere sau predecesorii lor.
Oamenii au crezut în lupta lor. Aveau sufletele curate și au murit pentru libertatea neamului românesc. Târziu s-a înțeles că a fost o lovitură de stat, mascată în Revoluție! Cea mai sângeroasă din Europa de Est!

Au rezistat pe Baricada Libertății! Pentru noi toți! Pentru credința neamului oropsit.

La 31 de ani distanță, peste timp, neamul românesc a fost nevoit să ridice o altă Baricadă: BARICADA a ADEVĂRULUI!

Să facă același lucru pentru neamul românesc. Să-l scoată de sub Sclavia Minciunii! Doar că de data asta, o parte destul de mare din neam, a pactizat cu abuzatorii, cu cei ce dețin puterea în stat. Putere necâștigată electoral, putere înșurubată în instituțiile statului și mai ales în cele de forță, printr-o apăsare de tastă. Un "enter", care plimba cifrele dintr-un loc în altul. Soft! Pervertirea răului este asemeni catifelei! Moale, alunecoasă, manipulatoare, mincinoasă și mai ales vicleană. Toate atributele răului. La aceste atribute ale vicleanului s-au adăugat armele vorbelor. Cu armata aferentă: o mare parte a presei așa-zisă liberă. O minciună sfruntată! Armată a răului, care și-a câștigat adepți noi, îmbrăcați în halatele albe! Cei care trebuiau să lupte pentru viața oamenilor: un numar mare a medicilor, asistentilor etc.. Armata "Specialiștilor"! Care ne amenințau cu moartea în fiecare zi.

În fața lor s-a "construit" BARICADA ADEVĂRULUI!

Oameni simpli, cu studii sau fără, dar cu un bun-simț sănătos, au înțeles că e vremea să se ridice la luptă! O luptă nedreaptă, crâncenă, inegală, fără logistică și strategie. Un război pe viață și pe moarte.

Mâna aceasta de oameni frumoși cu suflete albe, au avut ca armă doar CUVÂNTUL ȘI CREDINȚA. Atât! Și locul bătăliei a fost spațiul virtual. Nu contează ca au fost jigniți, terorizați, puși la zid, deveniseră dintr-o dată dușmanii poporului! Din cauza lor, pentru că spuneau ADEVĂRUL!

Medici vocaționali, Înalt Ierarh al BOR, preoți de mir, artiști, jurnaliști, profesori, avocați, oameni de afaceri și oameni simpli care-și duceau viața liniștiți, s-au trezit aruncați într-o luptă fără nume. Într-un război crunt împotriva terorismului de stat. Au rămas pe BARICADA ADEVĂRULUI doi ani. Neclintiți, neînfricați, cu orice risc asumat. Împotriva unei dictaturi medicale militarizate, împotriva instituțiilor de forță ale statului eșuat. Lupta a fost inegală. Dar au rămas colo, cu pixul în mână sau cu tastatura telefonului, calculatorului etc..

Nu au știut ce este Frica! Știau că totul este o minciună sfruntată, elaborată, vândută prin vorbe și cu vorbe și foarte mulți bani. Vorbele care au dus la numărul imens de morți, aruncați în saci negri.
Vorbele au zburat în vânt, au rănit, au sfâșiat, au omorât oameni dar nu ADEVĂRUL!

Doi ani de război! Al Cuvântului împotriva vorbelor. Al Binelui împotriva răului. Al Adevărului împotriva minciunii. Doi ani, pentru ca neamul românesc să împlinească vărsta Hristică de 33 de ani!
Ca să poată REÎNVIA!
Demn!

Și astfel baricada s-a transformat în BARICADA LUI DUMNEZEU!
Pentru că singurul care a fost alături de adevărații EROI, a fost doar EL! Nimeni altcineva.

EL Le-a dat curajul nebun de a merge mai departe, pentru decembrie 2022. Să nu le fie rușine! În fața înaintașilor lor! În fața celor care au strigat în 1989:
"Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă!"

Pentru că și ei, eroii de acum au morții lor! Și atunci ca și acum, morții noștri au dovedit că sunt VII în Hristos Domnul!
Învingând răul!

Vrednici sunt!

Nota Redacției ActiveNews: Ne înclinăm în fața Doamnei Zoe Dantes, care este, fără îndoială, în fruntea acestei baricade. Doamne, ajută!